|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Програмне забезпечення
| |
mouse |
Дата: Пт, 16.11.2007, 23:57 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Яке програмне забезпечення використовуєте Ви на уроках, факультативах? Які є проблеми? Чим би хотіли поділитися з колегами, порадися? Що хотіли б використати, але не знаєте з чого почати, де взяти? Ваші пропозиції з використання старого ПЗ в новій якості. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Pentiume |
Дата: Ср, 02.01.2008, 09:06 | Повідомлення № 2 |
Тут живе...
| Для викладання тем створюю презентації і поширюю їх на всі комп'ютери за допомогою програми Net Op School. Також використовую ППЗ інформатика 10-11 клас, але не варто забувати, що надміне використання комп'ютера шкодить здоров'ю. Пропоную для вивчення алгоритмів російськупрограму-мультик Devatka
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Чт, 24.01.2008, 19:49 | Повідомлення № 3 |
| нещодавно дістав програмку, яка фотографує певні обєкти на пк, а саме, що вам потрібно меню пуск, вікна віндовс, додатків і так далі. вона дуже зручна для швидкого фотографування, можна не скачуючи картінки з нету фоткати їх на льоту, а потім включити бурну фантазію і робити презентації на любий смак. тоді для пояснення тем використовувати такі розробки.
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Пт, 25.01.2008, 10:12 | Повідомлення № 4 |
Досвідчений учасник
| Quote (WWW) нещодавно дістав програмку, яка фотографує певні обєкти на пк, а саме, що вам потрібно меню пуск, вікна віндовс, додатків і так далі. вона дуже зручна для швидкого фотографування, можна не скачуючи картінки з нету фоткати їх на льоту, а потім включити бурну фантазію і робити презентації на любий смак. тоді для пояснення тем використовувати такі розробки. Так поділіться з колегами!!! Завантажте у приват. Вона стане доступною для всіх!!! І, можливо, напишіть інструкцію, як нею користуватись!
|
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Пт, 25.01.2008, 10:39 | Повідомлення № 5 |
Знаток супутникового інету
| Quote (WWW) нещодавно дістав програмку, яка фотографує певні обєкти на пк, а саме, що вам потрібно меню пуск, вікна віндовс, додатків і так далі. вона дуже зручна для швидкого фотографування, можна не скачуючи картінки з нету фоткати їх на льоту, а потім включити бурну фантазію і робити презентації на любий смак. тоді для пояснення тем використовувати такі розробки. А про uvScreenCamera не чули? Я писав в деяких гілках. Вона дозволяє знімати (відео) певних об'єктів. А далі, як ви кажете, програма для відеомонтажу, бурна фантазія і в презентацію. Результат - шедевр, а не презентація. Сходіть в бесідку відеомонтаж. Я там недавно про це писав.
|
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Пт, 25.01.2008, 11:14 | Повідомлення № 6 |
Знаток супутникового інету
| Хочу ще добавити на рахунок фотографій. Будучи на курсах підвищення кваліфікації виконував курсову робоут: "Форматування тексту" у вигляді презентації. Вирішив зробити динамічні демонстрації. Робив gif анімацію в Adobe Image Ready. Дуже марудна робота, я вам скажу. І тоді зацікавився, чи нема такої програмки, яка б знімала те, що відбувається на робочому столі. І знайшов (див. вище).
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Пт, 25.01.2008, 21:12 | Повідомлення № 7 |
Ветеран спілкування
| Quote (Yura_Shrol) Хочу ще добавити на рахунок фотографій. Будучи на курсах підвищення кваліфікації виконував курсову робоут: "Форматування тексту" у вигляді презентації. Вирішив зробити динамічні демонстрації. Робив gif анімацію в Adobe Image Ready. Дуже марудна робота, я вам скажу. І тоді зацікавився, чи нема такої програмки, яка б знімала те, що відбувається на робочому столі. І знайшов (див. вище). Yura_Shrol, я читав про вашу програмку uvScreenCamera у темі "Відеомонтаж". Мене вона зацікавила. Якщо можна, то скиньте мені на мило, я завантажу її в приват. Бо приват потрібно поповнювати. І поповнювати не просто інформацією, а найкращою інформацією. Quote (WWW) нещодавно дістав програмку, яка фотографує певні обєкти на пк, а саме, що вам потрібно меню пуск, вікна віндовс, додатків і так далі. WWW, якщо не велика, то мені на пошту (до 5 мб).
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Пн, 28.01.2008, 03:08 | Повідомлення № 8 |
| Quote (Ковшун) Так поділіться з колегами!!! Завантажте у приват. Вона стане доступною для всіх!!! І, можливо, напишіть інструкцію, як нею користуватись! силку на програмку, яка фотографує певні обєкти на пк я вже скинув у приватному форумі, інстукції нажаль нема, але нею дуже легко працювати, тож скачуйте і працюйте на здоров'я!
|
|
| |
melych_st |
Дата: Пт, 01.02.2008, 17:14 | Повідомлення № 9 |
Я тут недавно...
| ще одна програма, яка записує ваші дії і все що робиться на моніторі та створєю avi файли називається Cam Studio (1,3) мб. Вчора скачав з tfile.ru ще не повністю розібрався.
|
|
| |
Sasyk |
Дата: Пт, 01.02.2008, 17:26 | Повідомлення № 10 |
знаток тестуючих систем
| Такі програми (для захвату відео з екрану) були на сайті "Кабінет інформатики" www.inforoom.h.com.ua. Також є супер програ для фотографування екрану... Супер, ви переконаєтеся, якщо закачаєте. Збираюся оновити сайт, є ще ряд цікавих програм - нема часу... Можливо завтра оновлю...
|
|
| |
oleg_teacher |
Дата: Сб, 16.02.2008, 13:40 | Повідомлення № 11 |
Любитель дискутувати
| Quote (Sasyk) Збираюся оновити сайт, є ще ряд цікавих програм - нема часу... Можливо завтра оновлю... Чекаю з нетерпінням а то трохи вже було запущенно і стало не цікаво бачити одну і ту ж інформацію. Хотілося би трохи нових тестових завдань там побачити!!! (за тестер ДЯКУЮ)Добавлено (16.02.2008, 13:40) --------------------------------------------- Підскажіть на прикладі яких програм ви пояснюєте тему "Експертні системи. Експертні оболонки"?
|
|
| |
Spirit |
Дата: Сб, 01.03.2008, 19:38 | Повідомлення № 12 |
Сис.адмін
| Quote (oleg_teacher) Підскажіть на прикладі яких програм ви пояснюєте тему "Експертні системи. Експертні оболонки"? ОГО! Такое уже есть в школе!? В каком классе это в программе и в каком семестре и что перед этим, а что после?
|
|
| |
Varkan |
Дата: Вт, 04.03.2008, 13:20 | Повідомлення № 13 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Spirit) ОГО! Такое уже есть в школе!? В каком классе это в программе и в каком семестре и что перед этим, а что после? це в школі уже давно. в звязку з різних причин (карантин, святкові) використовував години відведені на ці теми під те шо не дочитав. а взагалі експертною системою можна назвати і програму яка моделює розміщення меблів в кімнаті, і ту ж програму яка створює розклад на школу.
|
|
| |
Newbie |
Дата: Ср, 05.03.2008, 11:13 | Повідомлення № 14 |
Хелпер
| Quote (oleg_teacher) Підскажіть на прикладі яких програм ви пояснюєте тему "Експертні системи. Експертні оболонки"? вже давала тут інформацію про цю програму, але не можу знайти в якій темі. Програма Deductor, яку можна звантажити безкоштовно для навчальних цілей (в обмеженій функціональності) може продемонструвати інтелектуальний аналіз даних.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 05.03.2008, 19:43 | Повідомлення № 15 |
Ветеран спілкування
| Quote (oleg_teacher) Підскажіть на прикладі яких програм ви пояснюєте тему "Експертні системи. Експертні оболонки"? Quote (Newbie) вже давала тут інформацію про цю програму, але не можу знайти в якій темі. Програма Deductor, яку можна звантажити безкоштовно для навчальних цілей (в обмеженій функціональності) може продемонструвати інтелектуальний аналіз даних. oleg_teacher, я виклав у приватному форумі програмку Експо-2004, яку ви мені переслали. Newbie, та інші ВІПовці можуть завантажити звідси.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |