|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Учитель року 2017
|
volevikt |
Дата: Чт, 08.12.2016, 20:13 | Повідомлення № 1 |
Перспективна вчителька
| Тема створена для інформаційної підтримки вчителів, які виявили бажання брати участь у конкурсі "Учитель року - 2017" (номінація "інформатика").
Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст, будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
SLKuty |
Дата: Сб, 24.12.2016, 18:31 | Повідомлення № 2 |
Монтажер
| Тільки в нас він "Учитель року 2017". Я знову надумав брати участь у обласному етапі. Поки що йду нормально - четверта позиція. Останній конкурс "Майстер-клас" відбувся в п'ятницю. Тривав до самого вечора і результати на сторінці будуть у понеділок. Як дочекатися - не уявляю бо маю на нього велику надію. Можу піднятися на одну, або на дві позиції. Корупції поки що не помічав. Кому цікаві матеріали учасників то вони тут http://www.ippo.if.ua/index.p....-2017-1
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Сб, 24.12.2016, 18:41 | Повідомлення № 3 |
Перспективна вчителька
| Цитата SLKuty (  ) Я знову надумав брати участь у обласному етапі. Захоплююся Вашим ентузіазмом. Я навряд чи колись зважуся на повторний "подвиг".))) Вистачило одного разу.)
Цитата SLKuty (  ) Тільки в нас він "Учитель року 2017" Маю прохання до адміністраторів, виправити рік в назві гілки.
Цитата SLKuty (  ) Як дочекатися - не уявляю бо маю на нього велику надію. Успіхів Вам, Олександре!
|
|
| | |
SLKuty |
Дата: Сб, 24.12.2016, 19:11 | Повідомлення № 4 |
Монтажер
| Дякую. Я вже третій раз. То напевно шкідлива звичка. Не знаю нащо воно мені на мою сиву голову, але ще маю розробки і маю що показати іншим. З відбіркового етапу привіз ще кілька цікавих ідей і як знайду час то реалізую і ще раз поїду.
|
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Нд, 25.12.2016, 01:11 | Повідомлення № 5 |
Ветеран спілкування
| Цитата SLKuty (  ) Як дочекатися - не уявляю бо маю на нього велику надію. Можу піднятися на одну, або на дві позиції. Брав участь 4 рази. Спочатку переможець обласного етапу (коли інформатика була вперше), потім тричі лауреат. Аж потім звернув увагу, що є люди, яких результат конкурсу справді цікавить... Вже два пропустив. Як кажуть: не зарікайся
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Нд, 25.12.2016, 08:08 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
| Брав участь 2 рази. Перший раз ще пацаном у перші роки роботи. Другий і останній раз у 2006 році, попав в призери. З мене досить!
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Нд, 25.12.2016, 08:36 | Повідомлення № 7 |
Перспективна вчителька
| Брала участь у конкурсі перший і останній раз у 2009 році. Вбачаю в цьому свої плюси і мінуси. Мінуси не описуватиму. З плюсів - це поштовх до подальшої активної і творчої роботи. Приємно вражена тим, що є люди, які повторно приймають участь у конкурсі.
|
|
| | |
Scrooge |
Дата: Нд, 25.12.2016, 09:12 | Повідомлення № 8 |
Тут живе...
| Яким чином участь та перемога у конкурсі "Учитель року" стимулює подальше зростання фахової майстерності вчителя? Зрозуміло - пошана, заздрісні погляди колег, диплом лауреата, безсоння, витрачені нерви та кошти на підготовку... Матеріально все це якось компенсується(хоча б так - переможцю районного етапу - 5 тис. грн, обласного - 25 тис. грн, всеукраїнського - 100 тис. грн), чи залишається "совковий" принцип - переможцю "почет и уважение" ?
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Нд, 25.12.2016, 09:22 | Повідомлення № 9 |
Перспективна вчителька
| Цитата Scrooge (  ) Яким чином участь та перемога у конкурсі "Учитель року" стимулює подальше зростання фахової майстерності вчителя? Особисто для мене це моральний стимул. Те, що зайняла в області ІІІ місце, змусило мене більше працювати над вдосконаленням своєї фахової майстерності. В першу чергу, хотіла довести сама собі, що можу ще краще.
Цитата Scrooge (  ) Матеріально все це якось компенсується(хоча б так - переможцю районного етапу - 5 тис. грн, обласного - 25 тис. грн, всеукраїнського - 100 тис. грн) Не знаю, як це відбувалося і відбувається в інших районах і областях, але в далекому 2009-му за перемогу в районному етапі конкурсу отримала 0 грн., за ІІІ місце в обласному етапі - 400 грн. + набір тарілок))).
|
|
| | |
Scrooge |
Дата: Нд, 25.12.2016, 09:53 | Повідомлення № 10 |
Тут живе...
| Цитата volevikt (  ) Цитата Scrooge () Яким чином участь та перемога у конкурсі "Учитель року" стимулює подальше зростання фахової майстерності вчителя?
Особисто для мене це моральний стимул. Те, що зайняла в області ІІІ місце, змусило мене більше працювати над вдосконаленням своєї фахової майстерності. В першу чергу, хотіла довести сама собі, що можу ще краще.
Цитата Scrooge () Матеріально все це якось компенсується(хоча б так - переможцю районного етапу - 5 тис. грн, обласного - 25 тис. грн, всеукраїнського - 100 тис. грн)
Не знаю, як це відбувалося і відбувається в інших районах і областях, але в далекому 2009-му за перемогу в районному етапі конкурсу отримала 0 грн., за ІІІ місце в обласному етапі - 400 грн. + набір тарілок))).
Дякую, пані Олено, вражений Вашою наполегливістю та почуттям обов'язку. Бачу, що система спрямована на те, щоб вбивати творчу індивідуальність та фахову майстерність вчителя, на жаль
|
|
| | |
gry |
Дата: Нд, 25.12.2016, 14:31 | Повідомлення № 11 |
Досвідчений учасник
| Цитата Bandalak (  ) Брав участь 2 рази. Перший раз ще пацаном у перші роки роботи. Другий і останній раз у 2006 році, попав в призери. З мене досить! Аналогічно. тільки на 2006 , а 2016... Район розпався на ОТГ (об. тер.громади), залишилося 8 із 24 шкіл під "егідою" району, ну і прийшлось...
|
|
| | |
beregok |
Дата: Нд, 25.12.2016, 14:56 | Повідомлення № 12 |
Прописаний назавжди
| Цитата Scrooge (  ) переможцю районного етапу - 5 тис. грн В нас переможцю районного етапу 500 грн.
|
|
| | |
oksanka120 |
Дата: Нд, 25.12.2016, 18:10 | Повідомлення № 13 |
Неординарна вчителька
| Цитата Scrooge (  ) Дякую, пані Олено, вражений Вашою наполегливістю та почуттям обов'язку. Бачу, що система спрямована на те, щоб вбивати творчу індивідуальність та фахову майстерність вчителя, на жаль я якщо на пенсію не піду, то обовязково візьму участь у цьому конкурсі і подьоргаю кістьми, мо що получиться, я ж ще не така стара, потрібно спробувати
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Нд, 25.12.2016, 18:38 | Повідомлення № 14 |
Перспективна вчителька
| Цитата oksanka120 (  ) і подьоргаю кістьми Цього замало. Але, якщо дійсно є бажання приймати участь у конкурсі, потрібно серйозно до нього готуватися. Почніть з друку власних розробок у пресі. Це дасть Вам можливість почути думку фахівців про свій рівень. Хоча...
|
|
| | |
oksanka120 |
Дата: Нд, 25.12.2016, 18:50 | Повідомлення № 15 |
Неординарна вчителька
| Цитата volevikt (  ) Почніть з друку власних розробок у пресі. Це дасть Вам можливість почути думку фахівців про свій рівень. Хоча... це даремна робота, потім випускають матеріал, його тирять, а потім за свій видають інші вчителі, та цапи їх нюхали
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |