Сб, 03.12.2016, 19:44
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Перекодування Full HD Video 1920x1080 50 fr/s (у придатний формат для перегляду на телевізорі Full HD)
Перекодування Full HD Video 1920x1080 50 fr/s
Bandalak Дата: Нд, 09.01.2011, 15:33 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
У деяких людей почали зрідка з'являтися плазмові або рідкокристалічні телевізори формату Full HD 1920x1080 50 fr/s.
Як правило, такі телевізори мають гніздо для Флешки, або USB жорстокого диску.
Підтримуються HD формати wmv та mkv, а також цілий букет SD форматів.

В Інтернеті можна знайти багато Full HD фільмів в mkv, біля 1,6 Гб 1 година. Але з нашим сільським Інтернетом (ЖоПееРеС) таке скачати не реально.
Є інший варіант, фільми можна записати через DVB S2 карту з супутників на 9-му та 36 градусах. Там разом є біля 20-ти російськомовних каналів, з них декілька фільмових.
Але такі карти пишуть у формат .ts H264, біля 5 Гб одна година. Такий формат телевізор не показує, потрібно переконвертувати.
Я пробував конвертувати Canopus Pro Coder 3.0 у формат wmv, якість вийшла як в оригіналі, але файли майже не зменшилися в об'ємі.
Хто вже має такий досвід такого кодування, які оптимальні параметри виставити, щоб і вовки були ситі і ягнята цілі?
Хочу спробувати кодувати у матроску mkv, але не знаю як і чим.
Також інколи потрібно відконвертувати відео з HD камери.

Bandalak Дата: Чт, 28.07.2016, 14:11 | Повідомлення № 16
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цитата SLKuty ()
Віддаю МР4 1080 50Р 18 Мб/с. Переписую людям в ноутбуки. Кілька разів попадали клієнти з зовнішніми дисками і новими телевізорами, які показують всі формати. Погіршувати якість не буду бо то антиреклама.

А клієнти з FullHD телевізорами, які не тягнуть 1080 50p Вам не попадалися?
У мене після того, як я віддав випускний у садку знайшлося штук 10. Прийшлося їм перекодовувати у 1080 25Р. Злегка помітно строб.
Хочу спробувати вивести відео зняте 1080 50р у формат 1080 50і. Тільки не можу знайти у вікні виводу Прем'єри СС таких налаштувань!
Гляньте, може я не там шукаю?
SLKuty Дата: Чт, 28.07.2016, 15:55 | Повідомлення № 17
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
Можливо ті телевізори не вміють прогресивре відео, або завеликий бітрейд. Премєра не вміє з прогресиву в інтерлейс перекодувати. Хіба спробуйте тайм лінію зробити 25і і на неї ктньте 50р. Але я не знаю що з того вийде . Я використовую TMPGEnc 4.0 XPress. Вона перекодовує з прогресиву в інтерлейсний mpg файл, а потім я з нього Nero кодує DVD для любителів старовини(то також антиреклама)
Bandalak Дата: Чт, 28.07.2016, 16:49 | Повідомлення № 18
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
У мене Прем'єра відмінно кодує з прогресиву FullHD в інтерлейс mpg для DVD. Теж потім роблю VOB за допомогою Nero Vision.
А ось FullHD інтерлейс не знайшов як зробити.
SLKuty Дата: Сб, 30.07.2016, 16:51 | Повідомлення № 19
Монтажер
Повідомлень: 763
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
Цитата Bandalak ()
А ось FullHD інтерлейс не знайшов як зробити.
Те саме MPEG2 тільки розміри залишайте 1920х1080, вибирайте по верхньому полю і бітрейд який потрібно. Виходить непогано навіть при 8 мб/с
Bandalak Дата: Пт, 05.08.2016, 19:39 | Повідомлення № 20
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Завантажив кілька потрібних мені футажів , виявилося Premire CC відмовляється їх відкривати. Pot - плейер відтворює, у властивості файлу кодек CUVC , контейнер avi .
Чим перекодувати цю нісенітницю в прийнятний формат, або який кодек встановити, щоб відкривалося в Premire CC ?
Ось один з них:
https://drive.google.com/open?id=0By7WsfeW52CyX21lX2ZTdWVwa0E
Bandalak Дата: Пт, 05.08.2016, 23:02 | Повідомлення № 21
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4580
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Проблему вирішив установкою цього кодека: http://www.ex.ua/953096577173
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Перекодування Full HD Video 1920x1080 50 fr/s (у придатний формат для перегляду на телевізорі Full HD)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.