Ср, 07.12.2016, 16:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 4 з 4«1234
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Кодування відео (Яким кодером користуєтесь при експорті відео?)
Кодування відео
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 30.03.2008, 06:03 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3569
Нагороди: 14
Рейтинг: 183
[admin]Обговорення відповідного софту для кодування відео + апаратна складова[/admin]
FUMF Дата: Чт, 03.06.2010, 14:30 | Повідомлення № 46
Новий користувач
Повідомлень: 16
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Myroslav)
Не розумію, навіщо користуватися обрізаною версією NEO2.5.

У файлі, на який я виставив посилання є: EDIUS 5 та його апдейт до версії EDIUS 5.5, і крім того, там є EDIUS NEO 2.5, як я зрозумів - надбудова до EDIUS 5.1. Але якщо це не так і EDIUS 5.5 має всі ті функції що не мав EDIUS 5.1 але має EDIUS NEO 2.5, то дійсно EDIUS NEO 2.5 тоді не потрібен.

Myroslav Дата: Чт, 03.06.2010, 15:57 | Повідомлення № 47
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Ви мене не зрозуміли. EDIUS NEO 2.5 це той самий едіус але без багатьох функцій, тобто обрізаний. Для того щоб швиденько порізати файли відео і щось швиденько вивести він підійде. А в EDIUS 5.5 виправлена і додана можливість комфортно працювати в реалтаймі з файлами зажатими кодеком AVCHD.
FUMF Дата: Вт, 20.07.2010, 21:28 | Повідомлення № 48
Новий користувач
Повідомлень: 16
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Я на днях кодував відео 1год. 50 хв. спочатку програмою Adobe Media Encoder CS4, а потім ССЕ (5 проходів), але, правда, в постійному бітрейті, то в Adobe якість вийшла кращою. А щодо Canopus procoder 3, то раніше я ним пробував, але при кодуванні в DVD формат він виставляв вархнє поле першим і змінити це було не можливо. А при спробі промотки готово файлу у віндовз медіа плеєрі зображення пропадало, з'являлись квадратики. Можливо я щось робив не так. Якщо можна, опишіть будь-ласка послідовність дій при кодуванні наприклад ССЕ де і що ви виставляєте наприклад для відео 1 год 50 хв чи 1 год 35 хв., щоб вийшов один файл відео зі звуком, тому що я меню диска роблю у Corel Ulead SX3, а він при створенні меню диска хоче, один файл, а не окремо відео і звук. Я розумію, що краще було б меню створити у Adobe Encore CS4, але я ще з ним не розбирався. Буду дуже вдячний, якщо хтось допоможе.

Додано (20.07.2010, 21:28)
---------------------------------------------
Розібрався я нарешті з Adobe Encore CS4. Тепер від Corel Ulead відмовлюсь взагалі. І все-таки, Adobe Media Encoder CS4, мені здається, кодує краще ніж Cinema Craft Encoder, або я щось не зовсім правильно там налаштовую.

SLKuty Дата: Пн, 07.11.2016, 12:26 | Повідомлення № 49
Монтажер
Повідомлень: 764
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
В кого є досвід у використанні потужностей відеоплати для рендеру відео. Маю потужну відеоплату і не можу повністю використати її можливості. Технологія CUDA спеціально призначена для кодування відео. Вже включив все, що можна, а воно не хоче працювати на всю потужність.
Bandalak Дата: Пн, 07.11.2016, 13:13 | Повідомлення № 50
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Яка у Вас плата?
Звідти Ви знаєте, що всі її потужності не задіяні?

Читав на відеомаксі, що КУДА не однаково добре працює на всіх платах з різними версіями Прем'єри. Для одних потрібно 15.2, а для інших - 15.3.
SLKuty Дата: Пн, 07.11.2016, 18:17 | Повідомлення № 51
Монтажер
Повідомлень: 764
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
Nvidia GeForce GTX970
Програма TechPowerUp GPU-Z 
Прикріплення: 1559134.gif(14Kb)
Bandalak Дата: Ср, 09.11.2016, 20:07 | Повідомлення № 52
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цей тест якось показує, що воно не працює?
SLKuty Дата: Ср, 09.11.2016, 20:31 | Повідомлення № 53
Монтажер
Повідомлень: 764
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
ТЕст показує завантаження ядра відеоплати у відсотках. На початку рендеру скаче 80-90, а потім падає до 0 і скаче 20 0 30 0 40 0 60 0. Як кардіограма хворого. Завантаження процесора 70-100. Можливо воно тільки переходи і ефекти рендерить, а все решту ігнорує. Але я ще бачу використання пам'яті відеоплати то там також від 1300 до 3800 Мб. Нащо йому та пам'ять коли в мене оперативки 16 Гектарів. Одним словом купа загадок. Оновив Премєру до 17 той самий результат. Воно напевно щось допомагає трохи, але я ще не виявив у якому місці.
Bandalak Дата: Ср, 09.11.2016, 20:54 | Повідомлення № 54
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цитата SLKuty ()
воно тільки переходи і ефекти рендерить, а все решту ігнорує

Звичайно! Все решта - прямий перерахунок, навантаження на процесор. А який процесор у Вас?
SLKuty Дата: Чт, 10.11.2016, 01:28 | Повідомлення № 55
Монтажер
Повідомлень: 764
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
і7-2600 3.4GHz. Я знаю що процесор сильніший, але я планував запускати паралельно кілька рендерів. Я їх і так запускаю , але все на процесор. Та лінива відеоплата нічого не робить. (Вона з Києва в Карпати на курорт приїхала)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Кодування відео (Яким кодером користуєтесь при експорті відео?)
Сторінка 4 з 4«1234
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.