Пн, 17.06.2019, 17:56
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.02.2008, 00:40 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Питання по роботі в Pinacle Studio 11+

Пінакл, звичайно не професійна програма для відеомонтажу, але інколи приходиться працювати і з нею.
В мене при створенні DVD диску виникла помилка, яку видно нижче на малюнку. З чим це може бути зв’язано? Адже в тому місці, де виникла помилка прорахунку, немає ні переходів, ні відеоефектів, що могли б її спричинити.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

SLKuty Дата: Вт, 05.02.2008, 01:49 | Повідомлення № 2
Монтажер
Повідомлень: 833
Нагороди: 8
Рейтинг: 118
щось не видно малюнка.
Студія кожен раз видає помилку в тому місці, чи один раз.
ТАке буває і з премєрою також - закриваю програму, запускаю знову, або перезавантажую комп.
Якщо в мене починають часто глючити відеопрограми то я переставляю віндовз і весь софт -як правило допомагає

Велике дякую Майкрософт за їхній софт.
І окреме дякую китайцям за їхнє залізо.

навіть незнаю кому більше дякувати :'(

Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.02.2008, 02:56 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (SLKuty)
щось не видно малюнка.

З малюнком вже все гаразд. Клікніть по малюнку для збільшення.
Quote (SLKuty)
Аке буває і з премєрою також - закриваю програму, запускаю знову, або перезавантажую комп.

Не допомагає.
Myroslav Дата: Вт, 05.02.2008, 22:04 | Повідомлення № 4
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Quote (Ковальчук_Олександр)
Адже в тому місці, де виникла помилка прорахунку, немає ні переходів, ні відеоефектів, що могли б її спричинити.

У мене було щось схоже. тільки я вставляв там файл зажатий у мпег що і спричиняло помилку. Хоча пінакл може зробити сам помилку і нічого не допомогає.
Що порадити навіть не знаю.
Ogorodets Дата: Вт, 05.02.2008, 22:13 | Повідомлення № 5
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Малюнок особливо ні про що не говорить.
Прорахунок зупиняється в цьому місці, а програш проходить нормально?
Уважно прогляньте ісходник в цьому місці. Можливо, невелике поджовиваніє плівки на касеті. Коль зупиняється прорахунок - 9 до 2, що це битий файл.
І ще, спробуйте вибрати інший диск для створення образу. Не знаю як Пінакл, але Прем'єр при такому розмірі порожнього простору у мене не прораховує. Але я більше упевнений в першому варіанті проблеми - битий файл.

Добавлено (05.02.2008, 22:13)
---------------------------------------------
Щодо побаченого відео: дуже багато червоного кольору. Потрібно збавити червоний і додати блакитний

SLKuty Дата: Вт, 05.02.2008, 23:59 | Повідомлення № 6
Монтажер
Повідомлень: 833
Нагороди: 8
Рейтинг: 118
Тож Пінакл недороблений.
Прибуйте створити новий проект і поставте туди тільки цей глючний фрагмент. Якщо буде рендерити - робіть аві файлик і вставляйте в основний проект, якщо не захоче рендерити - пробуйте в Премєрі переробити той нещасний фрагмент і знову ж таки вставити в Пінакл.
В мене раз попали такі важкі клієнти, що я все весілля рендерив кусками по 15 хв, а потім складав разом і виводив на диск.
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 06.02.2008, 01:19 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (SLKuty)
Тож Пінакл недороблений.Прибуйте створити новий проект і поставте туди тільки цей глючний фрагмент. Якщо буде рендерити - робіть аві файлик і вставляйте в основний проект, якщо не захоче рендерити - пробуйте в Премєрі переробити той нещасний фрагмент і знову ж таки вставити в Пінакл.В мене раз попали такі важкі клієнти, що я все весілля рендерив кусками по 15 хв, а потім складав разом і виводив на диск.

Дуже дякую, все зрозумів. Я з той глючний кусок виведу в Прем’єрі в аві файл і вставлю в Пінакл.
Book Дата: Чт, 06.03.2008, 11:27 | Повідомлення № 8
Новий користувач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Ковальчук_Олександр)
Пінакл, звичайно не професійна програма для відеомонтажу, але інколи приходиться працювати і з нею.

добрий день, перший день на сайті, але зразу бачу що люди нагружають на програми, не маючи підстави, по-перше є глючні пінакли, по друге, коли пінакл хоч ра підвіс, він на тому місці при виводі може заглючити, декілька помилок може видати при виводі не тільки на рахунок вільного місця а і на рахунок іншого, скільки працюю зі своїм 10-11 пінаклом проблеми покищо деякі із 10, час від часу не бачить пишущих приводів при виводі а все остальне працює...

Додано (06.03.2008, 11:27)
---------------------------------------------

Quote (SLKuty)
Велике дякую Майкрософт за їхній софт.І окреме дякую китайцям за їхнє залізо

залізо і софт не завжди винні, ще дещо залежить і від користувача.

Bandalak Дата: Чт, 13.03.2008, 01:53 | Повідомлення № 9
Лідер форуму
Повідомлень: 6183
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Щоб установити правильно Studio11+, спочатку ставимо Піксіє від Доктора Вована!
http://drbobah.com
Bandalak Дата: Чт, 13.03.2008, 02:03 | Повідомлення № 10
Лідер форуму
Повідомлень: 6183
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
http://rapidshare.com/files/31588113/Pixie2007_11_HDvita.exe

Додано (13.03.2008, 02:03)
---------------------------------------------
Тоді працюватимуть усі ефекти і не буде більшості глюків!

Удачі!

Прикріплення: Studio11.rar(0.3 Kb)


Відредаговано: Bandalak - Чт, 13.03.2008, 02:04
gritsiv2006 Дата: Чт, 13.03.2008, 02:03 | Повідомлення № 11
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Привіт. Я віднедавна зацікавився обробкою відео в Pinacle, в мене 11 версія, купив кучу доповнень, та недавно в мене виникла проблема з тим що мої записи не хочуть оброблятись у Пінаклі, тому що Пінакл не працює з системою PAL. Що мені робити?
Дуже буду вдячний вам за допомогу.
Bandalak Дата: Вт, 01.04.2008, 11:49 | Повідомлення № 12
Лідер форуму
Повідомлень: 6183
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Скачайте файл з рапіди, у попередньому повідомленні, поставте і все буде ОК, або купіть ліцензію!
al-kov Дата: Пн, 14.04.2008, 18:58 | Повідомлення № 13
Часто заходить...
Повідомлень: 91
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Пропоную відеопосібник по Pinacle Studio 10. Десь 200 Мбайт. Куди можна закачати ?

Відредаговано: al-kov - Пн, 14.04.2008, 18:59
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 14.04.2008, 21:08 | Повідомлення № 14
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
al-kov, закачати можна мені на пошту (традиційну) happy
Був би безмежно вдячний, якби ви переслали мені 1-2 DVD диски з вашим корисним матеріалом.
Ростислав Дата: Вт, 17.06.2008, 12:15 | Повідомлення № 15
Новий користувач
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Pinacle Studio 11+ непогана штука. Головне дуже проста і наочна. Я в ньому змонтував кілька весіль і до недавнього часу нічого іншого не хотів. Але чомусь вона забагато тягне ресурсів. Після завантаження забирає близько 1 Гб оперативки, з завантаженим проектом 1,2 Гб. Для чого стільки я не знаю. Крім того, занадто проста вона. Недавно попробував Ulead Media Studio 8. Трохи схожа на Adobe Premier, але інтерфейс здається простіший і зручніший. Працює швидне ніж Піннакл, при завантаженому проекті займає тільки 340 мб ОЗУ. Це набагато менше ніж 1,2 Гб. Можливості набагато ширші, без проблем працює з mov файлами, все без проблем вставляється, і альфа канал працює і храмакей, все без проблем. А в пінаклі треба цілу процедуру робити (через HFX filter), щоб нормально вставити наприклад футаж з чорним фоном. ТОму думаю остаточно перейти на Ulead. Правда не пробував яка картинка виходить на виході, але на крайній випадок є кодери інших виробників. Головне змонтувати. Що цікаво при рендерингу Ulead показує статистику, прогнозований час, швидкість і.т.д а пінакл нічого не показує і не знати скільки чекати того результати. Хоч це не так важливо, все одно на ніч ставлю, але зручно. Можна наприклад час виключення ПК встановити...
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Питання по роботі в Pinacle Studio 11+
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.