Нд, 22.10.2017, 05:37
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 28 з 39«1226272829303839»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Олімпіада з ІКТ (приклади завдань, критерії оцінювання та інше)
Олімпіада з ІКТ
Ktara Дата: Чт, 18.08.2011, 16:46 | Повідомлення № 1
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3908
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
Згідно Наказу МОНмолодьспорт №976 від 15.08.2011 року № 976 від 15 серпня 2011 року
"Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2011/2012 навчальному році"
будуть проведені олімпіади з ІКТ.
Пропоную в цій темі розміщувати приклади завдань, критерії оцінювання завдання та інші матеріали,
які стануть в нагоді вчителям


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Пт, 08.01.2016, 00:25
gromko Дата: Пн, 09.02.2015, 16:07 | Повідомлення № 406
Лінуксоїд
Повідомлень: 2601
Нагороди: 26
Рейтинг: 333
Цитата volevikt ()
презентація "Колобок" - рух за допомогою пульта

:)


Відредаговано: gromko - Пн, 09.02.2015, 22:24
volodschool2 Дата: Пн, 09.02.2015, 17:37 | Повідомлення № 407
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Цитата volevikt ()
Можете викласти ці файли?
Забирайте https://yadi.sk/d/HB1PQBkxeZXzb
Bandalak Дата: Пн, 09.02.2015, 19:50 | Повідомлення № 408
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Відбулася олімпіада в Чернівецькій області!
Прикріплення: _2015.zip(191Kb)
volevikt Дата: Пн, 09.02.2015, 23:48 | Повідомлення № 409
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Цитата volodschool2 ()
Забирайте

Дякую, п. Володимир!   
Районна олімпіада з ІТ вже позаду, попереду - підготовка до обласної.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 09.02.2015, 23:57 | Повідомлення № 410
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Цитата volevikt ()
попереду - підготовка до обласної.

Удачі! Мене таке "щастя" начебто минувало.
volevikt Дата: Вт, 10.02.2015, 00:29 | Повідомлення № 411
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Дякую, Саша!   
Удача моїм щастячкам))) не завадить.  :)
volevikt Дата: Пт, 13.02.2015, 20:31 | Повідомлення № 412
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (Чернігівська область)

На цьому ж блозі завдання Дніпропетровської області, Сумської, Кіровоградської, Запорізької областей.

Можливо, знадобиться тим, хто готує учнів до ІІІ етапу.
Збираю цікаві завдання олімпіад з ІТ.  :)
volevikt Дата: Пт, 20.02.2015, 00:53 | Повідомлення № 413
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Розв'язуючи завдання по Access Київської (Дніпропетровської) районної олімпіади з ІТ, виникло декілька питань:
1. Як зв'язати напис (не кнопку!) з формою?
Спробувала через гіперпосилання, але текст стає підкресленим і замість двох рядочків напису показує один.
На зразку текст звичайний, без підкреслення.

2. Створення форми "Аксесуари для розіграшу".

Форма містить фоновий рисунок, три написи, два поля, дві кнопки. Поле, що знаходиться праворучвід напису «Номер квитка»,  відображає випадковий номер квитка, який розраховується випадковим чином за допомогою вбудованої функції генерування випадкових чисел. Числа вибираються з інтервалу [1,25000]. Поле, що знаходиться праворучвід напису «Номер аксесуара», відображає номер аксесуара, який розраховується випадковим чином за допомогою вбудованої функції генерування випадкових чисел. Числа вибираються з інтервалу [1,25]. Внизу форми відображаєтьсяформа "Приз", яка показує назву аксесуара, відповідного  отриманому номеру.
Для продовження розіграшу треба натиснути кнопку«Наступний». На формі з’являться новий номер квитка і номер аксесуара.

3. Створила форму "квитки", але на зразку у полі зайнято-вільне - 1-0,


а у мене Істина-Хибність. Як це виправити?

Величезне прохання: якщо можете допомогти - буду вдячна, якщо ні - утримайтеся від коментарів-насмішок.
swetikccc Дата: Пт, 20.02.2015, 10:07 | Повідомлення № 414
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Цитата volevikt ()
1. Як зв'язати напис (не кнопку!) з формою?
Спробувала через гіперпосилання, але текст стає підкресленим і замість двох рядочків напису показує один.
На зразку текст звичайний, без підкреслення.

Зробіть просто тло кнопки прозорим
Цитата volevikt ()
3. Створила форму "квитки", але на зразку у полі зайнято-вільне - 1-0,

Виберіть тип джерела рядків - список значень.
Зверху буде джерело рядків введіть список з 1, 0.
0 буде хибність....
Повинно працювати
volevikt Дата: Пт, 20.02.2015, 13:08 | Повідомлення № 415
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Цитата swetikccc ()
Зробіть просто тло кнопки прозорим


Працює чудово, от тільки у режимі форми, на жаль, видно пунктир навколо напису.
Jimik Дата: Пт, 20.02.2015, 13:11 | Повідомлення № 416
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Правильний варіант такий
На написі викликаєте "Построить" з контексного меню або панелі інструментів. У діалоговому вікні вибираєте "Макросы", а далі у конструктурі макросів вибираєте команду "ОткрытьФорму",а  внизу в налаштуваннях вибираєте назву форми, яку вам потрібно.
swetikccc Дата: Пт, 20.02.2015, 14:09 | Повідомлення № 417
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
1 Властивість напису
2 Вкладка подія-після клацання
3 праворуч кнопочка вибір побудовника і там виберете макрос(нічого з розкривного списку тільки кнопочка)
swetikccc Дата: Пт, 20.02.2015, 14:17 | Повідомлення № 418
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Цитата volevikt ()
3. Створила форму "квитки"

Роблю до поля зі списком вбудований макрос для фільтрації(подія після оновлення)
При виборі відкривається діалог введення параметру
Як без нього?
Jimik Дата: Пт, 20.02.2015, 14:27 | Повідомлення № 419
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Скачати зразок

Відредаговано: Bandalak - Пт, 20.02.2015, 14:40
volevikt Дата: Пт, 20.02.2015, 14:32 | Повідомлення № 420
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Добре. Тепер підказуйте, як прописати макрос на VBA.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.11 Змагання, конкурси, олімпіади » Олімпіада з ІКТ (приклади завдань, критерії оцінювання та інше)
Сторінка 28 з 39«1226272829303839»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.