Пн, 11.12.2017, 16:59
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 39 з 42«12373839404142»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Олімпіада з ІКТ (приклади завдань, критерії оцінювання та інше)
Олімпіада з ІКТ
Ktara Дата: Чт, 18.08.2011, 15:46 | Повідомлення № 1
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3926
Нагороди: 36
Рейтинг: 295
Згідно Наказу МОНмолодьспорт №976 від 15.08.2011 року № 976 від 15 серпня 2011 року
"Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2011/2012 навчальному році"
будуть проведені олімпіади з ІКТ.
Пропоную в цій темі розміщувати приклади завдань, критерії оцінювання завдання та інші матеріали,
які стануть в нагоді вчителям


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Чт, 07.01.2016, 23:25
gromko Дата: Сб, 19.03.2016, 18:40 | Повідомлення № 571
Лінуксоїд
Повідомлень: 2698
Нагороди: 27
Рейтинг: 353
Спробуйте зробити щось подібне за допомогою PowerPoint - тільки символи

swetikccc Дата: Сб, 19.03.2016, 19:34 | Повідомлення № 572
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Цитата gromko ()
Спробуйте зробити щось подібне за допомогою PowerPoint - тільки символи

Можливо б ще воду в решиті носити ;)
Краще і пізнавальніше
В клітинку ЕТ вводится ціле число(до максимального можливого) рядом відповідь просте воно чи ні
Для перевірки
http://primes.utm.edu/lists/small/millions/


Відредаговано: swetikccc - Сб, 19.03.2016, 20:00
fox11 Дата: Сб, 19.03.2016, 20:05 | Повідомлення № 573
Тут живе...
Повідомлень: 196
Нагороди: 2
Рейтинг: 30
Цитата swetikccc ()
В клітинку ЕТ вводится ціле число(до максимального можливого) рядом відповідь просте воно чи ні
С VB или без?
swetikccc Дата: Сб, 19.03.2016, 20:15 | Повідомлення № 574
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Без, як на олімпіадах
fox11 Дата: Сб, 19.03.2016, 20:42 | Повідомлення № 575
Тут живе...
Повідомлень: 196
Нагороди: 2
Рейтинг: 30
Тогда еще вопрос, Поиск решения?))
Пилипчук_О_П Дата: Нд, 20.03.2016, 00:49 | Повідомлення № 576
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3910
Нагороди: 30
Рейтинг: 352
Цитата swetikccc ()
В клітинку ЕТ вводится ціле число(до максимального можливого) рядом відповідь просте воно чи ні
Знайшли загальну формулу простого числа? Заздрю...
greg-95 Дата: Нд, 20.03.2016, 01:43 | Повідомлення № 577
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Доброго вечора! Готуємося до IV етапу і якось "зависли" на завданні з Word ІІ етапу олімпіади у Дніпропетровську.
Чи є в когось ідеї? Чи може є авторські рішення?
Пробували через порівняння документів на вкладці рецензування - теж нуль.
Буду надзвичайно вдячний.
Завдання за посиланням: http://1drv.ms/1UXuygF
swetikccc Дата: Нд, 20.03.2016, 11:53 | Повідомлення № 578
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Цитата greg-95 ()
Буду надзвичайно вдячний.

Тримайте моє, просто ідея шарів.
Використати моноширинний шрифт, все в один рядок, в напис.
Можливі глюки з заливкою тексту і абзацу, я спочатку ставив а потім прибирав, тільки тоді стала прозорість, а далі і так зрозуміло.
А от авторське хотілося б побачити.

Цитата Пилипчук_О_П ()
Знайшли загальну формулу простого числа? Заздрю...

Та ні, простий MOD
Цитата fox11 ()
Тогда еще вопрос, Поиск решения?))

Пошук рішень це фактично розв'язок системи рівнянь або нерівностей, це для того щоб розуміти де його застосовувати.(Якщо я помиляюся то аргументуйте)
Прикріплення: 9161770.rar(11Kb)
Bandalak Дата: Сб, 04.11.2017, 10:51 | Повідомлення № 579
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Завдання 2-го етапу 2017-2018

https://drive.google.com/open?id=1MZgLqGMOCce_bSxCdZPbUS4vvOpaif3h
Bandalak Дата: Сб, 04.11.2017, 11:27 | Повідомлення № 580
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Цитата swetikccc ()
Та ні, простий MOD
І як?
swetikccc Дата: Сб, 04.11.2017, 12:23 | Повідомлення № 581
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Цитата Bandalak ()
І як?

Для району чудово
Мене цікавлять розв'язки прислали?
Бо
3. У клітинках I1:J12 створіть критерій відбору днів, а нижче – таблицю для занесення результатів обчислень (рис. 2)

Тут просто просяться фунуції для роботи з базою данних інакше для чого робити критерії якщо використовувати функції починаючи з 2007 що викоримтані в розв'язку
Bandalak Дата: Сб, 04.11.2017, 12:41 | Повідомлення № 582
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Ні, не прислали. Це дитячі розв'язки.
Bandalak Дата: Нд, 05.11.2017, 09:12 | Повідомлення № 583
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
swetikccc, така все таки, як обчислювати чи число просте без VBA?
gromko Дата: Нд, 05.11.2017, 12:46 | Повідомлення № 584
Лінуксоїд
Повідомлень: 2698
Нагороди: 27
Рейтинг: 353
Цитата Bandalak ()
swetikccc, така все таки, як обчислювати чи число просте без VBA?

Я не він, але ось розв'язок, у комірці С1 - число, яке треба перевірити.
1. У стовпчик А заносимо формулу =IF(MOD($C$1;ROW())=0;1;0) - тобто, якщо число ділиться на номер рядка - 1, інакше - 0
2. Копіюємо формулу потрібну кількість раз (100, 1000, до 1 048 576 в Excel 2010-2013 чи LibreOffice Calc)
3. Знаходимо суму усіх значень зі стовпчика А
4. Якщо отримана сума рівна 2 - число просте, якщо більше двох - складене.
Bandalak Дата: Нд, 05.11.2017, 14:51 | Повідомлення № 585
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Як це пояснити?
ROW())
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Олімпіада з ІКТ (приклади завдань, критерії оцінювання та інше)
Сторінка 39 з 42«12373839404142»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.