|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Навчальні програми |
| mouse |
Дата: Пт, 16.11.2007, 22:53 | Повідомлення № 1 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| Висловлюємо думки щодо існуючих програм для старшої школи, спецкурсів для профільного навчання. Питання їх коректності, пристосованості до школи. Про вимоги, які зазначені в програмах, про години для різних тем в різних програмах. Що є добре? В яких умовах? Що не враховано? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Сб, 03.05.2008, 00:56 | Повідомлення № 46 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Навчальні програми, які використовуються з інформатики в школі, малопродумані, неправильно розміщені розділи тем, що будуть вивчатись, порушено принцип наступності і послідовності, що немаловажливо
|
|
| | |
| karkywa |
Дата: Чт, 29.05.2008, 14:29 | Повідомлення № 47 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Допоможіть, потрібна програма для 5 класу "Комп"ютерна графіка". Дякую!
|
|
| | |
| alpex |
Дата: Чт, 03.09.2009, 19:22 | Повідомлення № 48 |
|
Часто заходить...
| Не подумайте, що пишу з заполярного кола... Запрпонували мені сумісноцтво - 1 година інформатики в 9 класі і 0,5 - у восьмому. Безмашинний варіант. Завтра - перші уроки. програму не дали. Рию інтернет, поки що безуспішно - безмашинних варіантів нема в принципі (надибав лише для 10-11 класів). Завтра перший урок я потанцюю без проблем, а далі? Допоможіть, колеги!
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Пт, 04.09.2009, 09:31 | Повідомлення № 49 |
|
Адмін
| Quote (alpex) ...Безмашинний варіант. Допоможіть, колеги! Цікаво, а де така цивілізація? Я чомусь думав, що безмашинний варіант уже відійшов в історію...
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Пт, 04.09.2009, 11:17 | Повідомлення № 50 |
|
Наполегливий учасник
Група: VIP-користувачі
| Quote (Ковшун) Цікаво, а де така цивілізація? Невже ви впевнені що під запровадження інформатики з 9-го в всіх дев'ятирічках існує достатня матеріальна база? (1-2 ПК на школу мабудь недостатньо для машинного варіанту)
|
|
| | |
| alpex |
Дата: Пт, 04.09.2009, 14:09 | Повідомлення № 51 |
|
Часто заходить...
| Quote (Ковшун) Цікаво, а де така цивілізація? Місто Ржищів. В школі один нормальний компьютер в директора в кабінеті, і одна доходяга в учительській (що саме - ще не знаю, але там Windows98). Саме його мені можуть виділити, але я вже краще свій ноутбук і проектор притягну... Так як щодо програм? Вони ще десь є?
|
|
| | |
| nata16101986 |
Дата: Пт, 04.09.2009, 15:21 | Повідомлення № 52 |
|
Новий користувач
| Допоможіть, будь ласка, де знайти програму для вивчення інформатики в 1-му класі "Комп'ютерна азбука. Основи комп'ютерної грамотності та ознайомлення з навколишнім світом" Бєлкіна Е. В., Коваленко О. Т. Я вже годинами шукаю в інтернеті. Про що взагалі в 1-му класі вчити? Адміністрація мені підготувала ось такий сюрприз!!!!!!!!! Дуже сильно прошу. А ще чи є підручники для вивчення цього спецкурсу? Де знайти підручники для вивчення "Сходинки до інформатики?" Таке враження, що мене кинули на іншу планету - ніде не можу зібрати потрібну інформацію!
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Пт, 04.09.2009, 15:50 | Повідомлення № 53 |
|
Адмін
| Quote (PanPete) Невже ви впевнені що під запровадження інформатики з 9-го в всіх дев'ятирічках існує достатня матеріальна база? (1-2 ПК на школу мабудь недостатньо для машинного варіанту) Так вводиться ж курс інформатики, і вже 8 повних років 21 століття. Quote (alpex) Місто Ржищів. В школі один нормальний компьютер в директора в кабінеті, і одна доходяга в учительській (що саме - ще не знаю, але там Windows98). Саме його мені можуть виділити, але я вже краще свій ноутбук і проектор притягну... Щиро співчуваю Вам...
|
|
| | |
| Nicola |
Дата: Пт, 04.09.2009, 21:20 | Повідомлення № 54 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Ковшун) Так вводиться ж курс інформатики, і вже 8 повних років 21 століття. А кількість годин - зменшується. Бо нових предметів(до речі вони дублюють питання які розглядаються при вивчення інших предметів) вводять все більше й більше. І ці предмети, нажаль, належать не до тих наук які рухають науково-технічний прогрес, а породжують тільки балаканину!
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пт, 04.09.2009, 22:14 | Повідомлення № 55 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Quote (Nicola) ці предмети, нажаль, належать не до тих наук які рухають науково-технічний прогрес, а породжують тільки балаканину! Як казав великий Е.Резерфорд "Плодимо базарні науки" Quote (nata16101986) Де знайти підручники для вивчення "Сходинки до інформатики?" Взагалі програма "Сходинок" розрахована на 2-4 класи.
|
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Сб, 05.09.2009, 16:50 | Повідомлення № 56 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (filnick) Взагалі програма "Сходинок" розрахована на 2-4 класи. Ні! І на п'ятий теж! Тільки от програмного забезпечення НЕМА!( В мене стоять уроки в п'ятому класі. Але ні підручників, ні програми, ні ПЗ нема. Хто має ПЗ для Сходинок в 5 кл - залийте? Також, якщо можна, навч. план? БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Сб, 05.09.2009, 17:07 | Повідомлення № 57 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| почему нету для 5-го класса? Если программа рассчитана на 2-7 класс. Учебников еще точно нет. А программа есть. В этом году обещают только учебник для 4-го класса
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Сб, 05.09.2009, 19:26 | Повідомлення № 58 |
|
Адмін
| Quote (Ktara) почему нету для 5-го класса? Если программа рассчитана на 2-7 класс. Учебников еще точно нет. А программа есть. В этом году обещают только учебник для 4-го класса Зайдіть на сайт http://www.aspekt-edu.kiev.ua там все якраз і є...
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Сб, 05.09.2009, 19:29 | Повідомлення № 59 |
|
Адмін
| Quote (Nicola) ... І ці предмети, нажаль, належать не до тих наук які рухають науково-технічний прогрес, а породжують тільки балаканину! Це все так. Але ж наші керманичі зовсім іншої думки...
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Сб, 05.09.2009, 19:38 | Повідомлення № 60 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| Книги по Сходинкам у Шестопалова? Я отвечала на пост GаrDArik,
|
|
| |