|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Оновлення
Учасники
Пошук
| Навчальні програми з інформатики для 5-7 класів |
| lesya |
Дата: Чт, 27.11.2008, 13:49 | Повідомлення № 1 |
|
Новий користувач
Група: VIP-користувачі
| Перехід учнів у середню школу характеризується рядом проблем і перш за все - психологічних...Наше завдання, як педагогів, зробити цей процес найменш болісним і зберегти наступність у викладанні свого предмету в середніх а пізніше і в старших класах...З існуючих на сьогодні програм тільки деякі з них переслідують цей принцип.. Шановні колеги, поділіться досвідом роботи з учнями 5-7 класів... Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Чт, 27.11.2008, 19:16 | Повідомлення № 2 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (lesya) З існуючих на сьогодні програм тільки деякі з них переслідують цей принцип.. Хотілося б подивитися на такі. В кого є, викладіть, будь-ласка.
|
|
| | |
| lesya |
Дата: Вт, 02.12.2008, 11:22 | Повідомлення № 3 |
|
Новий користувач
| Особисто я користуюсь програмами курсу "Сходинки" 5-6 класи, не можу знайти програмку для 7 класу цього ж курсу, хоча знаю точно що така існує..Можливо хтось підскаже???
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Вт, 02.12.2008, 15:29 | Повідомлення № 4 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| Quote (lesya) Можливо хтось підскаже??? Мені обіцяють її надіслати вже пів-року. Вона то є, але поки що видавництво зайняте
|
|
| | |
| ceti |
Дата: Сб, 20.12.2008, 18:10 | Повідомлення № 5 |
|
Я тут недавно...
| Quote (lesya) Наше завдання, як педагогів, зробити цей процес найменш болісним і зберегти наступність у викладанні свого предмету в середніх а пізніше і в старших класах... Так це вірно, але що робити, коли щороку адміністрація змінює навчальний план, щодо викладання інформатики в середніх класах. Наприклад в минулому році я викладала в 5-6 класах, а цього року 8. От і навчай!!! ПК, на рівні користувача, знають всі, ще з початкової школи, тому вчимо програмування.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2010. Хостинг від uCoz
|