Ср, 22.11.2017, 13:08
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Перекодування стандарту PAL
Перекодування стандарту PAL
gritsiv2006 Дата: Вт, 01.04.2008, 11:18 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Привіт. Я віднедавна зацікавився обробкою відео в Pinacle, в мене 11 версія, купив кучу доповнень, та недавно в мене виникла проблема з тим що мої записи не хочуть оброблятись у Пінаклі, тому що Пінакл не працює з системою PAL. Що мені робити?
Дуже буду вдячний вам за допомогу.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Вт, 01.04.2008, 11:39 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Повідомлень: 5534
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (gritsiv2006)
Що мені робити?

Перечитайте на цьому форумі тему "Робота з Студією11, там є Піксільє від Вована, вони вашу проблєму вирішують нараз!
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 02.04.2008, 01:13 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
gritsiv2006, читайте ОП.
Проблема також вирішується правильним серійником.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Перекодування стандарту PAL
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.