Нд, 22.10.2017, 13:07
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 6 з 7«124567»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.3 Методика викладання інформатики в старшій школі (10-11 кл.) » Викладання інформатики в 11 класі по новій програмі (Все що є для 11 класу, матеріали та поради)
Викладання інформатики в 11 класі по новій програмі
swetikccc Дата: Нд, 11.09.2011, 15:11 | Повідомлення № 76
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Quote (Bandalak)
1. Програмні засоби навчання математики (МОН рекомендує DG та Gran);

Длдя себе вибрав Microsoft Mathematics див
Повідомлення № 16
http://www.microsoft.com/downloa....lang=ru
Потрібен тільки
Microsoft .NET Framework 3.5 с пакетом обновления 1 (SP1)
http://www.microsoft.com/downloa....lang=ru
Надстройка Microsoft Mathematics для Word и OneNote
http://www.microsoft.com/downloa....lang=ru

С помощью Надстройки Microsoft Mathematics для Word и OneNote можно легко строить графики в 2 и 3 плоскостях, подсчитывать числовые значения, решать уравнения и неравенства и упрощать алгебраические выражения в документах Word и записных книжках OneNote.

В Офісі повинно бути тільки включено підтримка програмування в NET
zivert Дата: Ср, 14.09.2011, 15:36 | Повідомлення № 77
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Програмно-методичний комплект GRAN. У комплекті GRAN-1, GRAN-2D, GRAN-3D
http://turbobit.net/bj758uqa2cyo.html
russo Дата: Ср, 14.09.2011, 16:38 | Повідомлення № 78
Тут живе...
Повідомлень: 141
Нагороди: 1
Рейтинг: 35
Можна використати Advanced Grapher. Є калькулятор виразів, побудова графіків функцій, заданих різними способами, можна розв'язувати графічно рівняння і системи рівнянь, знаходити похідну, інтеграл, графік дотичної, досліджувати функцію. Є зручне мастабування. По моєму, ця програма зручніша, ніж GRAN-1.
alex Дата: Ср, 14.09.2011, 20:37 | Повідомлення № 79
Активний учасник
Повідомлень: 586
Нагороди: 1
Рейтинг: 17
Програмно-методичний комплект GRAN. У комплекті GRAN-1, GRAN-2D, GRAN-3D
http://turbobit.net/bj758uqa2cyo.html

Посилання не даэ можливосты викачати файл. А жаль.
volodschool2 Дата: Ср, 14.09.2011, 21:18 | Повідомлення № 80
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Скачав без проблем: gran1-DOS, gran1-Windows, gran2D, gran3D . Ці програми йшли в комплекті з НКК ще й книжечка Жалдака в нагрузку.

Відредаговано: volodschool2 - Ср, 14.09.2011, 21:25
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 14.09.2011, 21:18 | Повідомлення № 81
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Впринципі дає, але там демо-версії програм.
Повні версії, принаймі 2 із 3 можна скачати за посиланням: http://www.megaupload.com/?d=1OQ97ZWH
swetikccc Дата: Ср, 14.09.2011, 22:46 | Повідомлення № 82
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Держіть Gran1W без інсталяції, повна версія, те що по програмі.)))
http://www.megaupload.com/?d=LV7SQL40
novachok Дата: Чт, 15.09.2011, 08:44 | Повідомлення № 83
Прописаний назавжди
Повідомлень: 247
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
DG і Gran потребують ліценування (я так розумію), Geogebra - безкоштовна програма, побудова геометричних фігур, графіки функцій, як на мене - ідеально
Ruslan_Pr Дата: Ср, 11.01.2012, 02:00 | Повідомлення № 84
Часто заходить...
Повідомлень: 71
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Я так розумію, що в процесі вивчення АОП яка мова програмування використовується не важливо.
Важливо навчити складати алгоритми і конструювати інтерфейс майбутньої програми. То виникає питання: навіщо нам в школі використовувати ці гіганти VB (VBA) та Delphi, коли можна скористатися маленькою програмою Алгоритм2, тут тільки треба знати російську мову і ніякого Паскаля чи Бейсика, і до того все по програмі МОНу: кнопки, перемикачі і
т.д.
zivert Дата: Ср, 11.01.2012, 13:53 | Повідомлення № 85
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Дійсно Алгоритм2 цікава маленька та з російським інтерфейсом програма
Завантажити можна за цим посиланням


Відредаговано: zivert - Ср, 11.01.2012, 21:16
mouse Дата: Ср, 11.01.2012, 18:32 | Повідомлення № 86
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
zivert, можна посперечатись з простотою цієї програми. Якщо вже дійти до такого, то можна зупинитись на прикладах процедурного програмування у вигляди НАМ. На вивчення способів запису тощо також піде значна частина часу. В мене особисто очі розбіглися на "обіліє" купи елементів та іншого.
Моя думка, це не вихід.
Ruslan_Pr Дата: Чт, 12.01.2012, 02:28 | Повідомлення № 87
Часто заходить...
Повідомлень: 71
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Тож краще вчити дітей суті конструювання алгоритмів (логіка) і інтефейсу програми (по програмі МОНу), ніж нав'язувати конкретну мову програмування.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 12.01.2012, 05:31 | Повідомлення № 88
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3823
Нагороди: 28
Рейтинг: 329
Конкретика має бути. Все одно якесь середовище має використовуватись. Вчитись програмувати і не запускати програм - воно якось не той...
С++ зі своїм спадком у вигляді поширених мов, які копіюють синтаксис, - річ потужна.
mouse Дата: Чт, 12.01.2012, 18:02 | Повідомлення № 89
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Пилипчук_О_П, цілком погоджуюсь з Вами. Якщо б від Паскаля не було толку, мабуть, вже б всі повідмовлялися. Вибір засобів обумовлюється метою та ефективністю самих засобів.
skif Дата: Пн, 16.09.2013, 17:29 | Повідомлення № 90
Прописаний назавжди
Повідомлень: 362
Нагороди: 2
Рейтинг: 32
Шановні колеги, можливо у когось є електронний варіант посібника "Усі уроки інформатики. 11 клас. Академічний рівень. І семестр". В неті нескладно можна знайти тільки II семестр, а I з файлообмінників "видалений"(

І питання по методиці. Як ви викладаєте програмування в 11 академічному? Йдете по програмі, чи спершу даєте теорію алгоритмів, основні алгоритмічні структури, а згодом вже об'єктно-орієнтоване? Питаю, бо якось не знаю як дітям відразу показувати середовище Delphi, а потім переходити на елементарне.


Відредаговано: skif - Пн, 16.09.2013, 17:32
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.3 Методика викладання інформатики в старшій школі (10-11 кл.) » Викладання інформатики в 11 класі по новій програмі (Все що є для 11 класу, матеріали та поради)
Сторінка 6 з 7«124567»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.