|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Міжнародний конкурс "Бобер"
| |
zdorjeva |
Дата: Чт, 21.01.2010, 02:20 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Вже двічі в Україні проходив міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності “Бобер”. Хотілося б почути враження вчителів з приводу завдань цього року.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Чт, 07.01.2016, 23:31 |
|
| |
vinohodov |
Дата: Чт, 21.10.2010, 08:14 | Повідомлення № 16 |
Прописаний назавжди
| Я своему методисту сказал, когда мне покажут приказ с печатью что я обязан собирать с детей деньги, тогда мы и будем участвовать в платном конкурсе
|
|
| |
volevikt |
Дата: Чт, 21.10.2010, 08:25 | Повідомлення № 17 |
Перспективна вчителька
| Ніяк не збагну, хто Вас змушує приймати участь у цьому конкурсі???
|
|
| |
vinohodov |
Дата: Чт, 21.10.2010, 11:36 | Повідомлення № 18 |
Прописаний назавжди
| Quote (volevikt) Ніяк не збагну, хто Вас змушує приймати участь у цьому конкурсі??? навіть не буду казати :))))
|
|
| |
volevikt |
Дата: Чт, 21.10.2010, 12:58 | Повідомлення № 19 |
Перспективна вчителька
| Дивна ситуація. Ніхто не може змусити Вас приймати участі у платному конкурсі, він може бути лише на добровільних засадах. Порекомендувати, звісно, можуть. Але рішення повинно залишатися за Вами.
|
|
| |
Безбородько |
Дата: Чт, 21.10.2010, 13:58 | Повідомлення № 20 |
Тут живе...
| В цьому році вперше мої учні будуть приймати участь. Побачимо
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Чт, 21.10.2010, 20:15 | Повідомлення № 21 |
Ветеран спілкування
| ВІдкинувши все в сторону, можливо сказати що половина завдань дійсно заставляє працювати мозок. А добровільна принуділовка у нас завжди була. ))))
|
|
| |
pet |
Дата: Сб, 23.10.2010, 14:02 | Повідомлення № 22 |
Патріот
| Quote (vinohodov) Цитата (volevikt ) Ніяк не збагну, хто Вас змушує приймати участь у цьому конкурсі??? навіть не буду казати :)))) приєднуюсь)))
|
|
| |
volevikt |
Дата: Сб, 23.10.2010, 14:23 | Повідомлення № 23 |
Перспективна вчителька
| Цирк! В нас ніхто нікого не заставляє. Хочеш - приймай участь, не хочеш - не приймай.
|
|
| |
pet |
Дата: Сб, 23.10.2010, 17:38 | Повідомлення № 24 |
Патріот
| Quote (swetikccc) А добровільна принуділовка у нас завжди була. )))) ось так ....
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Нд, 07.11.2010, 20:01 | Повідомлення № 25 |
Ветеран спілкування
| Є законна причина відмовитись від конкурсу. 90 хвилин за монітором, порушення норм. )))))
|
|
| |
volevikt |
Дата: Нд, 07.11.2010, 21:13 | Повідомлення № 26 |
Перспективна вчителька
| Провела сьогодні конкурс в нашій школі. Дітям сподобалося, особливо завдання логічного характеру. Ті учні, які приймали участь в минулому році, кажуть, що в цьому році завдання набагато цікавіші, ніж в минулому. І я з ними погоджуюся. Quote (swetikccc) Є законна причина відмовитись від конкурсу. 90 хвилин за монітором, порушення норм. ))))) Хто хоче - шукає можливості, хто не хоче - причини. Ви думаєте, що наші дітки менше часу проводять за комп'ютером у позаурочний час, граючи в різні ігри? І до того ж, під час проведення конкурсу можна зробити маленьку перерву на декілька хвилин, виконавши вправи для очей. Головне - бажання.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Пн, 08.11.2010, 07:16 | Повідомлення № 27 |
Ветеран спілкування
| Quote (volevikt) Хто хоче - шукає можливості, хто не хоче - причини. Ви думаєте, що наші дітки менше часу проводять за комп'ютером у позаурочний час, граючи в різні ігри? І до того ж, під час проведення конкурсу можна зробити маленьку перерву на декілька хвилин, виконавши вправи для очей. Головне - бажання. Головне закон.А навіть таке порушення є порушенням.))) Завдання можливо і потрібно організаторам розбити на 3 заходи. ))) А ще згадайте ситуацію з фізкультурую, там чомусь не проходять Ваші відмазки. )))
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 08.11.2010, 08:30 | Повідомлення № 28 |
Перспективна вчителька
| Quote (swetikccc) там чомусь не проходять Ваші відмазки. ))) Нікого я вмовляти не збираюся, а тим більше "відмазуватися". Це право кожного: приймати участь в такому конкурсі чи ні.
|
|
| |
Arim |
Дата: Пн, 08.11.2010, 11:14 | Повідомлення № 29 |
Тут живе...
| Учні нашої школи в цьому році вперше прийняли участь в конкурсі. Вікова категорія була різна від 5 по 11 класи. Учням сподобалось! Завдання які заставляють логічно мислити їм тільки на користь. Відносно часу, то 90 хвилил достатньо для виконання завдань з перервами по 5-10 хв. після кожного розділу.
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Пн, 08.11.2010, 12:16 | Повідомлення № 30 |
Активний учасник
| Quote (swetikccc) Є законна причина відмовитись від конкурсу. 90 хвилин за монітором, порушення норм. В нас дуже багато є причин, але хто хоче "лізти на рожон" а олімпіада триває скільки часу хто бє на сполох, що дитина сидить 2-3 год. за компютером. Це все дурне у нас теж частково заставляють брати участь у конкурсі навіть наказ відділу освіти є. Але в мене з цим проблем нема я беру участь в конкурсі вже три роки підрят, дітьм подобається і бажаючі є. Всякі дурні накази звище можна якось перетрактувати і якось вийти з ситуації, а цей конкурс є не поганий.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |