|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Учитель року 2017
| |
volevikt |
Дата: Нд, 25.12.2016, 18:56 | Повідомлення № 16 |
Перспективна вчителька
| Цитата oksanka120 (  ) це даремна робота Я так не думаю. У будь-якому випадку, однією з вимог на звання "вчитель-методист" є друк у пресі. (Ви ж плануєте підвищувати категорію і отримати звання?) Так що знадобиться.) А підтвердити свої авторські права Ви завжди зможете, оскільки укладаєте з видавництвом договір про інтелектуальну власність.
|
|
| |
oksanka120 |
Дата: Нд, 25.12.2016, 18:58 | Повідомлення № 17 |
Неординарна вчителька
| Цитата volevikt (  ) вчитель-методист та не буду я за це звання так страдати, мені і вищої категорії вистачить
|
|
| |
beregok |
Дата: Нд, 25.12.2016, 19:34 | Повідомлення № 18 |
Прописаний назавжди
| Лише ті, хто ризикують зайти занадто далеко, знають, як далеко вони зможуть зайти
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пн, 26.12.2016, 01:18 | Повідомлення № 19 |
Ветеран спілкування
| Цитата volevikt (  ) Але, якщо дійсно є бажання приймати участь у конкурсі, потрібно серйозно до нього готуватися. Може й так. Якщо ставиться завдання перемогти. Мені імпонує інший підхід: конкурс - це можливість поспілкуватися з колегами. Звичайно, хтось переможе - ритуал вимагає...
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 26.12.2016, 01:32 | Повідомлення № 20 |
Перспективна вчителька
| Цитата Пилипчук_О_П (  ) Мені імпонує інший підхід: конкурс - це можливість поспілкуватися з колегами. Згодна, це чудово. Нові ідеї, поштовх до творчості.
Цитата Пилипчук_О_П (  ) Звичайно, хтось переможе - ритуал вимагає... Чудово, якщо перемога заслужена і переможець справді гідний цього звання.
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пн, 26.12.2016, 01:51 | Повідомлення № 21 |
Ветеран спілкування
| Цитата oksanka120 (  ) потім випускають матеріал, його тирять Хибний підхід. Для чого взагалі пишеться власне дослідження нашого (вчительського) масштабу? Щоб поділитися досвідом з колегами. Чи ні? Беремо до уваги той факт, що на створення власного контенту очікують тільки від вчителів-методистів (див. положення про атестацію).
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пн, 26.12.2016, 01:55 | Повідомлення № 22 |
Ветеран спілкування
| Цитата volevikt (  ) і переможець справді гідний цього звання. Переможе не обов'язково гідний, а просто хтось із присутніх :( Можливо, гідний вирішив не заморочуватись цим конкурсом, а просто робить свою роботу? Трохи жорстке формулювання, але ж друга година ночі...
|
|
| |
ALEKS |
Дата: Пн, 26.12.2016, 08:56 | Повідомлення № 23 |
Активний учасник
| Цитата Пилипчук_О_П (  ) Можливо, гідний вирішив не заморочуватись цим конкурсом, а просто робить свою роботу? Цілком згодний!
Знову ж таки, в положенні написано "колгосп діло добровільне". А принуділовка зводить усе на нівець
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пн, 26.12.2016, 14:11 | Повідомлення № 24 |
Монтажер
| Закінчився відбірковий етап обласного конкурсу. Я на четвертому місці по кількості набраних балів. Наступний етап: Навчальний проект; Формат:розроблення у межах визначеного часу та презентація технологічної карти навчального проекту тривалістю до 20 хв., відповіді на питання журі – до 5 хв. Шукаю і перечитую проекти в неті. Може хтось має якісь розробки проектів. Буду вдячний.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 26.12.2016, 17:02 | Повідомлення № 25 |
Перспективна вчителька
| Думаю, що в даному випадку найкращий вихід - це інтеловський проект. Можете переглянути мій проект за 2012 рік. На мій погляд, План вивчення теми, який присутній у проекті, це і є технологічна карта навчального проекту. Можливо, варто зробити щось подібне, але трішки спрощене. Завтра у нас в місті відбуватиметься міський етап конкурсу. Одним із завдань буде конкурсне випробування "Навчальний проект". Згідно вимог, технологічна карта проекту містить: проблему, мету, завдання, план реалізації проекту, форми та критерії оцінювання діяльності, передбачувані результати.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Вт, 27.12.2016, 09:15 | Повідомлення № 26 |
Перспективна вчителька
| Читайте ОП, навіть, два (за ніч довелося зробити простенький проект).
|
|
| |
Jimik |
Дата: Чт, 19.01.2017, 18:32 | Повідомлення № 27 |
Тут живе...
| Добрий вечір. Може серед учасників форуму є такі, які цього року брали участь в обласному етапі конкурсу і в конкурсних випробуваннях "Навчальний проект" і "Експертиза підручника". Що робили на даних випробуваннях?
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пт, 20.01.2017, 20:19 | Повідомлення № 28 |
Монтажер
| Цитата Jimik (  ) Що робили на даних випробуваннях? Ми робили "Навчальний проект" і "Експертизу підручника" і ще практичну роботу. І все за 1.5 години, а проект за 1 годину. Відчував себе конем на скачках. (Хлопці навіть ходили курити, щоб вбити у собі коня.)
Відредаговано: SLKuty - Пт, 20.01.2017, 20:22 |
|
| |
Jimik |
Дата: Пт, 20.01.2017, 20:35 | Повідомлення № 29 |
Тут живе...
| Хоть приблизно скажіть що робили на експертизі і проекті.
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Сб, 21.01.2017, 12:49 | Повідомлення № 30 |
Монтажер
| Дали три проблеми. Придумати тему і створити за годину проект. Точніше скелет проекту. Поділ на групи і хто що має робити. головне дотриматися критеріїв. Дали розділ у підручнику, електронний варіант підручника, навчальний план. ручку і листок і 1.5 год. Експертиза підручника описана в інтернеті дуже гарно по пунктах. Дозволили користуватися комп'ютером завжди і інтернетом коли проект. Все гарно продумано, але мало часу і я програв.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |