Вт, 07.09.2010, 01:52
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!
Порада дня:
Способи виділення тексту, використовуючи відступ документа. Клік лівою клавішею мишки на лівому відступі документа:
1. Одинарний - виділити рядок.
2. Подвійний - виділити абзац.
3. Потрійний - виділити весь текст (або Ctrl+A).
4. Якщо натиснути ALT і почати виділення мишкою, то виділятиметься прямокутний фрагмент тексту.
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Оновлення Учасники Пошук

Пропонуємо відвідати VIP сайти:

Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
easyQuizzy
Сторінка 5 з 5«12345
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.1 Методика викладання інформатики в молодшій школі (1-4 кл.) » Авторська програма "Шукачі скарбів" (для початкової школи) (Обговорення програми, робочих зошитів)
Авторська програма "Шукачі скарбів" (для початкової школи)
Olga_2008 Дата: Нд, 05.04.2009, 14:19 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Випадково в Інтернеті "наткнулась" на програму"Скарбниця знань". встановила вдома, сподобалась (великий плюс--вона безкоштовна, ось посилання http://vesna-books.com.ua/index.p....temid=4 )
Однак одразу застосовувати у навчанні я не почала--хотіла спочатку розібратися у програмі--це далеко не "Сходинки", там є завдання, які і мої старшокласники ледь роблять :) (на переливання води, порахувати фігури, розмістити тварин у клітці тощо). Але в лютому в книгарні натрапила на робочі зошити до цієї програми. Зошит для другого класу просто чудовий, купа завдань на розвиток логіки, уяви, абстрактного мислення! Щоправда, розрахований він на 32-34 години в рік, а у мене--17 годин(раз на 2 тижні).
Оскільки подібних робочих зошитів по Сходинкам я не знайшла, а підручників для початкових класів у школі "і подавно" немає, тому планую на наступний рік працювати по цим зошитам (ще спитаю в адміністрації, але думаю, проблем не буде: є гриф "Рекомендовано МОНУ")

Прошу у цій гілці висловлювати свої думки, побажання, поради.
До речі, є ще посібник "Плани-конспекти уроків, 2-4 клас" з цієї програми "Шукачі скарбів".

Відредаговано: Olga_2008 - Нд, 05.04.2009, 14:20
tana256 Дата: Пт, 09.07.2010, 19:04 | Повідомлення № 61
Часто заходить...
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 2
Працюватиму теж з комплексом "скарбниця знань". Навчально програма цього курсу в електронному вигляді (word документ) викладена на сайті http://www.ciit.zp.ua
mouse Дата: Сб, 10.07.2010, 08:27 | Повідомлення № 62
Наполегливий учасник
Група: Друзі форуму
Нагороди: 1
Quote (Ярка)
Де можна купити книги та зошити до курсу "Сходинки до інформатики"?

Спеціально для Вас (і для всіх, хто цікавиться)
Там знайдете все, що цікавить :)

Прикріплення: Cxod280510.rar(38Kb)
vlad27 Дата: Сб, 28.08.2010, 09:41 | Повідомлення № 63
Новий користувач
Група: користувачі
Чудова програма. Вже рік працював з учнями по ній. Привчає дітей думати, а не тупо гратися.
zagorod Дата: Ср, 01.09.2010, 11:02 | Повідомлення № 64
Новий користувач
Група: користувачі
Якщо хто має календарні плани по програмі "Шукачі скарбів" поділіться або скажіть де скачати .Сьогодні тільки скачав саму програму, сподобалась.Хочу попробувати цього року попрацювати по ній. Вдячний всім хто відгукнеться.
Ktara Дата: Ср, 01.09.2010, 11:34 | Повідомлення № 65
Перспективна вчителька
Група: Модератори
Нагороди: 14
zagorod, все, що Вам потрібно є в методичці до програми
Ktara Дата: Ср, 01.09.2010, 18:48 | Повідомлення № 66
Перспективна вчителька
Ближе к кону сентября будет литература и программа "Шукачі скарбів-2 рівень" для 5-8 классов
Bandalak Дата: Ср, 01.09.2010, 18:51 | Повідомлення № 67
Модератор
Нагороди: 12
Quote (Ktara)
Ближе к кону сентября будет литература и программа "Шукачі скарбів-2 рівень" для 5-8 классов

А софт буде?
Ktara Дата: Ср, 01.09.2010, 19:04 | Повідомлення № 68
Перспективна вчителька
Будет. Обещают к концу сентября. Книга будет только пока по 5-му классу, а вот софт 5- класс
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.1 Методика викладання інформатики в молодшій школі (1-4 кл.) » Авторська програма "Шукачі скарбів" (для початкової школи) (Обговорення програми, робочих зошитів)
Сторінка 5 з 5«12345
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2010. Хостинг від uCoz