Пн, 11.12.2017, 15:08
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 10 з 11«12891011»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Пт, 02.04.2010, 09:46 | Повідомлення № 136
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Myroslav)
хто хоче щось інше, значить обговорюємо весь процес.

Можна цей момент подетальніше....
Myroslav Дата: Пт, 02.04.2010, 11:38 | Повідомлення № 137
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
А що тут детальніше? Хочуть, наприклад, кліп схожий на якийсь відомий. Значить беремо і обговорюємо всі деталі. Де будемо знімати, як, коли? Що для цього потрібно? Пишемо сценарій.
Хотіли колись кліп зняти для музикантів на ареадромі. Тут уже потрібен був дозвіл від військових. Не вийшло зняти, не дозволили.

P.S.Щось ми від теми відійшли. :)

Відредаговано: Myroslav - Пт, 02.04.2010, 11:40
Ogorodets Дата: Пт, 02.04.2010, 16:41 | Повідомлення № 138
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Вопрос на засыпку. Как загнать в премьер CS3 HD видео с расширением MTS?
Myroslav Дата: Пт, 02.04.2010, 20:15 | Повідомлення № 139
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
перейменувати пробували? мпег повинно бути.
Ogorodets Дата: Пт, 02.04.2010, 21:26 | Повідомлення № 140
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Myroslav)
перейменувати пробували? мпег повинно бути.

Я уже что только не пробовал. Осталось только инструкцию прочитать... Придется шариться по сети...
Myroslav Дата: Сб, 03.04.2010, 02:34 | Повідомлення № 141
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Тоталом змініть розширення файла *.avi або *.mpg або *.mpeg
Якщо не вийде то прогою яка йшла в комплекті з камерою переганяйте в потрібний формат.
Або є ще така AVCHD Converter нею натиском кнопочки все переженеться в той формат який зрозуміє прем'єр. Хоча може ЦС4 уже й так все розуміє? Давно вже не працюю в прем'єрі.
Мажор88 Дата: Сб, 25.12.2010, 03:05 | Повідомлення № 142
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
подскажите!!!
есть ли в Adobe Premiere Pro 2.0 эффект машинописного текста?
и если есть, то
где он находится?


Відредаговано: Мажор88 - Сб, 25.12.2010, 03:04
Myroslav Дата: Сб, 25.12.2010, 04:55 | Повідомлення № 143
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Це залежить від шрифтів які у вас встановлені і ефекти тут ні при чому. Чи ви маєте на увазі появу букв по одній як при друкуванні? Якщо так то все ручками а найлегше в
After Effects. В інтернеті навіть уроки були для створення такого тексту.
Мажор88 Дата: Сб, 25.12.2010, 20:34 | Повідомлення № 144
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Myroslav)
Це залежить від шрифтів які у вас встановлені і ефекти тут ні при чому. Чи ви маєте на увазі появу букв по одній як при друкуванні? Якщо так то все ручками а найлегше в After Effects. В інтернеті навіть уроки були для створення такого тексту.

да да, именно появу букв по одной)

спасибо)

Відредаговано: Мажор88 - Сб, 25.12.2010, 20:35
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 27.07.2011, 17:28 | Повідомлення № 145
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Хто знає як зробити, щоб доріжка video1 відображалась на одному моніторі, а video2 поряд на іншому? До цих пір такої потреби не було, а тут знімали в дві камери і така функція була б дуже зручною.
Bandalak Дата: Ср, 27.07.2011, 19:07 | Повідомлення № 146
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Ковальчук_Олександр)
доріжка video1 відображалась на одному моніторі, а video2 поряд на іншому

сам би хотів знати, у відомих мені мануалах це не описано, але бачив що таке буває...
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 27.07.2011, 19:28 | Повідомлення № 147
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Може буває в інших монтажках? Зараз синхронізував відео з камер по звуку. Потрібно бачити одночасно, що відбувається на обох доріжках, щоб вибрати найвдаліші переключення між ними. Пробував на другій доріжці зменшувати Opacity - не дуже зручно.
SLKuty Дата: Пт, 29.07.2011, 08:56 | Повідомлення № 148
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Доріжки на різних моніторах це цікаво. Під час зйомки треба блимати спалахом і по спалаху синхронізувати. Доріжку Відео2 виключаємо і дивимося що під нею. Одне відео беремо за основу, а кліпи з іншої камери переглядаємо на моніторі Source, вирізаємо з нього потрібне на тому ж моніторі і накладаємо зверху на Відео1.
Bandalak Дата: Пт, 29.07.2011, 11:00 | Повідомлення № 149
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (SLKuty)
Під час зйомки треба блимати спалахом і по спалаху синхронізувати.

Ідея чудова, я про це колись думав але потім забув.
Quote (SLKuty)
Доріжку Відео2 виключаємо і дивимося що під нею. Одне відео беремо за основу, а кліпи з іншої камери переглядаємо на моніторі Source, вирізаємо з нього потрібне на тому ж моніторі і накладаємо зверху на Відео1.

Дуже не зручно так, має бути простіше рішення. Для чого ж тоді існує два монітори в прем'єрі?
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 29.07.2011, 12:03 | Повідомлення № 150
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (SLKuty)
Під час зйомки треба блимати спалахом і по спалаху синхронізувати.

Можна і так, але не погано синхронізується і по звуку, збільшуємо масштаб таймлайна в Премєрі до максимуму, щоб на лінійці було видно кожний кадр і найкраще синхронізувати там, де різко починається звук (починає хтось говорити в мікрофон). Тоді амплітуда звуку збільшується, але головне, це відчутно, коли гучність навушників зробити на максимум і помаленько по-кадрово промотувати. Виходить, що на кадрі n звуку не має, а на кадрі n+1 він появляється. Це дає змогу синхронізувати з точністю до кадра з нулевою похибкою. Якщо і можна помилитись, то максимум на 1 кадр, що буде не замітно. Якщо синхронізовувати по спалаху, то все-одно касета закінчиться на обох камерах, і потім потрібно знову синхронізувати.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 10 з 11«12891011»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.