|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Підготовка до олімпіад |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Сб, 18.08.2007, 02:26 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Розкажіть як ви готуєте учнів до олімпіад, які проблеми виникають, наведіть приклади олімпіадних задач. Говорити про все по темі. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:16 |
|
| | |
| NataliyG |
Дата: Чт, 16.12.2010, 12:57 | Повідомлення № 121 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| Цього року в нас на районній олімпіаді були досить можливі завдання. Я так думаю що завдання районних олімпіад в усіх областях різні. Пропоную помінятися. Ось завдання районної олімпіади у Львівській області.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Чт, 16.12.2010, 14:17 | Повідомлення № 122 |
|
Адмін
| Що цікаво, в нас введення-виведення даних тільки через файли, не розумію, навіщо зайва морока. NataliyG, дякую за завдання. У нас районна олімпіада 25 грудня. Так, в кожному районі різні завдання і читаючи завдання інших районів, я переконався, що у нас складніші.
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Чт, 16.12.2010, 16:22 | Повідомлення № 123 |
|
Ветеран спілкування
Група: Друзі форуму
| Quote (Ковальчук_Олександр) ів я переконався, що у нас складніші
|
|
| | |
| NataliyG |
Дата: Пт, 24.12.2010, 11:59 | Повідомлення № 124 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Ковальчук_Олександр) що у нас складніші. Минулого року і внас були складніші. Думаю цього року порозумнішали. Як на мене то райнонний рівень не треба надто складних завдань. Хай та дитина знає що вона щось може.
|
|
| | |
| alex |
Дата: Пт, 24.12.2010, 12:17 | Повідомлення № 125 |
|
Активний учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Що цікаво, в нас введення-виведення даних тільки через файли, не розумію, навіщо зайва морока. Дане твердження не відповідає дійсності. Уже не менше 2 років не вимагається введення з файлів. Quote (Ковальчук_Олександр) Так, в кожному районі різні завдання і читаючи завдання інших районів, я переконався, що у нас складніші. Всі завдання однакові для всіх районів як мінімум останніх 5-7 років і надається можливість перевірки в on-line розвязків завдань
|
|
| | |
| sib |
Дата: Пт, 24.12.2010, 14:38 | Повідомлення № 126 |
|
Тут живе...
Група: користувачі
| У нас задачі районного рівню цього року були диференційовані, у міру зростання складності.
Відредаговано: sib - Пт, 24.12.2010, 14:38 |
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пт, 24.12.2010, 19:12 | Повідомлення № 127 |
|
Адмін
| Quote (alex) Всі завдання однакові для всіх районів як мінімум останніх 5-7 років і надається можливість перевірки в on-line розвязків завдань Ви маєте на увазі в межах області? Можливо. Але в межах України, то дуже різняться. Наприклад, задачі, приведені NataliyG в основному на логіку і на порядок легші за задачі, що були у swetikccc. Quote (alex) Уже не менше 2 років не вимагається введення з файлів. В 2008 якщо не помиляюсь вимагалось введення-виведення з файлів, в минулом році, нажаль, не був. Взавтра олімпіада, подивлюсь, що змінилось. Те, що надається можливість перевірки он-лайн просто супер.
|
|
| | |
| alex |
Дата: Пт, 24.12.2010, 19:40 | Повідомлення № 128 |
|
Активний учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) В 2008 якщо не помиляюсь вимагалось введення-виведення з файлів Помиляєтесь
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пт, 24.12.2010, 20:32 | Повідомлення № 129 |
|
Адмін
| Мабуть так, значить то було в 2007 році. Ну то й добре, що не обов’язково.
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Сб, 25.12.2010, 21:11 | Повідомлення № 130 |
|
Наполегливий учасник
| Одне із завдань районного туру олімпіади, що проходила в нас сьогодні, відноситься до завдань на так звані "магічні" квадрати. Воно викликало в мене певні поблеми. ДОПОМОЖІТЬ РОЗІБРАТИСЯ ! За умовою необхідно заповнити числами квадратну матрицю розмірами NxN, значення N лежить в проміжку між 2 і 1000 Як минути обмеження в паскалі щодо розміру сегменту памяті для збереження даних, коли N перевалить через 181 ?
Відредаговано: PanPete - Сб, 25.12.2010, 21:12 |
|
| | |
| alex |
Дата: Сб, 25.12.2010, 21:34 | Повідомлення № 131 |
|
Активний учасник
| Quote (PanPete) Як минути обмеження в паскалі щодо розміру сегменту памяті для збереження даних, коли N перевалить через 181 ? 1.Пишемо розвязок в борланд Паскаль. Выдлагоджуємо. Доводимо правильність. Переходимо в середовище фрі Паскаль. Задаємо межі масиві відповідно до умови. Відсилаємо розвязок. 2. Пишемо розвязок в фрі Паскалі. Відсилаємо на перевірку.
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Сб, 25.12.2010, 23:03 | Повідомлення № 132 |
|
Наполегливий учасник
| Quote (alex) Розвязок без використання масиву готовий запропонувати уже в понеділок, при великій необхідності в неділю . Можна і в віторок , буду вдячний.
|
|
| | |
| NataliyG |
Дата: Ср, 09.02.2011, 09:54 | Повідомлення № 133 |
|
Прописаний назавжди
| 5 лютого у львівській області була обласна олімпіада, завдання цього року були теж легші як минулого: Думаю що для підготовки учнів на наступні роки корисно мати завдання інших областей.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 09.02.2011, 10:33 | Повідомлення № 134 |
|
Модератор
Група: Модератори
| В Чернівецькій області олімпіада проходила 5-6 лютого онлайн. Умови задач скопіювати не було можливості. Обіцяли виставити умови на сайті інституту післядипломної освіти. Як тільки це відбудеться - поділюся! Доречі, у нас завдання були складніші чим вторік та позаторік (із слів учнів).
|
|
| | |
| Arim |
Дата: Ср, 09.02.2011, 10:49 | Повідомлення № 135 |
|
Часто заходить...
| Волинська область. Завдання ІІ та ІІІ етапу, тести та розв'язки на сайті нашого ВІППО http://www.vippo.lutsk.ua/index.php?pagename=olimpiada
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |