Сб, 03.12.2016, 00:27
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 4 з 27«1234562627»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеозйомка сучасним фотоапаратом FullHD (Тонкості фотоапаратного відео, прибамбаси та досвід роботи)
Відеозйомка сучасним фотоапаратом FullHD
Bandalak Дата: Пн, 17.08.2015, 20:48 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Звичайно, відеокамера - то є відеокамера, а фотоапарат - то є фотоапарат!
Але, якщо не вистачає грошей на сучасну відеокамеру, а вона коштує порядку 5000$, то можна пристосуватися до зйомки відео і фотоапаратом.
Обов'язково потрібно купити зовнішній мікрофон і накамерне світло. А також одноногий штатив. Можна декілька різних штативів.
Так що, панове, ділимося досвідом успішного використання фотоапарата "не за призначенням"!


Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Bandalak Дата: Чт, 24.09.2015, 19:56 | Повідомлення № 46
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цитата SLKuty ()
у комплекті є штатив маленький і не потрібний з нього головку відкрутити і на планку так як на фото я показував

А планку де взяти? Яка у неї модель?
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 24.09.2015, 20:00 | Повідомлення № 47
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3569
Нагороди: 14
Рейтинг: 183
Цитата SLKuty ()
Б/у камери, як правило паяні перепаяні, або з якимись глюками які повилазять серед весілля.

Погоджуюсь з вами, що це дуже ризиковано. В мене є можливість довгої перевірки на Новій пошті, можна і пару годин тестувати, потім залишити і забрати на другий день. Як правило глюки можна виявити. Є люди, що продають не через якісь дефекти, а тому що трапилась нагода апгрейду та з ряду інших причин. Але те, що це кіт в мішку, то факт. З фотоапаратами простіше - є можливість перевірити пробіг затвора + стан матриці + загальний стан і т.д. З об’єктивом - протестувати на фронт/бек фокус. Автомобілі ж більшість купують БУ і нічого, їздять.
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 20:31 | Повідомлення № 48
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
Цитата Bandalak ()
А планку де взяти? Яка у неї модель
Справжня дуже дорога. В мене стара ще радянська від спалаху якогось. За роки назбиралося всякого заліза
Bandalak Дата: Чт, 24.09.2015, 20:48 | Повідомлення № 49
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
У мене є старі спалахи ЛУЧ-2. Підійде планка, чи треба переробляти?

Але якщо я планку закрутити знизу у гніздо фотоапарата, тоді як його ставити на штатив?

Можете викласти крупне фото як зроблена і як прикручена планка?
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 20:58 | Повідомлення № 50
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
ще є перехідник до штатива зверху зовнішня різьба, а знизу внутрішня
маю ще пару не знаю звідки
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 20:59 | Повідомлення № 51
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 21:06 | Повідомлення № 52
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65

тільки різьба довга має бути,щоб крізь планку дістала до камери
Bandalak Дата: Чт, 24.09.2015, 21:11 | Повідомлення № 53
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Зрозуміло, скоріш за все у мене теж таке є. Воно йшло у комплекті з Луч-2. Завтра спробую пошукати.
А як рекордер кріпити до планки?
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 21:15 | Повідомлення № 54
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
такою ж штукою так що шукайте дві
Bandalak Дата: Чт, 24.09.2015, 21:50 | Повідомлення № 55
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Тепер дослідив параметри відео у своєму фотоапараті.
Виявляється у автоматичеому режимі знімає тільки FullHD 25 frs i 30 frs, а FullHD 50 frs i 60 frs доступно тільки в режимі ручних настройок.
Не знаю, чи впораюся постійно крутити вручну діафрагму, або чутливість. Це ж треба орієнтуватися по яскравості на екрані, а вдень коли Сонце засвітить, це може бути проблематично. Чи достатньо режиму FullHD 25 frs?
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 21:50 | Повідомлення № 56
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65

добре би таке мати - накамерний тримач з амортизаторами. туди зуму засунути між резинки і менше чути скрипіння удари ...
SLKuty Дата: Чт, 24.09.2015, 21:52 | Повідомлення № 57
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65

а ще захист від вітру
Bandalak Дата: Чт, 24.09.2015, 21:52 | Повідомлення № 58
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цитата SLKuty ()
добре би таке мати - накамерний тримач з амортизаторами

А де тоді світло ставити?
SLKuty Дата: Пт, 25.09.2015, 10:01 | Повідомлення № 59
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
А де тоді світло ставити?цей тримач збоку на планку, або світло збоку на плану.
а дехто кріпить планку спеціальну на камеру і там все тримається і світло і мікрофон

включіть 50р, або 50і    25р - замало- все мерехтить
Переключіть камеру у режим S
витримку ставимо не менше 50
діафрагма автоматично буде змінюватися
ІSO зрідка крутимо коли виходимо на вулицю, або навпаки
екран налаштовуємо так щоб бачити всі основні параметри
коли значення діафрагми блимає значить замало світда і автомат починає задирати ISO полізе зерно. максимальне 2000(може у вашої камери інше)
УВАГА режим Live виключаємо заходимо в приміщення і знову включаємо так автомат налаштовує всі параметри при виході аналогічно
Picture Control - виставляємо портрет, а не стандарт і в налаштуваннях скручуємо контраст і різкість і насиченість
тоді відео буде мягеньке гарненьке
контраст у редакторі легко додається
Bandalak Дата: Пт, 25.09.2015, 10:43 | Повідомлення № 60
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
А при контровому світлі автомат буде брехати і відео вийде темним. Що тоді переходити оперативно на М?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеозйомка сучасним фотоапаратом FullHD (Тонкості фотоапаратного відео, прибамбаси та досвід роботи)
Сторінка 4 з 27«1234562627»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.