|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Періодичні видання з інформатики та методики |
| Lviza |
Дата: Пт, 11.04.2008, 23:10 | Повідомлення № 1 |
|
Тут живе...
Група: VIP-користувачі
| Я не маю можливості виписувати або купляти кожний місяць фахові газети і журнали з інформатики, комп'ютерних технологій та методики викладання інформатики. Думаю було б непогано тут обговорити або хоча б назвати цікаві статті в свіжих номерах. Щоб іти в бібліотеку і знати, що напевно дивитись. Я іноді купляю Chip, хоча це і не фаховий журнал, я могла б для вас робити огляд і викладати в приваті цікаві програмки з диска. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:35 |
|
| | |
| Пилипчук_О_П |
Дата: Нд, 06.11.2011, 01:57 | Повідомлення № 151 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| Один рік передплачував. На наступний передплатив "Інформатику в школі" від видавництва "Основа". Не тому, що хтось примусив, хоча спроби були Просто, треба якось підтримувати українську інформатику.
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Нд, 06.11.2011, 22:23 | Повідомлення № 152 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| sahyc, а чим поганий журнал? Є різні розділи, рубрики, різний рівень матеріалу. Ціна на нього не захмарна. (виписую не є, а заклад в якому я працюю)
|
|
| | |
| sahyc |
Дата: Ср, 09.11.2011, 01:29 | Повідомлення № 153 |
|
Прописаний назавжди
Група: Кандидати в VIP
| Quote (mouse) а чим поганий журнал? Є різні розділи, рубрики, різний рівень матеріалу. Ціна на нього не захмарна. (виписую не є, а заклад в якому я працюю) Та журнал ніби й непоганий, просто подеколи є досить великі статті не по"темі". Але досить дорогувато підписка. На цей рік передплачував цей журнал, Інформатика в школі та фізика в школах України, а от тепер думаю що з цього залишити. Хоча в журналі Комп"ютер у школі та сім"ї досить часто є непогані методичні статті відлякує його ціна та перідичність виходу.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |