|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
олімпіада 2009
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 12:54 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| У кого є завдання олімпіади обласної 2009 року? А також пропоную залишати в даній темі розв'язки з олімпіад з минулих років! Це буде корисно для всіх!
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:04 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| Quote (silva) олімпіади обласної 2009 Якої олімпіади? По якому предмету? Очної чи заочної? Для якої області (у кожній області свої завдання)? Вам з розв'язками?
|
|
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:11 | Повідомлення № 3 |
Новий користувач
| Доброго дня. Олімпіадні завдання 2009 Тернопільської області (школа). З інформатики обласна олімпіада.
Відредаговано: silva - Tu, 15.12.2009, 13:19 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:24 | Повідомлення № 4 |
Лідер форуму
| Quote (silva) Олімпіадні завдання 2009 Тернопільської області Ого! Я щось не розумію, Ви хочете саме ті завдання, що будуть на олімпіаді? Якби я готував ці завдання, то нікому би не дав, але Вам, по блату, би точно сказав наперед! Quote (Bandalak) Вам з розв'язками? Пані Сільва, не секрет що у багатьох областях завдання можна купити по деяких предметах. От поїдьте в інститут, знайдіть потрібну людину і ......... Звичайно, якщо це не нижче Вашої гідності! Розумієте, якби хтось якимось чином виклав тут ці завдання - то на олімпіаді всі би зробили все! І чи потрібна така олімпіада?
|
|
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:31 | Повідомлення № 5 |
Новий користувач
| Ой напевне я помилилась завдання 2008 року ті що вже були на попередній олімпіаді. Вибачте за казус.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:39 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
| Ішов козак по вулиці Києва і дивиться, а під ногами 100 гривень валяєтья. Він оглянувся ліворуч, праворуч поглянув, назад - нікого немає. Засунув собі ті гроші до кишені і лише хотів зробити крок, як зверху почув голос: "От який безсовісний хлоп, вирішив мої грошенята присвоїти!". Козак підняв голову вгору і побачив жінку, яка на балконі витрушувала штани свого чоловіка. Тоді козак сказав: "Вибачте, я не до тої кишені гроші поставив, насправді хотів вам віддати, от тримайте!"
|
|
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:46 | Повідомлення № 7 |
Новий користувач
| О як все жорстоко... Насправді помилилась і що тепер мені дошкуляти будуть звідусіль. Насправді цьогорічна олімпіада відбудеться 2010 році, я ж мала на увазі олімпіадні завдання минулого року от і написала 2009 по інерції, після вашого пафосу до мене дійшло що це рік 2008. "То Я та жінка, що гроші витрясала зі штанів, а Ви......не в ту кишеню? "
Відредаговано: silva - Tu, 15.12.2009, 13:52 |
|
| |
vitert |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:52 | Повідомлення № 8 |
Тут живе...
| Quote (silva) О як все жорстоко... Насправді помилилась і що тепер мені дошкуляти будуть звідусіль. Насправді цьогорічна олімпіада відбудеться 2010 році, я ж мала на увазі олімпіадні завдання минулого року от і написала 2009 по інерції, після вашого пафосу до мене дійшло що це рік 2008. Ви все правильно написали, ще в першому повідомленні, якщо це форум інформатиків то зрозуміло, що мова йде про олімпіаду з інформатики, якщо ні то потрібно вказати, минулорічна обласна олімпіада відбулась в 2009 році січень, лютий, цьогорічна відбудеться в 2010, хоча в нас ще жодна районна не відбулась через ці карантини, а область не так важлива, ви ж напевно хочете дізнатись про рівень задач на області.
Відредаговано: vitert - Tu, 15.12.2009, 13:52 |
|
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:56 | Повідомлення № 9 |
Новий користувач
| Quote (vitert) Ви все правильно написали, ще в першому повідомленні, якщо це форум інформатиків то зрозуміло, що мова йде про олімпіаду з інформатики, якщо ні то потрібно вказати, минулорічна обласна олімпіада відбулась в 2009 році січень, лютий, цьогорічна відбудеться в 2010, хоча в нас ще жодна районна не відбулась через ці карантини, а область не так важлива, ви ж напевно хочете дізнатись про рівень задач на області. Ну нарешті знайшлась людина, яка мене зрозуміла...Так, мене цікавлять завдання які були на олімпіаді, щоб хоч мати уявлення про рівень підготовки 
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:57 | Повідомлення № 10 |
Лідер форуму
| Якщо так, то вибачте! Просто я побачив, що Ви рік і в назві теми вказали і в першому повідомленні. Просто на форумі багато трапляється різного народу, котрі хочуть на шару олімпіаду зробити! Я вже вірю, що Ви не така! Ще раз вибачте! А торішні завдання краще взяти у тих, хто був на торішній олімпіаді. Для цієї мети підійдуть завдання любої області і любого рангу. Але якщо Ви початківець, то починати потрібно із основ алгоритмізації. Для найкраще підходять підручники Караванової та Глинського. Ще раз вибачте! Ви розумна людина і все розумієте самі!
|
|
| |
vinohodov |
Дата: Tu, 15.12.2009, 13:57 | Повідомлення № 11 |
Прописаний назавжди
| Можу поділитися завданнями цьогорічної міської олімпіади (Дніпропетровська область) Давайте електронну адресу.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 15.12.2009, 14:09 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| Quote (vinohodov) Давайте електронну адресу. Та виставте тут, я думаю усім буде цікаво!
|
|
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 14:11 | Повідомлення № 13 |
Новий користувач
| Quote (Bandalak) Ще раз вибачте! Ви розумна людина і все розумієте самі! на шару тільки сир в мишоловці... Вибачення прийнято
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 15.12.2009, 14:27 | Повідомлення № 14 |
Лідер форуму
| Quote (silva) Вибачення прийнято Просто мене збило з толку конкретне вказування року. Як правило, для підготовки до олімпіади рік завдань не суттєвий!' Порийтеся на цьому форумі, тут вже є створено багато тем із конкретними завданнями.
|
|
| |
silva |
Дата: Tu, 15.12.2009, 14:42 | Повідомлення № 15 |
Новий користувач
| vinohodov, в особисті повідомлення перекинула адресу
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |