Нд, 15.12.2019, 13:29
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.02.2008, 00:40 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3715
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Питання по роботі в Pinacle Studio 11+

Пінакл, звичайно не професійна програма для відеомонтажу, але інколи приходиться працювати і з нею.
В мене при створенні DVD диску виникла помилка, яку видно нижче на малюнку. З чим це може бути зв’язано? Адже в тому місці, де виникла помилка прорахунку, немає ні переходів, ні відеоефектів, що могли б її спричинити.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 22.09.2008, 16:26 | Повідомлення № 31
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3715
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
HALK, ви вже далеко не перший запитуєте.
Гаразд. В останнє відповідаю:
Варіант І. Встановити Таблетку від др. Вована: http://rapidshare.com/files/31588113/Pixie2007_11_HDvita.exe (255 Кб). Спробувати імпортувати відео. Якщо не вийде, то
Варіант ІІ. Видалити Пінакл. Встановити знову, ввівши ось цей серійний номер:
[spoiler]JBSKH ABBAA FOPSG MSTAH LJTLK[/spoiler]
Після встановлення Пінакла встановити Таблетку. Все.
HALK Дата: Вт, 23.09.2008, 00:48 | Повідомлення № 32
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Ковальчук_Олександр Ви мене вже 2 раз виручили, я перед вами в боргу!!!! В мене зараз висить весілля, яке я хотів спробувати зробити в пінаклія, а можливості не мав, ще раз дякую!!!!!
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 23.09.2008, 20:56 | Повідомлення № 33
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3715
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
HALK, в нас на форумі не має поняття "Боржник". Я допомагаю людям чим можу, люди допомагають мені. Так і живемо, одне одному допомагаючи.

Якщо користуєтесь Pinacle Studio, то рекомендую знайти версію 12, з набором переходів, звукових та відеоефектів.
У мене також 11 версія, то я нею не задоволений. Впершу чергу із-за не підтримки футажів формату mov (а таких більшість).
Тому я залишаюсь палким прихильником Adobe Premiere CS3

volodschool2 Дата: Пт, 26.09.2008, 00:17 | Повідомлення № 34
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1534
Нагороди: 15
Рейтинг: 377
Закачав і встановив Pinacle Studio 12 не видаляючи 11+. Працюють на одному компі дві версії B). Принципової різниці поки що не знайшов. Одна біда, не можу знайти Pixie для 12. Якщо в когось є посилання, не скупіться, поділіться з народом.
sergey1979 Дата: Пн, 17.11.2008, 16:20 | Повідомлення № 35
Прописаний назавжди
Повідомлень: 434
Нагороди: 3
Рейтинг: 33
Є питання до користувачів Pinnacle Studio 12:
Як рекомендована роздільна здатнсть потрібна для роботи в Студії?
Здається 1024*768 вона вже не зовсім підтримує, зявляються глюки з елементами вікна.
Тобто CRT Samsung 755 DF вже потрібно на звалище?


Відредаговано: sergey1979 - Пн, 17.11.2008, 16:21
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 17.11.2008, 20:01 | Повідомлення № 36
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3715
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Quote (sergey1979)
Тобто CRT Samsung 755 DF вже потрібно на звалище?

Ага!
Як показує досвід, найоптимальніша роздільна здатність (разрешение) монітору - 1280х1024. Комфортно працювати у всіх програмах, в тому числі і для відеомонтажу. Два роки тому придбав додому монітор 19" Samsung 940BF і дуже задоволений. Працюю при 1280х1024, 75 Gz.
sergey1979 Дата: Пн, 24.11.2008, 16:32 | Повідомлення № 37
Прописаний назавжди
Повідомлень: 434
Нагороди: 3
Рейтинг: 33
Quote (Ковальчук_Олександр)
Два роки тому придбав додому монітор 19" Samsung 940BF

З 2006 теж користувався цим девайсом. На цей момент працюю на Samsung 931BW - широкий формат теж диктує моду .

Але справа не втім...
Схоже, що доведеться усе перевстановлювати, тому що на 931 при 1024*768 смуги прокрутки не зявляються(навіть не в повноєкранному режимі), а на тому компі де 755 - вони зявляються ще й меню зїжджає так, що працювати неможливо. (драйвера схоже відеокарти та монітора криво встановив).
PS. До речі про косяк з монітором - Adobe Gamma не бажає відкривати "рідний" профіль монітора.
Може в форумі є інфа з досвідом як встановлювати монітор, принтер щоб кольори були справжніми?

Bandalak Дата: Пн, 24.11.2008, 17:23 | Повідомлення № 38
Лідер форуму
Повідомлень: 6274
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (sergey1979)
Adobe Gamma не бажає відкривати "рідний" профіль монітора.

Це у всіх на FTT так! Замість рідного профілю треба встановити профіль: sRGBсoorSpaceProfiel
Все буде ок!

Quote (sergey1979)
досвідом як встановлювати монітор, принтер щоб кольори були справжніми?

Елементарно, Ватсон!

1. Заходжу на мінілаб, де я найчастіше друкую фото, беру в них контрольне фото у вигляді файлу на флешку і надруковане на папері.
2. Приходжу до дому, відкриваю контрольне фото (бажано в програмі Фотошоп), дивлюся на нього і порівнюю з контрольним фотовідбитком з лабораторії.
3. За допомогою програми Adobe Gamma виставляю повзунки RGB таким чином, щоб зображення на моніторі максимально наближалося по яскравості, контрасту та кольору до контрольного відбитку. При цьому можна ще користуватися регуляторами яскравості та контрасту на моніторі!
Зауваження: Тип та рівень освітлення у кімнаті має бути таким, як зазвичай при Вашій роботі з фотографіями!
4. Настроюємо принтер. Спочатку друкуємо контрольне фото, так як воно є!
5. Дивимося на фото, порівнюємо з контрольним фотовідбитком з мінілабу. (У крайньому разі, якщо на мінілаб Ви не ходили, порівнюємо з зображенням на моніторі)
6. За допомогою настройок принтера: Y+-, M+-, C+- та яскравість і контраст робимо ще декілька контрольних роздруківок, щоразу наближаючись до бажаного відображення.
7. Зберігаємо настройки у файл.
8. Робимо резервну копію системи, наприклад Акронісом.
9. Друкуйте в своє задоволення!

sergey1979 Дата: Пн, 24.11.2008, 22:35 | Повідомлення № 39
Прописаний назавжди
Повідомлень: 434
Нагороди: 3
Рейтинг: 33
Дякую, Анатолій!
Salamovych Дата: Ср, 19.08.2009, 16:48 | Повідомлення № 40
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Підскажіть чому на 32-бітній вінді ставлю Пінакл 11 то пропадає автозапуск, віндовс резака бачить диск можу записать а от Light Scribe Nero 9 не бачить, етикетку не можу випалить.

Додано (19.08.2009, 16:48)
---------------------------------------------

Quote
Закачав і встановив Pinacle Studio 12 не видаляючи 11+. Працюють на одному компі дві версії B). Принципової різниці поки що не знайшов. Одна біда, не можу знайти Pixie для 12. Якщо в когось є посилання, не скупіться, поділіться з народом.

Ось посилання де є Pixie для Pinnacle Studio 12 + інструкція для кристувача включаючи продути Studio, Studio Plus и Studio Ultimate, закачуйте аби тільки на користь йшло.

http://depositfiles.com/files/emr1hvdw1

kotysik1982 Дата: Чт, 12.11.2009, 10:38 | Повідомлення № 41
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Ростислав ти мене зацікавив новою програмою. Я коритуюсь Пінакле 11. В мене трохи глюкає, але я вже привик. Я прошу усіх переглянути тему 7.1 Відеомонтажу, де є теми форуму "Відеомонтаж урочистих подій"

Додано (12.11.2009, 10:38)
---------------------------------------------
Олександр ти не правий, що Пінакле 11 не підтримує MOV. Мені досить добре працювати з всіма файлами.

Allaku Дата: Чт, 25.03.2010, 00:42 | Повідомлення № 42
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Я працюю з Pinacle Studio 12. А є вже Studio 14, яка мене достала...
НІКОЛЯ Дата: Чт, 25.03.2010, 07:15 | Повідомлення № 43
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Allaku)
Я працюю з Pinacle Studio 12. А є вже Studio 14, яка мене достала...

Цікаво чим. Якщо поділитесь проблемою спробуєм допомогти.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.