|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Загадки про складові комп'ютера |
| Viktoriya |
Дата: Ср, 28.01.2009, 19:31 | Повідомлення № 1 |
|
Часто заходить...
Група: VIP-користувачі
| Допоможіть знайти загадки про складові комп'ютера!!!!!!!!! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!! Додано (28.01.2009, 20:31) --------------------------------------------- Невже ніхто не допоможе? :(
|
|
| | |
| Najna |
Дата: Чт, 01.10.2009, 12:54 | Повідомлення № 2 |
|
Я тут недавно...
| Трохи є: Б) загадки про загальні носії інформації Чорняві пташинки На кожній сторінці Мовчать та чекають, Доки їх вгадають. (Букви ) Головою обертає Нам показує держави Ріки, гори, океани. (Глобус ) Що за незнайома мова? Хто перекладе нам слово? ( Словник ) Смачно пахне наш пиріг, Хто його зробити зміг? Допоможе книга-диво, Все розкаже нам красиво ( Кулінарна книга) Дуже я потрібна всім – І дорослим, і малим. Всіх я розуму учу, А сама завжди мовчу. ( Книга) Ось так дім – одне вікно! Кожен день в ньому - кіно! (Телевізор) Розклад добре знаю я І домашнє завдання. На сторіночках – оцінки Кожного шкільного дня! (Щоденник ) В) комп’ютерні загадки Може він порахувати, Може він пісні співати, Малювати і писати, Помилки перевіряти. Може він листа прийняти, З другом швидко нас зв’язати, Він багато чого може І завжди нам допоможе! (комп’ютер ) Міцний диск, дуже яскравий, Містить він кіно цікаве. ( Лазерний диск ) В неї довгий сірий хвіст, До курсору має хист. (Комп’ютерна мишка ) Він покаже все на світі: Що малюють, пишуть діти, Грають як і що співають, І як пошту відправляють. Все, що є відображає, Без нього ПК немає! (Монітор)
|
|
| | |
| valia1 |
Дата: Чт, 01.10.2009, 19:23 | Повідомлення № 3 |
|
Я тут недавно...
| Quote (Viktoriya) Допоможіть знайти загадки про складові комп'ютера!!!!!!!!! Скромний сірий колобок Довгий, тонкий проводок Зверху на коробці Дві великі кнопки В тебе є хороша книжка, А в комп'ютера є ......(мишка). Сотня клавіш, різні знаки Спершу учні – небораки, А тепер раз – два і готово Відстукали слово. Ось де пальцям фізкультура І це все – ......(клавіатура). Ось на нім комп'ютер пише І малює без зупинки Найцікавіші картинки А влаштовує цей хор Чарівник наш - ......(монітор) В блоці цім живе процесор Помічник він, не агресор В ньому щось гуде, співає Одним оком нам моргає. Головний він недаремно, А зовуть його .....(системним) І комп'ютери порою Розмовляють між собою А для цього їм потрібна Річ відома не усім До телефону підключай І повідомлення приймай, Адже мову ми ведем Про зв'язок через .....(модем) Ось я кнопку натискаю І папір вже заправляю. Він друкує без зупинки Вірші, пісні і картинки І швидкий він, наче спринтер Відгадайте, що це ...(принтер) На ній записані програми І для тата і для мами В упаковці як конфета Швидко крутиться ......(дискета)
|
|
| | |
| volevikt |
Дата: Пн, 05.10.2009, 21:43 | Повідомлення № 4 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| 1. Ця всесвітня мережа Скільки знає – просто жах! З нею вчись ти працювати – Теж багато будеш знати. (Інтернет) 2. Хто хоче щось запам'ятати – В блокнот свій може записати. Комп'ютер теж немов блокнот – Не має з пам'яттю турбот. А як називають комп'ютер-блокнот? (Ноут-бук) 3. Про нього знаємо ми нині: З ним справу мають в медицині. Біолог з ним теж справу має, А комп'ютер від нього страждає. (Вірус) 4. З ним справу має архітектор, З ним справу має будівельник. Хто за комп'ютером працює, До нього теж давно вже звик. Скажіть про що іде тут мова – Назвіть одне англійське слово. (Windows) Вибачте, загадки не по пристроям ПК, але також можуть знадобитися у роботі.
Відредаговано: volevikt - Пн, 05.10.2009, 21:49 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|