Вт, 21.11.2017, 19:29
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Установка Windows XP по мережі (Установка Windows XP по мережі)
Установка Windows XP по мережі
ol_loy Дата: Ср, 16.04.2008, 14:07 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Повідомлень: 32
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
В моєму комп'ютерному класі 9 машин, причому лише головний має пристрій для читання СD дисків. Кожен рік приходиться перевстановлювати ОС, і було багато мороки з встановленням. Приходилось або знімати сидюк і носитись з ним по комп'ютерам, або знімати вінт з образом акроніса. Але знайшов в інтернеті таку статтю
Установка Windows XP по сети. RIS, но не Microsoft.
Скористався цією інформацією і минулого літа встановив Windows на 8 машин за півтори години разом з усім програмним забезпеченням. Звичайно, прийшлось попередньо підготувати програми, але шкурка варта вичинки.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Пт, 06.06.2008, 01:10
filnick Дата: Сб, 18.10.2008, 15:25 | Повідомлення № 16
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Ще з першого комп'ютерного кабінету в 1998 році дійшов до висновку, що на диску D кожного учнівського ПК варто мати інсталяшку ОС.
RaY Дата: Нд, 20.09.2009, 20:40 | Повідомлення № 17
Новий користувач
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
Пробував установлювати по мережі, сподобалося економія часу (маю 15 ПК для дітей), але прочитав на іншому форумі про даний спосіб

http://forum.oszone.net/thread-75297.html
XP Lan

http://forum.oszone.net/thread-47582.html
Файл відповідей Winnt.sif дає можливість задати параметри установки, можливостей дуже багато

http://forum.oszone.net/thread-106524.html
Інтеграція SP3 перед початком інсталяції

http://forum.oszone.net/thread-60601.html
Інтеграція SP3 в Office 2003 та створення адміністративного інсталятора зі своїм набором компонентів

Усе сам пробував, працює

PS Чому це мені заважає встановити посилання "Знайдены забороненi ББкоди ( [URL] або [IMG])."

Andrey123q Дата: Вт, 03.11.2009, 19:56 | Повідомлення № 18
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Можно ли поставить на одной машине Windows Server 2003 и ХР ?
Ноут тут один сдох, полетела винда (вирусы повредили загрузчик и т.д.), с флешки не грузится. Восстанавливал через консоль восстановления (минут 40 нужно ждать для ее загрузки - практически полностью убитый сидюк), но при перезагрузке вирусы снова все убивают, а убить вирусы тоже оказалось проблематично.
Хочу попробовать этот вариант.

P.S.Может у кого есть торрент файлик с Windows Server 2003 ?

НІКОЛЯ Дата: Вт, 03.11.2009, 22:08 | Повідомлення № 19
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Andrey123q)
Можно ли поставить на одной машине Windows Server 2003 и ХР ?

Практично на одні машині можна поставить все що забажає душа. І це все буде працювати відмінно і кожна вісь думатиме що вона єдина.

Quote (Andrey123q)
Ноут тут один сдох, полетела винда (вирусы повредили загрузчик и т.д.), с флешки не грузится

Загрузка зпідтримкою командної строчки диск з аналогом вінди в привід це вже описувалось ось тут Повідомлення № 796 http://informatic.org.ua/forum/8-22-54
Варіант 2 берем прогу HDDregenerator і шманаєм вінт повірьте ваші дані залишаця цілі просто бадики повирівнює та попідніма на відновлені з промагніткою.
І скажіть будь- ласка хочаб модель ноута є вай фай чи нема?
А в захищеному коли загрузитесь підгружаєм нодовський або кашперовський сканер а найкраще какашку від кашпера це тут http://informatic.org.ua/forum/8-22-53 Повідомлення № 791 і прошарюєм еоут на предмет різного добра.

Ще один варіант кидаєм на флеху портабле магік нарізаєм розділ і смалим в нього чисту вінду( На вибір севен 7 , лінукс - якщо ноут тяне попараметрах) при загрузці вказуєм грузити нову вісь це дозволить нам познущатись з старої на любий смак.

А що до сервер 2003 та іншого добра і не тіки тут широкий вибір http://pslan.kiev.ua/browse.php?cat=1 це торент трекер потрібна реєстрація. ;)

Andrey123q Дата: Вт, 03.11.2009, 22:47 | Повідомлення № 20
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Спасибо, НИКОЛЯ.
Но ноут ни грузится ни с флешки, ни с диска (убит привод). Грузился б с привода, давно б уже все решил.
При запуске пишет NTLDR is missing, т.е. выбирать особо не из чего - черный экран. Хитренький вирус: при перезагрузке удалил файлы ntldr, NTDETECT.COM и переименовал boot.ini
Когда с горем пополам загрузил консоль, то скопировал эти файлы, все нормально пошло, но при перезагрузке снова тот же черный экран. Был бы сидюк рабочий...
Ноут старенький Самсунг Р29.
Не грузится с флешки, что только на нее не кидал, в биосе разрешал загрузку с нее, даже с доса не видит флешку.

Додано (03.11.2009, 22:47)
---------------------------------------------
На пслане требует код приглашения. Найду в другом месте винд сервер

Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Установка Windows XP по мережі (Установка Windows XP по мережі)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.