Пн, 11.12.2017, 15:13
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж урочистих подій (Pinacle studio 11 + бонус чи Adobe Premiere Pro)
Відеомонтаж урочистих подій
Bandalak Дата: Вт, 24.11.2009, 23:57 | Повідомлення № 16
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (vitali4)
А католический пост таки начинаеться раньше православного. У них и Рождество на 2 недели раньше.

Вибачте, я не врахував, що Ви можете проживати в католицькій общині...
vitali4 Дата: Ср, 25.11.2009, 07:52 | Повідомлення № 17
Часто заходить...
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Рейтинг: 5
Quote
Вибачте, я не врахував, що Ви можете проживати в католицькій общині...

Я проживаю в Україні, а не в якій не общині. Власне я православний. Тим не менше в Україні є інші конфесії, хочете ви чи ні. Тільки в нашій київській школі я знаю три вчителя римокатолика.
В тім я не хочу розвивати тему релігії. Це дуже особиста тема. Я просто уточнив про піст. Людина сказала, що зараз піст, я подумав: може католицький.
Bandalak Дата: Ср, 25.11.2009, 21:07 | Повідомлення № 18
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (vitali4)
Людина сказала, що зараз піст, я подумав: може католицький.

vitali4, Ви праві на 100%. Але я не розумію, що коли у католиків уже піст, а у православних ще ні, тоді чому у цей період даний оператор не може познімати весілля у православних? А каже, що вже сезон закінчився.
kotysik1982 Дата: Сб, 28.11.2009, 11:10 | Повідомлення № 19
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Myroslav, я працюю в Пінакле 11, а Неро 6 кодую на диск із створенням меню. А Ви якою прогою записували на диск?

Додано (28.11.2009, 11:05)
---------------------------------------------
Myroslav, я не зрозумів питання для кого, якщо звучить мені, то працюю в Пінакле 11, а потім кодую в Неро6 із створенням меню. Питання до Вас. А чим Ви записуєте чи записували на диск? Питання для всіх ,Якою програмою легко створювати титри, щоб літали чи інше, бо в Пінаклі тільки ненрухомі, або повзуть догори.

Додано (28.11.2009, 11:06)
---------------------------------------------
Bandalak, Ви не зрозуміли. Піст ще не почався, але буде починатися. Просто весіль в нас ніхто зараз не робить. Вже після Різдва.

Додано (28.11.2009, 11:10)
---------------------------------------------
Можливо це старе, але я запитаю. Чи можна при зйомці молодих зняти на синьому фоні чи зеленому, а потім вкладати їх десь на кораблі чи інше?

Myroslav Дата: Сб, 28.11.2009, 14:14 | Повідомлення № 20
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Звичайно можна знімати і на синьому і на зеленому фоні. Якщо ви працюєте в пінаклі, то там можна і меню створювати і писати на диск. Я працюю в едіусі, там же і створюю диск з меню і записую ним же. Титри можна створювати за допомогою того ж пінакла і ставити переходи на початок і кінець титра і вибирайте як вам заманеться. Можете створити титри і анімувати у Афтер Ефекті. А можна просто програмою Боріс Ред.
kotysik1982 Дата: Пн, 30.11.2009, 11:02 | Повідомлення № 21
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Myroslav, дуже Вам дякую. Але я хочу роз'яснити наступне. Якщо можете, то підкажіть з чого добре зробити синій фон чи зелений. Друге - мій пінакл незаписує на диск, помилка диску. А як правильно називається програма едіус і де можна її знайти, а також after efect. Дякую за підтримку.
Myroslav Дата: Пн, 30.11.2009, 18:26 | Повідомлення № 22
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Якщо у вас уже встановлений прем'єр то едіус краще не ставити. В мене такий EDIUS 5.1 Скачати можна з торента. Введіть у пошуку по трекеру назву EDIUS.
Ставити бажано на чисту систему.
After Effects CS3 можете скачати і встановити разом з усіма програмами від адоба.
Повторю ще раз, якщо хочете працювати в едіусі прем'єр не ставте.
Якщо пінакл студія не пише диск то викиньте її. Поставте повністю робочу. Хоча я вже нею не користуюся. Була версія 12,1.

Щодо фону, не зрозумів!!!!! Де зробити? Якщо в програмі, то там стандартний є кліп і синій і зелений. Можете вставити будь який, хоч синьобуромалиновий. Можна ще зробити у фотошопі і вставити у відео.
А якщо ви маєте на увазі зробити з тканини, то треба шукати дуже яскраву синю чи зелену і бажано таку щоб не м'ялася. А ще краще купити готовий фон. До речі, з ліцензійним пінаклом іде в комплекті цей фон і плата.

kotysik1982 Дата: Вт, 01.12.2009, 16:17 | Повідомлення № 23
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Насамперед дякую Вам Myroslav, за допомогу. Я просто привик до Пінакла і мені важко перейти на іншу програму. Але спробую і послухаюсь Вашої поради
Myroslav Дата: Вт, 01.12.2009, 19:14 | Повідомлення № 24
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Та необов'язково переходити. Просто оновіть версію, або поставте нову. Непогана 12 версія пінакла. А кажуть що є вже 14. Я працював у 12, тому можу сказати шо все нормально працює.
Bandalak Дата: Вт, 01.12.2009, 20:41 | Повідомлення № 25
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Myroslav)
Я працював у 12, тому можу сказати шо все нормально працює.

Я піннакл викорстовую тільки коли треба дуже швидко щось змонтувати. Але 12-ий у мене чомусь не пішов. Я ставив із дисків Доктора на вісту 64 біт. Дуже гальмувала вона у мене при прорахунку перегляду. Може того, що відеокарта у мене Nvidia, а піннакл ніби хоче ATI. Так і користуюся далі 9 версією. Але всю основну роботу роблю у Прем'єрі.

Комп: Gigabyte p45, Core I7 920, 6 Gb Ram, 4X1Tbyte Hdd, Nvidia 9800GT GDDR5 1024 Mb.

Myroslav Дата: Вт, 01.12.2009, 21:38 | Повідомлення № 26
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Не подумайте що рекламую.... але в мене тепер в едіусі швидше виходить ніж раніше в пінаклі. Щоб поставити на вісту пінакл там спеціально треба піксі ставити. В Доктора там детально описано як, що і до чого.

Відредаговано: Myroslav - Вт, 01.12.2009, 21:38
Bandalak Дата: Вт, 01.12.2009, 23:27 | Повідомлення № 27
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Myroslav)
В Доктора там детально описано як, що і до чого.

Та ставив я Піксільє. Диски у мене рідні від доктора з усім на борту. А чого не фуричить, не знаю.

В Canopus Edius жодного разу не працював. Навіть не уявляю як це. А швидкість обробки - це моє слабе місце. Місяцями роботу не віддаю.

kotysik1982 Дата: Чт, 10.12.2009, 13:03 | Повідомлення № 28
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Дорогі інформатики. Дякую Вам за допомогу. Я вирішив попробувати Пінакл 14, бо премєрою мені чогось важко. В мене до Вас питання. Це питання не стосується відео, більш до фото. У фотомонтажі не знаю де написати. Вибачте, але допоможіть. Маю adobe photoshop cs3 extended, він закрився через 30 днів. Ввожу ключі, а мені відповідь, що введено багато ключів і всеодно не відкриває. Що робити.
Nevirkovets Дата: Чт, 10.12.2009, 13:27 | Повідомлення № 29
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (kotysik1982)
що введено багато ключів і всеодно не відкриває. Що робити.

Напевне купляти ліцензійний ;) або шукати по інших сайтах ...Читайте правила, що тут взлом не обговорюється...
Bandalak Дата: Чт, 10.12.2009, 13:39 | Повідомлення № 30
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (kotysik1982)
Що робити.

Йдете у магазин у купуєте оф.версію фотошоп. B)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж урочистих подій (Pinacle studio 11 + бонус чи Adobe Premiere Pro)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.