|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
DVD Recorder
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:50 | Повідомлення № 1 |
Лідер форуму
| Вирішив придбати собі DVD Recorder. Хто хоч раз тримав це чудо в руках, ділимося досвідом!!! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Ивасик |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:50 | Повідомлення № 2 |
Новий користувач
| Самый быстрый способ которым я пользуюсь что бы перегнать кассету на DVD это записать пишушим DVD-рекордером. Купил DVD-рекордер и забыл про оцифровку, запись диска занимает ровно столько сколько по времни записи на кассете. Вообще удобная штука, записываешь фильмы и телепрограммы так же часов по 8 на диск, при просмотре программ потери качества не наблюдается.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:50 | Повідомлення № 3 |
Лідер форуму
| Quote (Ивасик) Купил DVD-рекордер и забыл про оцифровку А менюшку він робе? І що робити у випадку, коли на старій касеті є місцями зім'ята плівка?
|
|
| |
Myroslav |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:50 | Повідомлення № 4 |
Тут живе...
| Я вважаю, що перезапис касет не включає в себе меню. Є весілля на ВХС касеті, його перегнали на диск. Все, що ще треба?
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:51 | Повідомлення № 5 |
Активний учасник
| Еще футажами вдоль и поперек "украсить"
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:51 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
| Quote (Myroslav) Я вважаю, що перезапис касет не включає в себе меню. Є весілля на ВХС касеті, його перегнали на диск. Все, що ще треба? Я раніше теж так вважав. Але виявилося, що без меню дуже незручна навігація по диску. На касеті значно зручніше, де спинив - звідти і дивишся наступний раз. А на ДВД треба дивитися все спочатку, або прокручувати довго і мучітєльно із шкодою для диска! Тому простеньке меню потрібне тут обов'язково! Quote (sgrecords) Еще футажами вдоль и поперек "украсить" Буває і таке замовляють, але дуже рідко. Я не дуже люблю порпатися у старих ВХС фільмах!!! Та й платити за це багато не хочуть! Quote (Bandalak) І що робити у випадку, коли на старій касеті є місцями зім'ята плівка? У мого знайомого є ДВД рекордер Tehnix 2009 року випуску. Він віддав занього 800$. Диски копіює наура, навіть захищені. А от із аналоговим входом є одна проблема, якщо касета із значним браком (а зараз таких більшість), пожована чи зліплена плівка, то запис переривається і болванку - у сміття!
|
|
| |
Ивасик |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:51 | Повідомлення № 7 |
Новий користувач
| Quote (Bandalak) А менюшку він робе? І що робити у випадку, коли на старій касеті є місцями зім'ята плівка? Меню - окно сцены на синем фоне. Разбивает на части по 5, 10 минут (как настроишь) Когда помеха на кассете (пропуск сигнала) встаёт на паузу, как опять пошёл сигнал - пошла запись, на месте обрыва в меню создаётся новая сцена.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 20.02.2010, 14:51 | Повідомлення № 8 |
Лідер форуму
| Quote (Ивасик) Меню - окно сцены на синем фоне. Разбивает на части по 5, 10 минут (как настроишь) Когда помеха на кассете (пропуск сигнала) встаёт на паузу, как опять пошёл сигнал - пошла запись, на месте обрыва в меню создаётся новая сцена. Це який рекордер здатний на такі чудеса? Які бітрейди можна у ньому налаштувати? Я хочу точно знати назву та модель, бо обов'язково хочу собі купити, так як на компі не встигаю оцифровувати касети!!!
|
|
| |
Ивасик |
Дата: Сб, 20.02.2010, 20:39 | Повідомлення № 9 |
Новий користувач
| Вот модель моя - BBK DW9916S Внём есть всё! Любые видео разъёмы, всех видов , а так же DV разъём и да же под карты памяти SM/MS SD/MMC и CF. Вообщем доволен очень.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 20.02.2010, 21:00 | Повідомлення № 10 |
Лідер форуму
| Ивасик, мене ще цікавлять такі питання: 1. Які там є налаштування по часу, що поміщається на диск? У більшості рекордерів є тільки 1 год, 2 год, 4 год, 6 год.. А мені часто може бути потрібно - 1,5 та 3 год. на диск. 2. Чи давно ви його придбали? 3. Яка приблизна ціна? Ось я знайшов тестування цього рекордера. http://www.ixbt.com/dvd/dw9916s.shtml Виявляється він ще з 2005 року. Якість запису бажає кращого. По даній статті, Panasonic DMR-E65EE набагато кращий! Дуже шкода, що жоден із розглянутих мною рекордерів не вміють записувати 1,5 год. на диск, або 3 год. на диск. Взагалі, чи існує хоч один такий рекордер?
|
|
| |
Ивасик |
Дата: Пн, 22.02.2010, 09:04 | Повідомлення № 11 |
Новий користувач
| Время записи как у всех - 1 год, 2 год, 4 год, 6 год А кто мешает записать 1,5 часа? Выставляешь максимум - 2 часа и пиши 1,5 туда. Разницы вообще ни какой. Что касается VHS кассет то смело можно катать на 4 часа, на качество ни как не скажется (качество VHS кассет уже ни чем не испортишь )
Відредаговано: Ивасик - Пн, 22.02.2010, 21:51 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Пт, 26.02.2010, 14:41 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| Quote (Ивасик) А кто мешает записать 1,5 часа? Выставляешь максимум - 2 часа Не ефективне використання диска!!!
|
|
| |
Ивасик |
Дата: Сб, 27.02.2010, 08:27 | Повідомлення № 13 |
Новий користувач
| Цена диска копейки. Это всё равно что в 1 литровую бутылку налить 1 литр молока или 700 гр..... Вкус молока не изменится
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 02.03.2010, 00:00 | Повідомлення № 14 |
Лідер форуму
| Quote (Ивасик) Это всё равно что в 1 литровую бутылку налить 1 литр молока или 700 гр Я буває в Канопусі, при конвертації підбираю час до секунди, щоб отримати максимально можливу якість! Quote (Ивасик) Что касается VHS кассет то смело можно катать на 4 часа Але дуже часто приносять касети зняті крутою в 90-тих роках камерою "Panasonic 9000 SVHS", і відеомагнітофон у мене SVHS. Тож я думаю, що з таких треба писати не більше 2 год. на диск. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ А що, більше ні у кого немає рекордера?
|
|
| |
Ивасик |
Дата: Вт, 02.03.2010, 19:15 | Повідомлення № 15 |
Новий користувач
| При конвертации возможно и так а запись в стандартном режиме на рекордере не отличишь визуально. Качественную запись канечно лучше вмещать в 2 часа.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |