Вт, 26.03.2019, 23:36
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Олімпіада з ІКТ (приклади завдань, критерії оцінювання та інше)
Олімпіада з ІКТ
Ktara Дата: Чт, 18.08.2011, 15:46 | Повідомлення № 1
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4112
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
Згідно Наказу МОНмолодьспорт №976 від 15.08.2011 року № 976 від 15 серпня 2011 року
"Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2011/2012 навчальному році"
будуть проведені олімпіади з ІКТ.
Пропоную в цій темі розміщувати приклади завдань, критерії оцінювання завдання та інші матеріали,
які стануть в нагоді вчителям


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Чт, 07.01.2016, 23:25
Bandalak Дата: Нд, 09.12.2018, 17:11 | Повідомлення № 721
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Нехай спочатку автори покажуть як його виконати без VBA, а потім вже забороняють!
Admin Дата: Нд, 09.12.2018, 17:35 | Повідомлення № 722
Лідер форуму
Повідомлень: 66
Нагороди: 2
Рейтинг: 25
Цитата Bandalak ()
Нехай спочатку автори покажуть як його виконати без VBA, а потім вже забри покажуть як його виконати без VBA, а потім вже забороняють!
та я ж Толя не тобі в докір це кажу, а за них, пишуть одне, а роблять інше
Bandalak Дата: Нд, 09.12.2018, 20:34 | Повідомлення № 723
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Я це зрозумів. Тому про них і написав!
Ktara Дата: Пн, 10.12.2018, 06:30 | Повідомлення № 724
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4112
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
Задания. Киев
Прикріплення: task.docx(252.5 Kb)
Admin Дата: Нд, 16.12.2018, 11:06 | Повідомлення № 725
Лідер форуму
Повідомлень: 66
Нагороди: 2
Рейтинг: 25
завдання Київська область завантажити
argun Дата: Нд, 16.12.2018, 17:46 | Повідомлення № 726
Прописаний назавжди
Повідомлень: 495
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Дніпропетровська область ІКТ
Bandalak Дата: Нд, 16.12.2018, 18:02 | Повідомлення № 727
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Прохання виставляти не тільки завдання, а й розв'язки та коментарі.
Дякую!
Ktara Дата: Нд, 16.12.2018, 20:06 | Повідомлення № 728
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4112
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
Цитата Bandalak ()
Прохання виставляти не тільки завдання, а й розв'язки та коментарі.Дякую!
не шуми
У меня все решения на одном и том же сайте - уже давала на него ссылку. Там архив заданий и решений за несколько лет
Здесь
Yura_Shrol Дата: Пн, 17.12.2018, 10:00 | Повідомлення № 729
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 647
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Завдання+розв'язки Корецький р-н Рівненська обл. тут
KOP Дата: Ср, 19.12.2018, 13:46 | Повідомлення № 730
Переможець "Вчитель року 2009"
Повідомлень: 46
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Кто-нибудь может пояснить каким образом в задании Днепропетровской области задается диапазон значений на листе year_park. Поскольку по условию задания и прилагаемого рисунка не совсем понятно что и как на листе должно работать.
Bandalak Дата: Ср, 19.12.2018, 14:53 | Повідомлення № 731
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Підтверджую, що розібратися важко. Цікаво хто автор завдання?
volodschool2 Дата: Ср, 19.12.2018, 16:13 | Повідомлення № 732
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1521
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата Admin ()
завдання Київська область завантажити
Авторські рішення
swetikccc Дата: Ср, 19.12.2018, 18:34 | Повідомлення № 733
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4154
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата KOPю ()
Кто-нибудь может пояснить каким образом в задании Днепропетровской области задается диапазон значений на листе year_park. Поскольку по условию задания и прилагаемого рисунка не совсем понятно что и как на листе должно работать.
Зведена таблиця будується на основі діапазону, а чому йому не бути динамічним?
Я бачу один позунок, як задати початкове і кінцеве значення діапазону одним повзунком?

Придивився, бачу використаний фільтр, потрібно передивитися можливості зведених діаграм.


Відредаговано: swetikccc - Ср, 19.12.2018, 18:51
KOP Дата: Ср, 19.12.2018, 19:49 | Повідомлення № 734
Переможець "Вчитель року 2009"
Повідомлень: 46
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Цитата swetikccc ()
Я бачу один позунок, як задати початкове і кінцеве значення діапазону одним повзунком?
В том то и дело, что ползунок может задать только одно крайнее значение. Каково его предназначение в данном задании? Ну и вопрос остается открытым с помощью чего пользователь должен выбирать диапазон для выбора данных?
swetikccc Дата: Пт, 21.12.2018, 14:32 | Повідомлення № 735
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4154
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата KOP ()
В том то и дело, что ползунок может задать только одно крайнее значение. Каково его предназначение в данном задании? Ну и вопрос остается открытым с помощью чего пользователь должен выбирать диапазон для выбора данных?
Цитата swetikccc ()
Придивився, бачу використаний фільтр, потрібно передивитися можливості зведених діаграм.
Добрпався до компа.
Як і повідомляв що на фото використано  фільтри і це зведена діаграма.
В зведеній є аналіз, а там роздільник, от і все.
Правда в 10 офісі я не можу його розташувати горизонтально, а як в пізніших?
Відпишіться
Мене цікавило ще тоді, як рахували кількість парків, нових зрозуміло, а от кількість від якоїсь дати до поточної?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Олімпіада з ІКТ (приклади завдань, критерії оцінювання та інше)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.