|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Шкільний конкурс "Кращий малюнок засобами Paint"
|
| | |
kom_adm |
Дата: Нд, 07.12.2008, 22:22 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Проведення конкурсів в школі спонукає учнів до творчості. Недавно провів конкурс "Кращий малюнок засобами Paint" серед учнів 5-10 класів. Умови конкурсу були такі: - використовуючи граф. редактор Paint створити в дома малюнок розміром 800х600 точок в форматі bmp
- тема малюнку - довільна композиція (наприклад, пейзажі, мультфільми і т.д.)
- принести малюнок на будь-якому носієві (флешка, диск тощо) в школу
- термін проведення конкурсу - 1 тиждень.
Переможець буде нагороджений такими призами: - портретне фото розміру А4 в рамці з останніми прийомами фотомонтажу.
- 2 dvd диски з відеокурсами по Віндовс, Ворд, Веб-дизайн, Фотошоп і т.д.
На конкурс були представлені близько 40 робіт, серед яких я за спеціальними критеріями визначив 10 кращих, що пройшли в фінал. Звичайно, професійність цих малюнків на любителському рівні з огляду на те, що: - можливості програми Paint досить обмежені. - в школі не має гуртка, на якому б учні займалися даним видом творчості. - в конкурсі брали участь кращі учні з уроку. - кращі малюнки вийшли в тих, в кого краща оцінка з предмету "Образотворче мистецтво". Прохання допомогти оцінити дані 10 малюнків і визначити переможця. Для цього проголосуйте за відповідний номер малюнку. Самі малюнки представлені в архівах нижче. Дивимося малюнки та голосуємо: Малюнок 1 Малюнок 2 Малюнок 3 Малюнок 4 Малюнок 5 Малюнок 6 Малюнок 7 Маллюнок 8 Малюнок 9 Малюнок 10 Для перегляду малюнків в оригінальному форматі, натисніть на гіперпосилання та завантажте архів. Розміри архівів невеликі. Дозволяється залишати коментарі, окрім голосування в повідомленнях. Будьте активні!
|
|
| |
NatVovk |
Дата: Нд, 01.03.2009, 16:01 | Повідомлення № 31 |
Гол. ред. "Інформатики"
| Quote (Isuel) мне понравился 6 не знаю по чему нравиться и все Мені теж сподобався мал.№6. У ньому правильна композиція (є й перспектива), хоча інструментів використано мінімум. Мал.№1 теж з правильною композицією, але незакінчений малюнок, й інструментів тут використано багато. А як було поставлено задачу щодо інструментів Пейнту? Використовувати всі або один-два? Непоганий мал.№4, використано клонування, автофігури, текст, але дуже незакінчений малюнок, мабуть це 5 клас? Якби ще й вік учасників було вказано, а то дуже важко порівнювати. Від себе я дарую 3 переможцям газети Інформатика з серією моїх бесід щодо основ образотворчого мистецтва. Бесіди про види мистецтв, типи карин, кольорознавство, цифровий колір, композицію ми розпочали друкувати з лютого місяця. Тому, Олександре, напишіть мені куди Вам вислати газети. До речі, вважаю, що інші вчителі теж проводять такі конкурси, тому було б цікаво знати їхню думку щодо критерієв оцінювання у таких конкурсах.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 02.03.2009, 00:44 | Повідомлення № 32 |
Ветеран спілкування
| Quote (NatVovk) мабуть це 5 клас? 7-й. Конкурс проходив серед учнів 5-10 класів. Але роботи подали в основному 5-8 класи. Quote (NatVovk) А як було поставлено задачу щодо інструментів Пейнту? Використовувати всі або один-два? Використовувати можна було всі інструменти. Десь в інеті дивився відео про малювання картини "Мона Ліза" в пейнт, там інструментів також використано 1-2, а рисунок вийшов професійний. Quote (NatVovk) Від себе я дарую 3 переможцям газети Інформатика з серією моїх бесід щодо основ образотворчого мистецтва. Бесіди про види мистецтв, типи карин, кольорознавство, цифровий колір, композицію ми розпочали друкувати з лютого місяця. Дуже дякую, пані Наталіє. Гадаю, Ваш подарунок буде чудовим доповненням до моїх. Адресу пишу ОП.Quote (NatVovk) До речі, вважаю, що інші вчителі теж проводять такі конкурси, тому було б цікаво знати їхню думку щодо критерієв оцінювання у таких конкурсах. Цікаве питання. У мене критеріїв оцінювання як таких не має розроблених. В фінал відбирав малюнки, створивши жюрі з 4-х учнів, що оцінювали зовнішній вигляд+ додавав свої бали за правильне використання інструментів.
|
|
| |
СВВ |
Дата: Нд, 22.03.2009, 16:42 | Повідомлення № 33 |
Новий користувач
| Мені подобається 1 (нагадує літо, відпочинок)
|
|
| |
mouse |
Дата: Ср, 06.05.2009, 12:21 | Повідомлення № 34 |
Ветеран спілкування
| Конкурс завершено. Але мені до смаку №1. Нагадує дитинство
|
|
| |
GаrDArik |
Дата: Пн, 05.10.2009, 01:27 | Повідомлення № 35 |
Прописаний назавжди
| Хоч конкурс і закінчився - завтра покажу своїм учням. Буде і як приклад. Викладаю зараз тему "Технології обробки графічної інформації". Теж конкурс проведу)
Відредаговано: GаrDArik - Пн, 05.10.2009, 01:29 |
|
| |
zdorjeva |
Дата: Чт, 21.01.2010, 02:06 | Повідомлення № 36 |
Я тут недавно...
| Порекомендуйте учням прийняти участь в конкурсі на створення логотипу своєї школи – «Шкільний лого» (під логотипом розуміють графічне зображення, що символізує навчальний заклад), на сайті http://isfond.org/. З умовами конкурсу можна ознайомитись також там.
|
|
| |
lecia |
Дата: Чт, 21.01.2010, 09:37 | Повідомлення № 37 |
Новий користувач
| Мені подпбається малюнок №1
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |