Чт, 17.08.2017, 11:02
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 6 з 7«124567»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Дистанційний турнір з IT серед учнівської молоді (Стосовно завдань і рішень...)
Дистанційний турнір з IT серед учнівської молоді
LVV Дата: Пн, 16.12.2013, 12:17 | Повідомлення № 1
Прописаний назавжди
Повідомлень: 409
Нагороди: 5
Рейтинг: 102
Щойно закінчився І етап дистанційного турніру з інформаційних технологій серед учнівської молоді.
Які враження?


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Пт, 08.01.2016, 19:50
greg-95 Дата: Вт, 04.02.2014, 01:16 | Повідомлення № 76
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Прошу надати оцінку проведенню ІІІ етапу.
Jimik Дата: Вт, 04.02.2014, 11:14 | Повідомлення № 77
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Сервер працював чудово протягом всього турніру за виключенням останніх декількох хвилин, напевно всі масово почали здавати розв'язки і система впала. Складність завдання на мою думку в тому, що не було поділено, що робити і в якихпрограмах, а учням самостійно потрібно було вибирати що і де робити.
KOP Дата: Вт, 04.02.2014, 12:55 | Повідомлення № 78
Переможець "Вчитель року 2009"
Повідомлень: 40
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Цілком згодна з попереднім повідомленням. Завдання не мало достатньої чіткості. Не зручним був перегляд файлу демонстрації.
greg-95 Дата: Вт, 04.02.2014, 13:06 | Повідомлення № 79
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Відсутність чіткості - задумка авторів. Підведення олімпіад з інформаційних технологій під деякий стандарт - неприпустима помилка, адже з часом буде втрачено власне олімпіадний характер цього завдання.
swetikccc Дата: Вт, 04.02.2014, 15:25 | Повідомлення № 80
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3770
Нагороди: 23
Рейтинг: 336
Проблема з екзешніком, потрібно також було викласти і в SWF.
greg-95 Дата: Сб, 15.02.2014, 13:43 | Повідомлення № 81
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Виникли певні технічні проблеми під час підрахунку суми балів деяких учасників. Ми їх вирішуємо, а тим часом завтра о 10:00 тут та на головній базового ресурсу буде розміщено пароль до захищеного архіву завдань заключного етапу. Сподіваємось, що учасник, якого несправедливо позбавили участі в заключному етапі таки прочитає вчасно повідомлення та прийме участь в змаганні. Відповідальність за помилку повністю беру на себе.

Додано (15.02.2014, 10:03)
---------------------------------------------
Пароль: w+CNo1Q4MVszuzVKfR

Додано (15.02.2014, 11:43)
---------------------------------------------
УВАГА!!! Якщо розмір файлу рішення перевищує 8 Мб, надсилайте його за допомогою електронної пошти (зокрема завдання за БД).

KOP Дата: Нд, 16.02.2014, 23:11 | Повідомлення № 82
Переможець "Вчитель року 2009"
Повідомлень: 40
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
При переході за посиланням на сайті дистанційного турніру
Завдання та авторські розв'язки завдань IV етапу Дистанційного турніру з інформаційних технологій серед учнівської молоді (теоретичний тур) Завантажуються завдання та розв`язки практичного туру :(

Додано (16.02.2014, 21:11)
---------------------------------------------
Уже виправлено, дякую.

ikt Дата: Ср, 19.02.2014, 21:41 | Повідомлення № 83
Я тут недавно...
Повідомлень: 27
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
Дуже сподобались завдання четвертого етапу насамперед оригінальність (окрім презентацій) та продуманість.
Коротко про враження.
Бази даних - нетривіальне завдання, витратив близько 4 годин на повне розв'язання.
Електронні таблиці - надто просто, навіть жодної діаграми. Хіба що макрос.
Презентації - важко може бути лише тоді, коли не знаєш про "Вставка" - "Действие".
Текстовий процесор - а от цього навряд чи очікував, дуже круто! Щоправда, у мене офіс чомусь не дозволяє редагувати значення полів.
Ksyusha Дата: Чт, 20.02.2014, 00:43 | Повідомлення № 84
Новий користувач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Прокоментуйте будь-ласка хтось завдання у Word 4-й етап щось ніяк не можу второпати як правильно зробити... :(((
ikt Дата: Чт, 20.02.2014, 22:24 | Повідомлення № 85
Я тут недавно...
Повідомлень: 27
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
Цитата Ksyusha ()
Прокоментуйте будь-ласка хтось завдання у Word 4-й етап щось ніяк не можу второпати як правильно зробити... :(((
Текст і зображення на слайді задається полями та елементами керування (функція на перевірку значень IF).
Вибір значень з випадного списку - також елемент керування.
Сполучення клавіш запускає макрос на оновлення всіх полів документа.

Для використання елементів керування необхідно відобразити вкладку "Разработчик" на стрічці.


Відредаговано: ikt - Чт, 20.02.2014, 22:24
greg-95 Дата: Пт, 21.02.2014, 22:14 | Повідомлення № 86
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Цитата ikt ()
Презентації - важко може бути лише тоді, коли не знаєш про "Вставка" - "Действие".
Тим не менш, де максимальні бали? Також бачу, що виникали проблеми з роботою зі звуковим файлом.


Відредаговано: greg-95 - Пт, 21.02.2014, 22:15
ikt Дата: Сб, 22.02.2014, 16:05 | Повідомлення № 87
Я тут недавно...
Повідомлень: 27
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
Цитата greg-95 ()
Тим не менш, де максимальні бали? Також бачу, що виникали проблеми з роботою зі звуковим файлом.
а) Хвилювання. б) Легкість завдання викликала ілюзію, що його можна зробити хвилин за 5 десь наприкінці часу. в) Інші завдання, зокрема БД, які змусили затриматись. г) І, звісно, звукові файли (пісня, до речі, рулить).

У мене виникло питання: навіщо в БД робити додаткові поля (таблиці "Поїзди", "Станції") і таблицю? Без них усе працює чудово (у мене, принаймні).
greg-95 Дата: Сб, 22.02.2014, 17:46 | Повідомлення № 88
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Цитата ikt ()
У мене виникло питання: навіщо в БД робити додаткові поля (таблиці "Поїзди", "Станції") і таблицю? Без них усе працює чудово (у мене, принаймні).
Ознайомтеся з формами нормалізації БД та навіщо вони існують. Думаю це і буде відповідь на запитання. Використання виключно однієї таблиці не є грамотним в плані проектування БД.

Додано (22.02.2014, 15:46)
---------------------------------------------
Та й мабуть не все так чудово, якщо поки максимуму не бачу. Навіть близьких до нього.

ikt Дата: Нд, 23.02.2014, 00:53 | Повідомлення № 89
Я тут недавно...
Повідомлень: 27
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
Цитата greg-95 ()
Використання виключно однієї таблиці не є грамотним в плані проектування БД.
Я мав на увазі не додаткові таблиці, а додаткові поля в таблицях (наприклад, "Прізвище машиніста" в таблиці "Поїзди").

Цитата greg-95 ()
поки максимуму не бачу. Навіть близьких до нього.
Ви гадаєте, що учням під силу зробити ці завдання за 4 години (особливо Word)?
greg-95 Дата: Нд, 23.02.2014, 01:15 | Повідомлення № 90
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Цитата ikt ()
Ви гадаєте, що учням під силу зробити ці завдання за 4 години (особливо Word)?
Так. Фізично усі завдання виконуються за 3 години.
Цитата ikt ()
Я мав на увазі не додаткові таблиці, а додаткові поля в таблицях (наприклад, "Прізвище машиніста" в таблиці "Поїзди").
Планувалось розширення завдання.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Дистанційний турнір з IT серед учнівської молоді (Стосовно завдань і рішень...)
Сторінка 6 з 7«124567»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.