Ср, 22.11.2017, 22:10
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 4«1234»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Кодування відео (Яким кодером користуєтесь при експорті відео?)
Кодування відео
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 30.03.2008, 06:03 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
[admin]Обговорення відповідного софту для кодування відео + апаратна складова[/admin]
Bandalak Дата: Ср, 05.11.2008, 01:16 | Повідомлення № 31
Лідер форуму
Повідомлень: 5534
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (filnick)
Шановний, Bandalak, якщо не важко, скиньте силочку на програму Dr.DivX.

На який файлообмінник краще закачати? Бо оригінального посилання у мене нема!
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 05.11.2008, 01:22 | Повідомлення № 32
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (fizikas)
використовується той же дистрибутив Голівудів, що і для Пінакле...просто їх треба "підтягнути" в Премєр. Практично робота зводиться до копіювання двох файлів у один з каталогів Премєра.

Дякую, Голівуд 5.х я вже давно прикрутив до Прем’єр, вони успішно працюють і під 2.0 і під CS3.


filnick, досить хороша програма для вашого випадку TMPGEnc XPress v4.5.2.255 ( Rus )
- Кодирование в четыре шага.
TMPGEnc 4.0 XPress предоставляет вам простой метод кодирования в четыре действия: Начало, Ввод, Формат и Вывод. Благодаря шаблону кодирования, вам не нужно тратить время и усилия на настройку специфичной конфигурации. Теперь не нужно быть видео гуру, для того чтобы кодировать видео; с простым пользовательским интерфейсом, рабочий процесс будет для вас удовольствием.
- Поддержка DivX.
Импорт/Вывод в DivX популярных высококачественных типов файлов с TMPGEnc 4.0 XPress. Благодаря родной поддержке DivX вы сможете импортировать и выводить в и из DivX форматов.
Потрібно, звичайно потратити час, щоб розібратись як слід в ній.
http://depositfiles.com/files/8402561


Ще є програмка AVSVideoTools: http://rapidshare.com/files/66126529/AVSVideoTools_5.1.rar
Вона займає 34,5 Мб і також якісно конвертує фільми, об’єм виходить менший при невеликій втраті якості. Але якщо ви її скачаєте, уважно прочитайте інструкцію по взлому.


Можна також використати Divx Create Bundle v.6.8.5.11
Склад пакету:
- DivX Player
- DivX Pro Codec
- DivX Community Codec
- DivX Web Player
- DivX Converter
- DivX Content Uploader
Розмір: 21451 Кб.
http://rapidshare.com/files/160518784/6-play1.rar
Yura_Shrol Дата: Сб, 22.05.2010, 15:49 | Повідомлення № 33
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 529
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Допоможіть заставити працювати Canopus ProCoder 3 з під Adobe Premiere CS3. На скільки я зрозумів потрібно файли cm-prc-pr7-PC3.prm та cm-prc-pr7-PC3_exress.prm закинути в папку Plug-ins прем'єри. А ось де взяти ці файлики - не знайшов. Якщо я павильно зрозумів то, будь ласка, киньте мені їх на yurashrol@ukr.net
Хто як і чим, на даний час, кодує відео для подальшого запису на DVD.
Ogorodets Дата: Сб, 22.05.2010, 16:01 | Повідомлення № 34
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Yura_Shrol)
киньте мені їх

Встречайте файлы на почте
Yura_Shrol Дата: Сб, 22.05.2010, 21:18 | Повідомлення № 35
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 529
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Дякую. Файли отримав. Прем'єра побачила прокодер. Але... Відразу після початку експорту виникає повідомлення про помилку і прем'єра закривається. Мабуть у всьому винна Windows7. Якщо не знайду вирішення прийдеться кодувати поетапно.
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 22.05.2010, 21:25 | Повідомлення № 36
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Yura_Shrol, а чому ви не виводите в dv avi і потім не кодуєте про кодером зразу в воб або для двд-авторингу?
НІКОЛЯ Дата: Сб, 22.05.2010, 21:53 | Повідомлення № 37
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Я останнім часом теж почав гратись з відео раніш якось часу бракувало щас бачу конкретно потрібна річ.
Вчора здер EDIUS ща тестую що і як щодо кодування то тут вибір наче непоганий та й можливості. Хто користувавсь що порекомендуєте працювати в Пінаклі 14 чи в Едикові краще?
Едик Скачати можна тут.
Yura_Shrol Дата: Нд, 23.05.2010, 01:03 | Повідомлення № 38
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 529
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Ковальчук_Олександр, Так раніше і робив. А з придбанням нового комп'ютера, встановленням новіших програм, хотів кодувати зразу для авторингу. Для економії місця, хоча його вистачає. Але мабуть прийдеться працювати за старим сценарієм.
Трохи не по темі, але спитаю. Хто працює з 3d Album в Windows 7. При ХР все працювало, а тепер самі проблеми. Спочатку не запускався, після встановлення оновлення вроді працює, але кнопка створення альбому не відкликається. Мабуть прийдеться ставити на віртуальній машині з ХР. Не хочеться повертатися до ХР.
Myroslav Дата: Нд, 23.05.2010, 11:20 | Повідомлення № 39
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Quote (НІКОЛЯ)
Хто користувавсь що порекомендуєте працювати в Пінаклі 14 чи в Едикові краще?

Я після встановлення Едіуса тепер тільки ним і працюю. Викинув і Пінакл і Прем'єр. Взагалі не рекомендується встановлювати на одній машині едіус і прем'єр.
Мені більше подобається в Едіусі, але до нього потрібно звикнути, і не шукати там прем'єровських функцій.
sgrecords Дата: Нд, 23.05.2010, 11:30 | Повідомлення № 40
Активний учасник
Повідомлень: 607
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Quote (НІКОЛЯ)
що порекомендуєте працювати в Пінаклі 14 чи в Едикові краще?

Краще прем"єра :) Якшо серйозно, що краще, вирішувати вам, зробивши і в одному і другому хоть по пару проектів. Але з Едіусом буде "по взрослому". Навскидку хотів змонтувати один фільмец в едіусі, але за браком часу і ліні все зробив в пермьері, але треба сказать нічого особливого і нового після прем"єри не побачив, тобто перейти буде легко.
http://videoprof.com.ua/index.p....3202996
TYP Дата: Нд, 23.05.2010, 12:12 | Повідомлення № 41
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
Вибачте за безглузде запитання! АЛЕ ЧИМ ПРЕМ"ЄР КРАЩИЙ ЗА ПІНАКЛ ЧИ ЕДІУС? Я вдома теж з ним працюю, але мабуть тільки тому, що вже звик до нього. Чи може я чогось не знаю такого, що вміє той прем"єр. Колись перейшов на Прем"єр тому що в 9 Студії не було можливості НОРМАЛЬНО футажі вставляти. Стосовно кодування то теж через Canopus ProCoder кодую.
sgrecords Дата: Нд, 23.05.2010, 13:03 | Повідомлення № 42
Активний учасник
Повідомлень: 607
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Пробував давним-давно 9-ку - монтажка для домохозяйок, що там нового в пінклях 10-14 не цікавився більше, пользував перм"єру, із +сів, наприклад контроль над ефектами, ключові точки і т.д. Стосовно едіуса, багато хто перейшов з перм"єри на нього.
dpi Дата: Нд, 23.05.2010, 14:29 | Повідомлення № 43
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
был двумя руками за Премьер4, но обнаружил, что не берет HD mp4.
Есть варианты? (Скачал сегодня Едиус, посмотрю как в нем)
FUMF Дата: Ср, 02.06.2010, 19:31 | Повідомлення № 44
Новий користувач
Повідомлень: 16
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Ось остання версія EDIUS 5.5+NEO2.5 і різні додатки одним файлом. NEO 2.5 потрібно встановити до обновлення Едіуса до версії 5.5, бо інакше не зможете встановити. Тому що НЕО до версії 5.1.

http://vip-file.com/downloa....ar.html

Встановився нормально тільки, чомусь русифікувати не вийшло. Можливо десь я допустив помилку. У порівнянні з Прем'єром 4, на перший погляд кращий, але щоб розібратись краще треба приділити час, якого, на жаль, зараз не вистачає. Якщо хтось щось може корисного підказати, то будь-ласка. :)

Myroslav Дата: Ср, 02.06.2010, 20:27 | Повідомлення № 45
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Щоб програма не глючила - не потрібно ставити русифікатор. А все інше можна скачати Доступно тільки для користувачів Доступно тільки для користувачів

Додано (02.06.2010, 20:27)
---------------------------------------------
Не розумію, навіщо користуватися обрізаною версією NEO2.5. Ставте повну версію щоб потім не виникало запитань типу щось не працює. В NEO2.5 немає режиму MultiCam, Time Remap, немає роботи зі звуком Vector Scope & Waveform, Audio Channel Map, Audio Mixer, Audio normalization. немає фільтру 3D Picture in Picture.
Ось Доступно тільки для користувачів різниця між повною і обрізаню версіями едіуса.
Розумію що деякі режими непотрібні але все таки, на мою думку, краще вже повна версія.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Кодування відео (Яким кодером користуєтесь при експорті відео?)
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.