Пт, 24.11.2017, 09:41
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Комплект програм Adobe CS5 (Виказуємо свої думки про програмне забезпечення)
Комплект програм Adobe CS5
SLKuty Дата: Вт, 12.10.2010, 17:10 | Повідомлення № 1
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Не хотів наперед говорити, але тепер, коли цілий сезон відпрацював на CS5 можу впевнено сказати
Супер !!!
Поки Encore рендерить диск, Премєрою монтую наступний і одночасно тою ж Премєрою заганяю з камери
Все працює як годинник
немає старих глюків
цікавий трохи оновлений інтерфейс
налаштовуються гарячі клавіші
Adobe Bridge - показує мініатюри Mov файлів і всіх інших
Vitascen i Adorage - не приймає - це погано - треба шукати нові версії
Правда під час запуску всіх CS5 програм треба відключати інтернет бо починає питати номер
Працюю в Win 7 (і дуже задоволений)
Вимагає 64-бітного віндовса і 64х процесора(точно не знаю)
Хто ще не поставив дуже рекомендую
Bandalak Дата: Вт, 12.10.2010, 17:18 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Повідомлень: 5545
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
SLKuty, Голівуд приймає?
Де це все здерти?
swetikccc Дата: Вт, 12.10.2010, 17:29 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3960
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (SLKuty)
Правда під час запуску всіх CS5 програм треба відключати інтернет бо починає питати номер

Або прописати в хост файлі. ))))
volodschool2 Дата: Вт, 12.10.2010, 19:06 | Повідомлення № 4
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1378
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Quote (swetikccc)
Або прописати в хост файлі

Ось мій hosts , не боїться ні Adobe, ні Microsoft

127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
127.0.0.1 sls.microsoft.com
127.0.0.1 genuine.microsoft.com
127.0.0.1 wat.microsoft.com
127.0.0.1 mpa.microsoft.com
127.0.0.1 activate.adobe.com
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-3.adobe.com
127.0.0.1 ereg.wip3.adobe.com
127.0.0.1 activate-sea.adobe.com
127.0.0.1 wwis-dubc1-vip60.adobe.com
127.0.0.1 activate-sjc0.adobe.com
127.0.0.1 adobeereg.com

Bandalak Дата: Вт, 12.10.2010, 22:49 | Повідомлення № 5
Лідер форуму
Повідомлень: 5545
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
volodschool2, swetikccc, а де у 7-ці hosts прописується?
У ХР зрозуміло - C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
а в 7-ці цього шляху не існує!!!
swetikccc Дата: Вт, 12.10.2010, 23:11 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3960
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (Bandalak)
У ХР зрозуміло - C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
а в 7-ці цього шляху не існує!!!

А ви створіть папку, а потім поділетесь враженнями :)
Система то у Вас 64-ка.
У разі використання 64-розрядної версії Windows шлях %systemroot% \SysWOW64\drivers\etc.


Відредаговано: swetikccc - Вт, 12.10.2010, 23:28
volodschool2 Дата: Ср, 13.10.2010, 00:17 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1378
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Quote (Bandalak)
а де у 7-ці hosts прописується?

Це питання уже розглядалося в темі про він7. Я спочатку теж не міг знайти, потім скачав 64-розрядний FAR і з його допомогою зразу знайшов hosts за старою адресою.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Комплект програм Adobe CS5 (Виказуємо свої думки про програмне забезпечення)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.