Вт, 26.09.2017, 03:18
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 41234»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Кодування відео (Яким кодером користуєтесь при експорті відео?)
Кодування відео
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 30.03.2008, 07:03 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
[admin]Обговорення відповідного софту для кодування відео + апаратна складова[/admin]
SLKuty Дата: Нд, 30.03.2008, 15:06 | Повідомлення № 2
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Я скачав і використовую Санопус Про Кодер 3 але як самостійну програму
дуже гарно нереводить з одного формату в інший

Мені дивно, чому професійна програма Премєра погано кодує і повільніше за Пінакл
може якісь настройки ми не вміємо.

Справа не тільки в кодуванні Треба розбити на сцени, зробити анімаційне меню і т.д

енкоре - класна програма, але складна в використанні
в мене на попередньому перегляді одне,а на диску зовсім інше, а СS3- взагалі не працює

Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 30.03.2008, 15:22 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
SLKuty, для того щоб використовувати Санопус Про Кодер 3 як самостійну програму, потрібно спочатку робити в Прем’єрі фільм в avi, а потім Про кодером створювати dvd. А це вже дуже велика затрата часу + великі обсяги дискового простору. Хочеться зразу з під Прем’єри експортувати. А про кодер при експорті з прем’єри видає помилку типу Error compiling movie (це якщо брати Export Canopus pro coder). Якщо брати Export Canopus pro coder wizard, то з’являється на пів сек. вікно рендерінгу і миттєво зникає. По ідеї, якщо він встановлений як плагін для Прем’єри 2.0, то має все працювати. Може прем’єру переустановити? Не розумію, в чому проблема. А кодувати відео стандартним кодером main concept не хочу.
ssh Дата: Пн, 31.03.2008, 02:47 | Повідомлення № 4
Проф. освоїв фото-від. монтаж
Повідомлень: 206
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Ні пінакл, ні прим'єру для кодування не використовував. Для кодування використовую Intervideo WinDVD Creator 2 Retail - проста в користуванні, добре кодує і має непоганий вибір для меню (шкода, що не анімаційне). Правда не вберіг від вірусів (дистрибютив був тільки на вінті). І тепер тримаю один системник з вірусами. Шукаю альтернативу. Пробував Canopus теж не погано. У п'ятницю купив Adobe Encore DVD 2.0. ще небуло часу розібратися.

Відредаговано: ssh - Пн, 31.03.2008, 02:48
Bandalak Дата: Пн, 31.03.2008, 02:59 | Повідомлення № 5
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Canopus - RHOZET Carbon Coder. Кодує супер. А 3-й Canopus ProCoder я ще не скачав, а 2-м користуюся постійно!
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 31.03.2008, 03:03 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Переустановив Віндовс і тільки після цього Canopus ProCoder 03.05.60.00 працює з під прем’єри.
Quote (ssh)
Для кодування використовую Intervideo WinDVD Creator 2 Retail

Цікаво, а якщо проект зроблений в прем’єрі, то як вивести фільм, використовуючи цю програму?

Додано (31.03.2008, 02:03)
---------------------------------------------

Quote (Bandalak)
Canopus - RHOZET Carbon Coder. Кодує супер.

Говорять, що по якості вони практично однаково кодують. Головне, щоб не глючили і нормально працювали.
SLKuty Дата: Пн, 31.03.2008, 23:48 | Повідомлення № 7
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Справді Canopus ProCoder 3 не хоче працювати з Премєри
правда не знаю як він буде мітки сприймати і меню
ще попробую поексперементую, може попробувати щось знайти в неті і почитати на цю тему
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 01.04.2008, 00:03 | Повідомлення № 8
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (SLKuty)
Справді Canopus ProCoder 3 не хоче працювати з Премєри

SLKuty,
Quote (Ковальчук_Олександр)
Переустановив Віндовс і тільки після цього Canopus ProCoder 03.05.60.00 працює з під прем’єри.

Він в мене запросив установку бібліотеки Microsoft Visual C++, QuickTime і тільки після цього запрацював на свіжій вінді. Але в мене на компі дві вінди, з під одної ніяк не йде, що я тільки не робив. Мабуть це із-за примусового лікування. Ліцензія на Canopus ProCoder 3 коштує 500 баксів, а на RHOZET Carbon Coder - 5000. Не слабо.
Bandalak Дата: Вт, 01.04.2008, 12:07 | Повідомлення № 9
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Ковальчук_Олександр)
Переустановив Віндовс і тільки після цього Canopus ProCoder 03.05.60.00 працює з під прем’єри.

Ліки де можна скачати? Яка там ліцензія. USB заглушку треба?
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 02.04.2008, 01:46 | Повідомлення № 10
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (Bandalak)
Ліки де можна скачати? Яка там ліцензія. USB заглушку треба?

Читайте ОП.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 09.06.2008, 23:20 | Повідомлення № 11
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Результат кодування стантартними засобами Adobe premier pro - якість жахлива при перегляді на комп’ютері (і це при зйомці камерою Соні vx2100)
Результат кодування ProCoder 3 кращий, але не набагато. Ще й до того ж, відео наче трішки тримтить (ефект поганого оптичного стабілізатора). Кодував і в змінному бітрейді з подвійним проходом, і в постійному (9000 кбіт/сек). Замітно значне погіршення якості у порівнянні з вихідним avi dv файлом, який захвачував ScenalyzerLive.
Результат кодування Pinacle studio 11 - найкращий із всіх попередніх. Погіршення якості майже не спостерігається. Якість на комп’ютері досить пристойна, а на телевізорі - чудова. Приблизно така, як в вас, Slkuty, в кліпі "Якщо любиш, кохай..."
Як бути? Підскажіть, будь-ласка. Pinacle використовувати для редагування і монтажу не хочу, так як в ній не має підтримки накладання кількох відео доріжок, відсутня підтримка mov-файлів. А результат, що виходить після ProCoder 3 мене зовсім не задовільняє.
SLKuty Дата: Вт, 10.06.2008, 12:10 | Повідомлення № 12
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Я не розумію що твориться з вашою Премєрою
я нею всі диски записую і нормальна якість - змінний бітрейд - максимальний 8 середній 6-7 мінімальний 3
Якщо дати забагато то потім програвач не може показати і зображення тремтить
Пробуйте зберігати в АVІ файл а потім на диск записуйте за допомогою Неро 7
Воно вміє створити анімаційне меню і кодує швидко і якісно
Ogorodets Дата: Вт, 10.06.2008, 13:45 | Повідомлення № 13
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
Pinacle використовувати для редагування і монтажу не хочу, так як в ній не має підтримки накладання кількох відео доріжок, відсутня підтримка mov-файлів. А результат, що виходить після ProCoder 3 мене зовсім не задовільняє.

А Прокодер поддерживает несколько видеодорожек?
Если качество Пинакля вас устраивает - вы в нем и кодируйте, а монтируйте Премьерой.
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 10.06.2008, 21:02 | Повідомлення № 14
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (Ogorodets)
А Прокодер поддерживает несколько видеодорожек?Если качество Пинакля вас устраивает - вы в нем и кодируйте, а монтируйте Премьерой.

Не зрозумів. Як мені редагувати прем’єрою, а кодувати Піналом?
Quote (SLKuty)
Я не розумію що твориться з вашою Премєрою

А може також глючна версія?
Спробую придбати RHOZET Carbon Coder і використати його.
Ogorodets Дата: Вт, 10.06.2008, 22:26 | Повідомлення № 15
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
Не зрозумів. Як мені редагувати прем’єрою, а кодувати Піналом?

Предположим свадьба. Я монтирую по кускам: сборы невесты, жениха, выкуп, загс и т.д. Затем загоняем куски в Пинаклю, ставив переходы и поехали кодировать.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Кодування відео (Яким кодером користуєтесь при експорті відео?)
Сторінка 1 з 41234»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.