|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Учитель року 2009
|
NataliyG |
Дата: Вт, 26.08.2008, 19:25 | Повідомлення № 1 |
Активний учасник
| На секційному засіданні нам повідомили, що цього року відбудеться конкурс "Вчитель року 2008" в номінації "Вчитель інформатики" . конкурс буде проводитися в три етапи. 1. Огляд матеріалів 2. Контрольна робота письмова, співбесіда з комісією. 3. Майстер-клас урок з невідомим класом. Я так думаю шо то конкурс не тільки в моєму районі а Всеукраїнський, бо переможець їде на обласний. Я хотіла б взяти участь у конкурсі. Поділіться досвідом може вже хтось брав участь в подібному конкурсі, перемагав, чи просто має що сказати.
ТУТ - методичні рекомендації та презентація про конкурс "Учитель року".
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
argun |
Дата: Вт, 26.08.2008, 20:58 | Повідомлення № 2 |
Активний учасник
| Також хотілось би почути поради бувалих, бо прийдеться брати участь у конкурсі вперше.
|
|
| | |
VV |
Дата: Ср, 27.08.2008, 00:15 | Повідомлення № 3 |
Часто заходить...
| Можна лише побажати терпіння та сили, щоб це пережити. Збирайте всі наробки. Визначайтесь з системою свого викладання. А саме важливе - все це дуже гарно подайте (пісні, танці, новітні навороти тощо). Успіху! У мене питання , можливо не в тему. Прийняла участь в "SAMSUNG Electronics Україна - Соціальна програма «Назустріч знанням»". Чекала на результати після 20 серпня. А тепер їхній сайт навіть не відкривається. Що робити? Адже хочеться взнати, хто переможці.
|
|
| | |
TetyanaT |
Дата: Ср, 27.08.2008, 06:49 | Повідомлення № 4 |
Тут живе...
| Приймала участь у 1999 році. Якщо маєте бажання, то беріть участь і перемагайте Стаж роботи має бути не менше 5 років. І важливо, щоб ваші учні мали перемоги в олімпіадах, конкурсах. Бо оцінюється і ваш досвід і ваші результати ( через навчання учнів).
|
|
| | |
Anatoli |
Дата: Ср, 27.08.2008, 07:11 | Повідомлення № 5 |
Прописаний назавжди
| Quote (VV) Прийняла участь в "SAMSUNG Electronics Україна - Соціальна програма «Назустріч знанням»". Чекала на результати після 20 серпня. А тепер їхній сайт навіть не відкривається. Чому ж? Відкривається http://education.samsung.ua/essay2008.php
|
|
| | |
VV |
Дата: Пт, 29.08.2008, 15:46 | Повідомлення № 6 |
Часто заходить...
| Дякую! Але нажаль, я не знайшла свою роботу там. Якщо хтось пройшов, кажіть проголосую за Вас. "Можна лише побажати терпіння та сили, щоб це пережити." І собі того ж самого - теж прийматиму участь. Чекатиму з нетерпінням на Ваші поради!!!
|
|
| | |
argun |
Дата: Пт, 29.08.2008, 16:34 | Повідомлення № 7 |
Активний учасник
| Quote (VV) А саме важливе - все це дуже гарно подайте (пісні, танці, новітні навороти тощо). А який зв'язок між викладанням інформатики та звітом про роботу у вигляді танців та пісень. Все це нагадує радянські часи, коли важливіше було не як ти працюєш, а як ти звітуєш. Звідси і йде відношення до предмету інформатика у чиновників, більшість із яких сама ледь володіє комп'ютером(принаймі у нас, зважаючи на депутатський корпус).
|
|
| | |
NataliyG |
Дата: Нд, 31.08.2008, 14:31 | Повідомлення № 8 |
Активний учасник
| Доречі, ще одне повідомлення. Недавно нам ще з райво подали детальні положення конкурсу. Кого цікавить то почитайте.
|
|
| | |
Ogorodets |
Дата: Ср, 03.09.2008, 01:04 | Повідомлення № 9 |
Назавжди з нами
| Сегодня пришла телефонограмма из ГОРОО о том, что на конкурс "Учитель года" в нашей школе выставляется информатика. Вопрос: как отмазаться от участия в конкурсе "Учитель года"?
|
|
| | |
mouse |
Дата: Ср, 03.09.2008, 07:22 | Повідомлення № 10 |
Ветеран спілкування
| Відмазатись??!?!? Прийняти активну участь!!! Взяти хоча б в районі перше місце, потім ходити по школі і казати, якщо б не уроки в школі то й в області було б перше, якщо б матеріальну базу покращили б, той ще б і на Україні засвітились...
Відредаговано: mouse - Ср, 03.09.2008, 07:23 |
|
| | |
Ogorodets |
Дата: Ср, 03.09.2008, 10:03 | Повідомлення № 11 |
Назавжди з нами
| Вопрос остается в силе: как отмазаться от участия в конкурсе "Учитель года"?. Мне некогда физически: каждая суббота сентября и октября расписана по свадьбам+я подхватил 5 школ на фотографию (как выпускники, так и младшие классы). А на школьной ниве потягаемся как-нибудь в другой раз...
|
|
| | |
TetyanaT |
Дата: Ср, 03.09.2008, 18:40 | Повідомлення № 12 |
Тут живе...
| Вас ніхто немає права заставити брати участь в конкурсі. "телефонограмма из ГОРОО о том, что на конкурс "Учитель года" в нашей школе выставляется информатика" - така телефонограма не є правомірною. Будь-який конкурс - добровільний. Ви навіть повинні писати заяву з проханням взяти участь у конкурсі. ( у випадку, якщо ви хочете). Вас можуть вмовляти ( адміністрація), якимось чином "давити" на вас. Але ви маєте право не погоджуватись. Головне, щоб адміністрація потім вас не дошкуляла відмовою. В нас відмовилась вчителька біології ( якогось року). Сказала, що за сімейними обставинами, які не може розголошувати. Від неї відчипились.
|
|
| | |
Ogorodets |
Дата: Ср, 03.09.2008, 19:09 | Повідомлення № 13 |
Назавжди з нами
| Это уже плюс. А то еще и МАН прицепили на меня. Ну с МАНом проще - пропихнем прошлогоднюю работу с заменой титульного листа (все равно никто не проверяет), а вот с "Учителем года" - реально спасибо, потому как первый раз с этим делом столкнулся и не знаешь как себя и вести.
|
|
| | |
VV |
Дата: Сб, 06.09.2008, 21:54 | Повідомлення № 14 |
Часто заходить...
| SOS!!! допоможіть з педагогічною проблемою. Моя "особистісно-орієнтовне навчання" адміністрацію не влаштовує - вважають застарілою. Запропонуйте свої проблеми - буду щиро вдячна
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Сб, 06.09.2008, 23:16 | Повідомлення № 15 |
Ветеран спілкування
| Моя проблема по інформатиці - "Інноваційні методи контролю та оцінювання знань з інформатики". Можливо, комусь пригодиться. Моя проблема (440 Кб).
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |