Сб, 11.09.2010, 01:03
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!
Порада дня:
Клавіша Shift дуже корисна в Windows. Натисніть її при завантаженні системи і програми автозапуску будуть пропущені. При вставці компакт-диску Shift відмінює його автозапуск.
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Оновлення Учасники Пошук

Пропонуємо відвідати VIP сайти:

Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
easyQuizzy
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.2 Методика викладання інформатики в середній школі (5-9 кл.) » Навчальні програми з інформатики для 5-7 класів
Навчальні програми з інформатики для 5-7 класів
lesya Дата: Чт, 27.11.2008, 13:49 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Перехід учнів у середню школу характеризується рядом проблем і перш за все - психологічних...Наше завдання, як педагогів, зробити цей процес найменш болісним і зберегти наступність у викладанні свого предмету в середніх а пізніше і в старших класах...З існуючих на сьогодні програм тільки деякі з них переслідують цей принцип..
Шановні колеги, поділіться досвідом роботи з учнями 5-7 класів...

Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 27.11.2008, 19:16 | Повідомлення № 2
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 6
Quote (lesya)
З існуючих на сьогодні програм тільки деякі з них переслідують цей принцип..

Хотілося б подивитися на такі. В кого є, викладіть, будь-ласка.
lesya Дата: Вт, 02.12.2008, 11:22 | Повідомлення № 3
Новий користувач
Особисто я користуюсь програмами курсу "Сходинки" 5-6 класи, не можу знайти програмку для 7 класу цього ж курсу, хоча знаю точно що така існує..Можливо хтось підскаже???
Ktara Дата: Вт, 02.12.2008, 15:29 | Повідомлення № 4
Перспективна вчителька
Група: Модератори
Нагороди: 14
Quote (lesya)
Можливо хтось підскаже???

Мені обіцяють її надіслати вже пів-року. Вона то є, але поки що видавництво зайняте :)
ceti Дата: Сб, 20.12.2008, 18:10 | Повідомлення № 5
Я тут недавно...
Quote (lesya)
Наше завдання, як педагогів, зробити цей процес найменш болісним і зберегти наступність у викладанні свого предмету в середніх а пізніше і в старших класах...

Так це вірно, але що робити, коли щороку адміністрація змінює навчальний план, щодо викладання інформатики в середніх класах. Наприклад в минулому році я викладала в 5-6 класах, а цього року 8. От і навчай!!! ПК, на рівні користувача, знають всі, ще з початкової школи, тому вчимо програмування.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.2 Методика викладання інформатики в середній школі (5-9 кл.) » Навчальні програми з інформатики для 5-7 класів
Сторінка 1 з 11
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2010. Хостинг від uCoz