|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Pinnacle Studio
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 07.03.2016, 00:37 | Повідомлення № 1 |
Лідер форуму
| Хочу знайти, скачати і встановити для дружини сучасну Pinnacle Studio. Після переходу на FullHD формат, звична для неї 9 версія вже застаріла. В Інтернеті все дуже мутно описано, щоб правильно все зробити потрібно не один тиждень експериментувати, а часу немає на це. Може хтось щось підкаже із власного досвіду?
Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 07.03.2016, 09:26 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| Цілу ніч програвся з Піннакле. Скачав, встановив, спробував монтувати. По складності вона виявилася ще складнішою від Прем'єри. Стара 9 версія була простенькою.
Яку програму можете порадити для простенького відеомонтажу, щоб дружина розібралася. Вимоги: 1. Обрізати кінці, видалити зайве. 2. Встановити переходи. 3. Вивести в mp4.
Все!
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 07.03.2016, 11:11 | Повідомлення № 3 |
Перспективна вчителька
| Особисто мені подобається ProShow Producer. Проста, є можливість завантажити та встановити додаткові переходи та стилі, монтує у форматі mp4.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 07.03.2016, 11:50 | Повідомлення № 4 |
Лідер форуму
| А .mov з фотоапарату воно відкриває?
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пн, 07.03.2016, 13:45 | Повідомлення № 5 |
Монтажер
| Не морочте собі голови на простому рівні Премєра дуже проста. Я вам скажу гарячі клавіші і ваша дружина спокійну буде монтувати. Не засмічуйте комп різним сміттям, непотрібними програмами і кодеками. Тільки допоможете з виводом у кінцевий файл. Немає там нічого складного. Ви ж не в голівуді працюєте.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |