|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Адреси сайтів шкіл України та ін. навчальних закладів |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Сб, 18.08.2007, 01:40 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Будь-ласка, якщо ви користувач форуму і ваша школа має власний сайт - залиште його адресу в цій темі. Корисно буде подивитись на дизайн сайту та інформативність щоб розвинути (або створити) власний. Тобто ця тема дає змогу отримати досвід у створенні шкільного сайту (інформацію про те, що має бути на шкільному сайті). Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:13 |
|
| | |
| skvariava |
Дата: Вт, 08.03.2011, 16:03 | Повідомлення № 151 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| http://skvariava.pp.ua Сайт Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району, Львівської області. Додано (08.03.2011, 16:03) --------------------------------------------- http://skvariava.pp.ua сайт я створила в січні цього року. Великих навиків у веб програмуванні немаю. Тому якщо маєте пропозиції чи навпаки критику, пишіть.
|
|
| | |
| pasichov |
Дата: Чт, 10.03.2011, 12:58 | Повідомлення № 152 |
|
Наполегливий учасник
Група: Друзі форуму
| Зараз в стадії запуску новий проект моєї лабораторії - створення єдиного освітнього веб-простору Вінницької області. В рамках реалізації проекту: - для кожної школи області створено відповідну доменну зону та офіційну поштову адресу з веб-доступом до поштової скриньки; - для кожної школи на початковому етапі віділено 100 Мб дискового простору на серверах зі швидкістю доступу 100 Мб/c - для кожної школи розміщено СМS з кількома шаблонами дизайну, що дозволяє швидко і без особливих навичок створити сайт. Система повністю "збірна", є можливість (для більш досвідчених) редагувати шаблони, СSS, структуру сайта, додавати свої модулі. Для самих "крутих" фахівців - розміщення своєї СМS, etc - домовимся... Запланована низка семінарів в ВОІПОПП по навчанню представників районних методичних об"єднань роботі з СМS, розщроблена детальна інструкція. Все гальмується чиновниками. Ми все зробили давно, запропонували чиновинкам готовеньке, вони навідь видали відповідний наказ, але інформацію про школам та відповідальних за сайти мені надіслали лише 11 районів. Вирішив діяти своїми силами В четвер, 10 березня, провожу вебінар - знайомство з системою та й проектом взагалі. Запрошую взяти участь учителів Вінницької області (іншим не заборонено, звичайно) Початок - о 19-00 ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В ВЕБІНАРІ: Заходимо http://disted.edu.vn.ua В нижній частині сторінки - "Для ознайомлення можете скористатися доступом без реєстрацiї" - переходте по посиланню. В центрі лівого меню ВЕБІНАР - переходите. Вказуєте, хто ви - можна нік. Приєдуєтеся до вебінару. Якщо маєте веб-камеру та мікрофон - зможете виступити, чи вголос задати питання. Якщо немає - працює зручний чат. ПРОХАННЯ ДО МОДЕРАТОРІВ - РОЗІШЛІТЬ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ (хоча б, якщо є фільтр, користувачам з Вінницької області) як приватне повідомлення. В цій темі буду розміщувати повідомлення про наступні заходи.Додано (10.03.2011, 12:58) --------------------------------------------- Ніхто з адміністрації форуму не відреагував на прохання. Шкода.
Відредаговано: pasichov - Вт, 08.03.2011, 18:50 |
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Чт, 10.03.2011, 13:40 | Повідомлення № 153 |
|
Адмін
| Я особисто вчора близько 20-ї прочитав дане повідомлення, хотів був забігти на вебінар, але ясне діло, що він вже закінчився. Прикро, що через надмірну зайнятість не прийняв участь в пізнавальному проекті. Кому вдалося подивитися прохання поділитись враженнями. Юрію Яковичу, прохання на подальше писати ОП або на informatics@ukr.net , на форум заходжу по кілька разів, а повідомлення перечитую не всі.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Чт, 10.03.2011, 13:44 | Повідомлення № 154 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Ковальчук_Олександр, вебінар ж сьогодні, а не вчора був!
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Чт, 10.03.2011, 15:53 | Повідомлення № 155 |
|
Адмін
| То це чудово. Я трохи забігався останнім часом. Зараз розсилаю ОП форумчанам. Краще пізно, ніж ніколи. Якщо я не помиляюсь, модератори також мають можливість проводити масову розсилку повідомлень.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 10.03.2011, 23:10 | Повідомлення № 156 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| Quote (Ковальчук_Олександр) Якщо я не помиляюсь, модератори також мають можливість проводити масову розсилку повідомлень. Не мають! Виправити потрібно.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Чт, 10.03.2011, 23:33 | Повідомлення № 157 |
|
Адмін
| Виправив!
|
|
| | |
| pasichov |
Дата: Пт, 11.03.2011, 10:22 | Повідомлення № 158 |
|
Наполегливий учасник
| На жаль спроба вебінару виявилася невдалою. Як тільки до участі долучався один із учасників (який - відомо), розпочиналися масовані запити в сторону відповідного порта сервера (трафік сягав 100 Мб/с !), причому з сотень ІР-адрес...Система падала, звичайно... Так повторилося двічі... Висновки робимо самі. І хоча система BigBlueButton 0.71a, яку ми розгорнули, має суттєвий недолік - невисока якість звуку, її практичне використання себе виправдовує. Того ж дня (вчора) о 17-00 був вебінар в рамках ДК з хімії, було 29 учасників - без проблем. Я повторю спробу найближчими днями. В будь-якому випадку учителі інформатики Вінницької області можуть нам писати і отримувати доступ до свїх площадок для роботи.
Відредаговано: pasichov - Пт, 11.03.2011, 10:24 |
|
| | |
| mouse |
Дата: Пт, 11.03.2011, 10:56 | Повідомлення № 159 |
|
Досвідчений учасник
| Автора могли б і назвати. Шкода, що не вийшло, дуже хотів подивитись. Як будете повторювати, є велике прохання, повідомити. Мені особисто зручно через ОП.
|
|
| | |
| Yura-Brats |
Дата: Сб, 25.02.2012, 16:08 | Повідомлення № 160 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| http://step-shkola.at.ua/ - офіційний сайт Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Теплицького району Вінницької області
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |