Нд, 04.12.2016, 10:12
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 7 з 7«12567
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.1 Методика викладання інформатики в молодшій школі (1-4 кл.) » GCompris - пакет розвиваючих програм. (Чудові ігрові програми для дітей молодшого шкільного віку)
GCompris - пакет розвиваючих програм.
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 12.04.2009, 00:49 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3569
Нагороди: 14
Рейтинг: 183
Створення даної теми обумовленно переносом повідомлень з сусідньої теми Інтегрований пропедевтичний курс СХОДИНКИ ДО ІНФОРМАТИКИ, в якій зайшла мова про пакет розвиваючих програм - GCompris.
Отож в даній темі пропоную обговорювати тільки даний продукт.
Нижче в повідомленні №2 наведено посилання на скачування.

Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятися без попередження!!!

Відредаговано: Махновець_Ігор - Пт, 24.04.2009, 16:12
volodschool2 Дата: Чт, 05.11.2015, 23:20 | Повідомлення № 91
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1176
Нагороди: 12
Рейтинг: 206
Не спрацьовує :'(
volevikt Дата: Чт, 05.11.2015, 23:45 | Повідомлення № 92
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1580
Нагороди: 23
Рейтинг: 160
У мене код: 121212
Хоча це для попередньої версії.)
volodschool2 Дата: Чт, 05.11.2015, 23:56 | Повідомлення № 93
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1176
Нагороди: 12
Рейтинг: 206
В 15.10 дванадцятки також не працюють
skvgor Дата: Пт, 06.11.2015, 13:20 | Повідомлення № 94
Новий користувач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Холілося мати код до 15.10 :'(
gromko Дата: Пт, 06.11.2015, 20:32 | Повідомлення № 95
Лінуксоїд
Повідомлень: 2118
Нагороди: 16
Рейтинг: 196
Введіть замість кода THANKS
volodschool2 Дата: Пт, 06.11.2015, 21:50 | Повідомлення № 96
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1176
Нагороди: 12
Рейтинг: 206
gromko, THANKS.
Bandalak Дата: Сб, 07.11.2015, 13:57 | Повідомлення № 97
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4581
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Скачав тут http://gcompris.net/index-ru.html
Код THANKS підходить, але його треба вводити щоразу при запуску програми. У попередніх версіях числовий код вводився раз і назавжди.

І ще, забув, що буде коли код не ввести? Різниці не помітив.
volodschool2 Дата: Сб, 07.11.2015, 17:08 | Повідомлення № 98
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1176
Нагороди: 12
Рейтинг: 206
Цитата Bandalak ()
І ще, забув, що буде коли код не ввести? Різниці не помітив.
Різницю видно в правому нижньому кутку програми, там пише, що активовано 78 програм. Якщо ввести THANKS, то буде 140.
gromko Дата: Сб, 07.11.2015, 17:16 | Повідомлення № 99
Лінуксоїд
Повідомлень: 2118
Нагороди: 16
Рейтинг: 196
Цитата Bandalak ()
Код THANKS підходить, але його треба вводити щоразу при запуску програми. У попередніх версіях числовий код вводився раз і назавжди.
Збірка GCompris для Windows - платна, якщо не оплатите, то матимете лише половину вправ. Версії Linux, OSX та Android - безкоштовні у повному обсязі.
Якщо маєте дійсний код активації, то його вводять один лише раз, якщо маєте демо-код - вводити потрібно щоразу.
До речі, якщо забажаєте, то можете самостійно компілювати версію для Windows з усіма вправами без коду активації - "сирці" доступні кожному
valia1 Дата: Пн, 09.11.2015, 01:05 | Повідомлення № 100
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 1
Рейтинг: 3
В версії 14.07 доступно 78 завдань. Як отримати доступ до всіх 140 завдань?
Bandalak Дата: Пн, 09.11.2015, 09:06 | Повідомлення № 101
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4581
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Питання:
Цитата valia1 ()
В версії 14.07 доступно 78 завдань. Як отримати доступ до всіх 140 завдань?


Відповідь:

Цитата volodschool2 ()
активовано 78 програм. Якщо ввести замість кода THANKS, то буде 140
mul44 Дата: Пн, 09.11.2015, 09:08 | Повідомлення № 102
Активний учасник
Повідомлень: 640
Нагороди: 1
Рейтинг: 32
Цитата valia1 ()
В версії 14.07 доступно 78 завдань. Як отримати доступ до всіх 140 завдань?
Купить
gromko Дата: Пн, 09.11.2015, 18:16 | Повідомлення № 103
Лінуксоїд
Повідомлень: 2118
Нагороди: 16
Рейтинг: 196
Для любителів "попорпатись у коді" - можете підібрати код активації
Код
/**
* Return -1 if the code is not valid
*        0  if the code is valid but out of date
*        1  if the code is valid and under 2 years
*        2  for the demo code
*/
gint gc_activation_check(const char *code)
{
#ifdef  DISABLE_ACTIVATION_CODE
  return 1;
#else
  int value = 0;
  int i;
  char crc1 = 0;
  char crc2 = 0;
  char codeddate[5];

  if (properties->administration)
    return 1;

  if(strlen(code) != 6)
    return -1;

  // A special code to test the full version without
  // saving the activation
  if (strncmp(code, "THANKS", 6) == 0)
    {
      return 2;
    }

  for(i=3; i>=0; i--)
    {
      value |= code [i]& 0x07;
      value = value << 3;
      crc1 = (crc1 ^ code[i]) & 0x07;
    }
  value = value >> 3;
  crc1 = 0x30 | crc1;
  crc2 = 0x30 | (code[2] ^ code[3]);

  if(crc1 != code[4])
    return(-1);

  if(crc2 != code[5])
    return(-1);

  codeddate[3] = 0x30 | (value & 0x000F);
  value = value >> 4;

  codeddate[2] = 0x30 | (value & 0x0001);
  value = value >> 1;

  codeddate[1] = 0x30 | (value & 0x000F);
  value = value >> 4;

  codeddate[0] = 0x30 | (value & 0x0003);
  codeddate[4] = '\0';

  if(atoi(codeddate) + 200 >= atoi(BUILD_DATE))
    return(1);
  else
    return(0);
#endif
}
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.1 Методика викладання інформатики в молодшій школі (1-4 кл.) » GCompris - пакет розвиваючих програм. (Чудові ігрові програми для дітей молодшого шкільного віку)
Сторінка 7 з 7«12567
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.