Ср, 22.11.2017, 13:08
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 11 з 11«1291011
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Myroslav Дата: Пт, 29.07.2011, 14:00 | Повідомлення № 151
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Є така можливість перегляду в прем'єрі тільки я вже два роки ним не працюю тому не пам'ятаю як саме він вмикається. Я працюю в Едіусі, тому натиснувши ф8 я бачу мультикамерний режим, тобто скільки доріжок стільки ж і зображень.
SLKuty Дата: Пт, 29.07.2011, 16:35 | Повідомлення № 152
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Quote (Ковальчук_Олександр)
Хто знає як зробити, щоб доріжка video1 відображалась на одному моніторі, а video2 поряд на іншому? До цих пір такої потреби не було, а тут знімали в дві камери і така функція була б дуже зручною.


Все елементарно просто
Викликаємо мультикамерний монітор
Він живе в меню Віндовз якщо в Вас ЦС5 Премєра
на ньому вибираєте потрібну доріжку, а на основному моніторі верхня доріжка і маєте щастя
В другій премєрі такого немає, або воно десь заховане глибоко
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 29.07.2011, 17:42 | Повідомлення № 153
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Тільки не зрозуміло, як заставити ці відео відтворюватись одночасно.
Myroslav Дата: Пт, 29.07.2011, 23:44 | Повідомлення № 154
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Трішки в інеті пошукав і ось тримайте, може знайдете корисне: Доступно тільки для користувачів або відповідь на аналогічне питання на Доступно тільки для користувачів

Отам в кінці пдф файла точно є як ввімкнути мультикамерний режим.

Скажу чесно, в Едіусі набагато простіше лише однією кнопкою це все вмикається.


Відредаговано: Myroslav - Пт, 29.07.2011, 23:47
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 30.07.2011, 02:03 | Повідомлення № 155
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Myroslav, дякую за пошук відповіді. Я теж не розумію таких заумностей, виходить щоб активувати мультикамерний режим потрібно робити кілька лишніх рухів тілом, що призводить до затрат часу і втоми :)
SLKuty Дата: Чт, 02.01.2014, 19:03 | Повідомлення № 156
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Останнє слово компанії Adobe - Premiere CC
Офіційно зареєструвався. Дозволили скачати пробну версію. Встановив  - працює дуже класно. Вся робота прискорилася. Є диний мінус - відсутня Encore і не можливо DVD - авторинг робити. Приходиться використовувати від попередньої версії. Зателефонували мені представники Adobe, запитали чи не маю бажання придбати повну версію. Зараз по всьому світу можна платити абонплату 20 долярів в місяць і користуватися всіма оновленнями. Але на Україні такого поки що немає і потрібно заплатити на цілий рік вперед. Я звичайно відмовився.
Пробний термін закінчився, але людина до доброго звикає дуже швидко і прийшлося шукати вирішення проблеми в інтернеті.
Хто шукає той знаходить.


Відредаговано: SLKuty - Чт, 02.01.2014, 23:44
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 11 з 11«1291011
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.