Вт, 23.04.2019, 12:33
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.02.2008, 00:40 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Питання по роботі в Pinacle Studio 11+

Пінакл, звичайно не професійна програма для відеомонтажу, але інколи приходиться працювати і з нею.
В мене при створенні DVD диску виникла помилка, яку видно нижче на малюнку. З чим це може бути зв’язано? Адже в тому місці, де виникла помилка прорахунку, немає ні переходів, ні відеоефектів, що могли б її спричинити.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 17.06.2008, 20:32 | Повідомлення № 16
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Pinacle Studio 11+ - повністю любительська програма для монтування домашнього відео. Щоб зробити серйозний проект потрібно щось професійніше.
Я б із-задоволенням монтував в Studio, якби там була підтримка mov з альфа каналом та більша кількість відео-доріжок.
Але тут вже говорилося про основну перевагу Pinacle Studio - прекрасна якість кодування. І я також це підтвердую.
Adobe premier pro 2.0 - професійна програма для монтажу. Мені вона дуже сподобалась за своїми величезними можливостями. Недостаток - погана якість відео при експорті в DVD. Пробував стороннім кодером Canopus ProCoder і результат також не задовільнив мої уподобання. Можливо, там задаються деякі параметри кодування, але я використовував Майстер і вибирав готовий шаблон DVD, постійний (також пробував змінний) бітрейд і т.і.
Ulead Media Studio 8 маю і рік назад пробував нею користуватись, тоді вона мені чимось не сподобалась. Тай під нею потрібно знову ж таки шукати переходи, плагіни різні.
volodschool2 Дата: Ср, 18.06.2008, 16:52 | Повідомлення № 17
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1524
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Дякую за
Quote (Bandalak)
Щоб установити правильно Studio11+, спочатку ставимо Піксіє від Доктора Вована!http://drbobah.com

тепер моя студія працює на УРА!
Taras Дата: Чт, 19.06.2008, 15:38 | Повідомлення № 18
Новий користувач
Повідомлень: 16
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Дайте будь-ласка консультацію. Титри proDAD , як можна застосувати до фрагменту відео. Я вибираю редагування.... редагую... після закриття рендерить... а при перегляді нічого немає.
SLKuty Дата: Чт, 19.06.2008, 21:58 | Повідомлення № 19
Монтажер
Повідомлень: 833
Нагороди: 8
Рейтинг: 118
Pinacle Studio 11+ краще працюэ з МPG файлами ніж Премєра

Принесли мені камеру з вінчестером в середині
Витягнув я звідти 300 mpg файлів і надумав зробити з них кіно

Премєра без проблем прийняла їх всіх оптом і розклала на часову лінію
Обрізання, видалення, переміщення, переходи - без проблем

Проблеми почалися під час рендерингу
Перекодування в DVD, вивід в Аvі файл і навіть попередній рендеринг (клавіша Ентер) через декілька хвилин (кожного разу час інший)закінчувалися табличкою Sori........error.......close після якої Премєра закривалася
Ледве я зробив половину того відео і більше не витримав
Встановив Pinnacl 11 і зробив другу половину в ній.
Правда одна незручність - кожен файл приходиться вкладати на часову смугу вручну, а 200 файлів це вже трохи довго.
А може в мене щось з Премєрою сталося? не знаю....

Додано (19.06.2008, 21:58)
---------------------------------------------
volodschool2 - Я через вашу муху чуть монітор не розбив

Bandalak Дата: Пт, 20.06.2008, 23:43 | Повідомлення № 20
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Quote (SLKuty)
Pinacle Studio 11+ краще працюэ з МPG файлами ніж Премєра

Я у таких випадках спочатку розжимаю в студії, монтую у прем'єрі і снову стискаю у студії.
Liviy Дата: Вт, 05.08.2008, 17:49 | Повідомлення № 21
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
При захваті аналогового відео знизу картинки з'являється перекручена смуга.
Це неминуче? Як можна цього уникнути?
Myroslav Дата: Вт, 05.08.2008, 19:58 | Повідомлення № 22
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Вона і буде постійно там. Вихід один - масштаб зображення невеликий і все. Або обрізати трохи можна але можна і не чіпати при запису на ДВД і перегляді на телевізорі його може і не бути. Це одна із особливостей перегляду на телевізорі з ДВД-плеєра.
Liviy Дата: Ср, 06.08.2008, 11:58 | Повідомлення № 23
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Дуже дякую. Так, при перегляді на телевізорі 90 відсотків смуги зникає. Але ж не вся.
Чи не могли б Ви трохи докладніше розповісти як в Pinacle studio 11 з цим боротися.
Myroslav Дата: Чт, 07.08.2008, 20:47 | Повідомлення № 24
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
думаю зрозуміло показав.
Прикріплення: 8503279.jpg(183.0 Kb)
Liviy Дата: Вт, 12.08.2008, 17:39 | Повідомлення № 25
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Дуже, дуже дякую. Сьогодні ж спробую.

Додано (12.08.2008, 17:39)
---------------------------------------------
Ще раз дякую. Обрізка дійсно допомогає. Просто цікаво, а що Ви мали на увазі "Невеликий масштаб зображення"?
В якому розділі це виставляється?

Чи можете підказати, чому коли я ставлю свій новий відеодиск в ДВД-плеєр на телевізорі тільки чорний екран?
Чому меню диску не відібражається саме? А лише тільки після натиску на кнопку "Меню" в пульті ДВД-плеєра. Те ж саме і на компьютері. Хоча раніше такого не було.

sergey1979 Дата: Ср, 13.08.2008, 10:37 | Повідомлення № 26
Прописаний назавжди
Повідомлень: 430
Нагороди: 3
Рейтинг: 33
Quote (Liviy)
Чи можете підказати, чому коли я ставлю свій новий відеодиск в ДВД-плеєр на телевізорі тільки чорний екран?

А на компі нормально диск виводиться?
Це тільки в одному проекті? Можливо слід зробити невеликий фрагмент окремо, записати на RW....
Liviy Дата: Ср, 13.08.2008, 11:17 | Повідомлення № 27
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
На компі також коли запускаю - чорний екран. Натискаю на нього праву кнопку миші і в меню вибіраю "головне меню" (чи щось таке). Тільки тоді з'являється Меню диска. Це з'явилося в останніх двох проектах.
Звісно працюю тільки з RW. Тому що з виводом фільму завжди проблеми.
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 13.08.2008, 15:55 | Повідомлення № 28
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Liviy)
Чому меню диску не відібражається саме? А лише тільки після натиску на кнопку "Меню" в пульті ДВД-плеєра. Те ж саме і на компьютері. Хоча раніше такого не було.

Може Пінакл глюканула?
Я створюю проект в Adobe Premiere CS3.2. Далі виводжу проект в DV AVI. Далі кодую цей файл програмою Cinema Craft Encoder (CCE). Врезультаті кодування отримую два файли - відео (mpv) і аудіо (wav). Потім залишається остання стадія - створити DVD-диск (з файлами VOB), який мітить меню (можна анімаційне). Для цього використовую Adobe Encore DVD CS3. Програма досить проста в освоєнні. При створенні диску можна вибрати опцію "Кодувати звукові файли", врезультаті чого можна значно зменшити об’єм звуку, а от відеофайли я не кодую, так як вони вже кодовані CCE.
Вважаю такий спосіб створення фільму найбільш професійним. І вам раджу переходити на Прем’єр. Пінакл, щоб там не говорили не має таких можливостей. А от глючать по-моєму однаково, що Пінакл, що Прем’єр. :)
Liviy Дата: Чт, 14.08.2008, 15:12 | Повідомлення № 29
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Дякую.
HALK Дата: Пн, 22.09.2008, 13:59 | Повідомлення № 30
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Не знаю що мені робити, допоможіть! Коли пробую в Pinacle Studio 11+ закидати відео, вона матуюкається що неможе працювати в системі ПАЛ... Допоможіть
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.