|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Учнівські олімпіади
| |
ihor_hontar |
Дата: Mo, 03.12.2007, 12:48 | Повідомлення № 1 |
Досвідчений вчитель
| Пропоную скидати задачі для віртуальної учнівської олімпіади!!! Ці задачі скинути до кінця цього місяця... На розвязання задач дається 1 місяць. 1-го січня опублікувати на форумі розвязки задач учням: користувач - задача 1, розвязок... задача n, розвязок. і т д. А потім разом визначатимемо переможця... Автор завдання повинен розвязок задачі відправити адміністратору, який в кінці конкурсу всі розвязки опублікує для перевірки... Як вам така ідея?
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Th, 07.01.2016, 23:37 |
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 23.01.2008, 21:07 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| Ідея хороша, але я не зрозумів для чого тут ці вхідні і вихідні файли. Quote (ihor_hontar) Прикріплення Може краще б для цієї мети створити окремий невеличкий сайт?
|
|
| |
nadya_hontar |
Дата: Fr, 25.01.2008, 18:53 | Повідомлення № 3 |
Я тут недавно...
| Quote (Bandalak) Може краще б для цієї мети створити окремий невеличкий сайт? Було б не погано! Але це, мабуть, потрібно дозвіл Адміністраторів!!! Щось на подобі такого сайту: http://www.acm.lviv.ua/fusion Доречі, 16.03.2008 року на сайті http://e-olimp.com.ua відбудеться перший командний кубок України серед загальноосвітніх навчальних закладів (ЗНЗ).До офіційної участі в турнірі допускаються команди загальноосвітніх закладів України (школи, ліцеї, коледжі, професійно-освітні училища і т.д.) в складі 3-х учасників. Команда може складатись й з меншої кількості учасників.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Fr, 25.01.2008, 21:40 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Quote (nadya_hontar) Було б не погано! Але це, мабуть, потрібно дозвіл Адміністраторів!!!Щось на подобі такого сайту:http://www.acm.lviv.ua/fusion До речі, гарний сайт, красиві задачі. Quote (Bandalak) Може краще б для цієї мети створити окремий невеличкий сайт? Якщо сторінку на даному сайті - то нема проблем. Було б непогано, якби на форумі проводились якісь цікаві змагання, конкурси. Але тут виникає проблема - винагороди. Ми спонсорів знайти не можемо, щоб проплатити дисковий простір. Прийдеться як завжди звертатися до найвірнішого спонсора - власної кишені.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 30.01.2008, 02:24 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| Питання. У кого в школі є наукове об'єднання вчителів інформатики? Якщо є то над якими темами ви працюєте? Ми цього року пишимо програмки "Шпаргалка з математики", де в розгорнутому вигляді будуть представлені основні арифметичні дії в стовпчик для дійсних та цілих чисел.Добавлено (30.01.2008, 02:24) ---------------------------------------------
Quote (Bandalak) вчителів інформатики Я вибачаюся, мав на увазі учнів - юних інформатиків. Спати хочу.....
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Tu, 05.02.2008, 02:11 | Повідомлення № 6 |
Монтажер
| Quote (Ковальчук_Олександр) Ми спонсорів знайти не можемо, щоб проплатити дисковий простір. Прийдеться як завжди звертатися до найвірнішого спонсора - власної кишені. Може би ми всі разом скинулися ? А скільки треба грошей?
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Tu, 05.02.2008, 17:40 | Повідомлення № 7 |
Ветеран спілкування
| Quote (SLKuty) Може би ми всі разом скинулися ?А скільки треба грошей? Потрібно 100$. Поживемо ще кілька місяців на безкоштовному варіанті, а десь ближче до літа можна і скинутись. Думаю, кожному потрібно буде вкласти своїх 5-10 грн. Від цього точно ніхто не збідніє. І ми на 2 роки будемо забезпечені дисковим простором.
|
|
| |
badm |
Дата: Tu, 05.02.2008, 18:01 | Повідомлення № 8 |
Знаток програмування
| Залежно на скільки розраховувати, якщо 200 мб + домен то вистачить і половини суми. Пробували розпочати проект (на системі moodle), але часу замало і необхіlна підтримка http://metodinfo.org.ua/edu/
|
|
| |
Sasyk |
Дата: Tu, 05.02.2008, 18:45 | Повідомлення № 9 |
знаток тестуючих систем
| Ковальчук_Олександр, я пропоную трішки інший варіант, про нього я вже розповідав, то як, може реалізуємо?
|
|
| |
dpi |
Дата: Th, 27.11.2008, 20:23 | Повідомлення № 10 |
Досвідчений вчитель
| Кто может просветить по вопросу спортивноо (ACM - Associating for computing machinery) программирования в Украине?
|
|
| |
Scorpion |
Дата: We, 18.11.2009, 13:22 | Повідомлення № 11 |
Часто заходить...
| Всім привіт! Мені потрібні завдання для шкільної олімпіади з інформатики.9 клас. Порадьте де можна взяти готові завдання. Можливо хтось уже підготував???
|
|
| |
pasichov |
Дата: We, 18.11.2009, 13:38 | Повідомлення № 12 |
Наполегливий учасник
| Quote (Scorpion) Всім привіт! Мені потрібні завдання для шкільної олімпіади з інформатики.9 клас. Порадьте де можна взяти готові завдання. Можливо хтось уже підготував??? Беріть нв http://www.olymp.vinnica.ua . розділ ПЕРЕВІРКА ЗАДАЧ В РЕЖИМІ ON-LINE. Там э дуже простенькі в розділі "Задачі для початківців", а можете ftp://ftp.pmg17.vn.ua/pub/Vin.city.olymp.inf/ скачати, там є задачі для 8-9 класу, особливо в останніх роках.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Mo, 23.11.2009, 22:28 | Повідомлення № 13 |
Лідер форуму
| Quote (Scorpion) Всім привіт! Мені потрібні завдання для шкільної олімпіади з інформатики.9 клас. Мені цікаво в різних регіонах як будуть проводитися районні олімпіади цього року. Як саме буде зміщено графік олімпіад? У нас поки-що нічого невідомо, бо карантин продовжили ще на тиждень.
|
|
| |
vitert |
Дата: Tu, 24.11.2009, 01:06 | Повідомлення № 14 |
Тут живе...
| Quote (Bandalak) Мені цікаво в різних регіонах як будуть проводитися районні олімпіади цього року. Як саме буде зміщено графік олімпіад? У нас поки-що нічого невідомо, бо карантин продовжили ще на тиждень. В нас інформатика залишилась так як і біла 5 грудня, натомість математику з 7 листопада змістили на 19 грудня, тобто перенесли лише ті що вже повинні відбутись решта наче по плану.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Tu, 24.11.2009, 20:21 | Повідомлення № 15 |
Перспективна вчителька
| Сьогодні оголосили графік проведення районних олімпіад. Всі олімпіади будуть проводитися по неділях. (по 3-4 олімпіади за один раз!). Наприклад, інформатика (програмування) "в парі" з українською мовою, географією та історією; інформаційні технології в один день з хімією та фізикою. Ось і приходиться вчителям "ділитися" учнями (як правило, переможцями шкільних олімпіад є одні й ті ж самі діти).
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |