|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Встановлення Windows 7 по мережі
|
NataliyG |
Дата: Сб, 22.10.2016, 15:32 | Повідомлення № 46 |
Активний учасник
| Ні моєму диску ще не гаплик, або гаплик але то не є моя вина. Я запустила HDD реаніматор і він так завис на першій помилці і в такому положенні простояв так десь годин 6 і того я думала, що то вже все. А ні нічого він не зробив (може якийсь недобрий). Ну то я вирішила ще раз протестувати Вікторією! І ось які результати :
 11428 - дефектів, скажу ще оде воне не підряд на одній частині диску, а так місцями. То що є сенс його рятувати? Ще тут я прочитала і усі помилки це є: Reported UNC Errors тобто такі які не можуть бути виправлені системою. (я хотіла знайти смайлик який плаче)
Відредаговано: NataliyG - Сб, 22.10.2016, 15:42 |
|
| | |
bgd |
Дата: Нд, 23.10.2016, 11:31 | Повідомлення № 47 |
Досвідчений вчитель
| Цитата NataliyG (  ) То що є сенс його рятувати?Ще тут я прочитала і усі помилки це є: Reported UNC Errors тобто такі які не можуть бути виправлені системою.  (я хотіла знайти смайлик який плаче) В такому разі йому гаплик. Якщо вони розкидані хаотично, тоді майже неможливо відрізати хвору частину твого диску. І ще навіть ці здорові сектори в твоєму диску не найкращі - час доступу до багатьох із них великий (50-200 мс).
Заміни диск і не мучся!
|
|
| | |
NataliyG |
Дата: Нд, 23.10.2016, 18:57 | Повідомлення № 48 |
Активний учасник
| Цитата bgd (  ) Заміни диск і не мучся! Ну що ж, вердикт винесено! Сумно! Я дякую дорогі друзі, за допомогу!
|
|
| | |
skif |
Дата: Нд, 23.10.2016, 19:34 | Повідомлення № 49 |
Прописаний назавжди
| Цитата NataliyG (  ) Ну що ж, вердикт винесено! Сумно! Я дякую Коли будете вибирати новий жорсткий, поділіться вибором. Також купуватиму на 1 чи більше Тб
|
|
| | |
gu2in |
Дата: Нд, 23.10.2016, 19:54 | Повідомлення № 50 |
Досвідчений учасник
| Під систему: SSD Silicon Power V60 60GB 2.5" SATAIII
Для файлів: Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III
1 рік відпрацювали, політ нормальний.
Відредаговано: gu2in - Нд, 23.10.2016, 19:55 |
|
| | |
bgd |
Дата: Нд, 23.10.2016, 20:14 | Повідомлення № 51 |
Досвідчений вчитель
| Цитата gu2in (  ) Під систему: SSD Silicon Power V60 60GB 2.5" SATAIII А сенс купувти SSD диск на 60 ГБ під систему ще й за таку ціну?
Це актуально для тих хто займається потужними програмами для обробки фото і відео, типу Адобе Лайтрум і т.д. І то там бажано мати два ато ітри таких диски.
А таках як на мене цілком достатньо Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III (з вашого поста).
|
|
| | |
gu2in |
Дата: Нд, 23.10.2016, 20:19 | Повідомлення № 52 |
Досвідчений учасник
| Дуже хотілось спробувати SSD. Спробував, тепер для себе вирішив, що під систему - тільки SSD. Самий дешевий спосіб оновити старе залізо. Що значить за таку ціну? Це один із найбюджетнішіх варіантів по характеристикам.
|
|
| | |
swetikccc |
Дата: Нд, 23.10.2016, 20:50 | Повідомлення № 53 |
Ветеран спілкування
| Особисто думаю додати оперативки і відрізати гігабайт з два з неї для всяких кешів підкачок і тому. На планеті той же хром став літати. Правда там робилося для збереження ссд диска
|
|
| | |
bgd |
Дата: Нд, 23.10.2016, 20:57 | Повідомлення № 54 |
Досвідчений вчитель
| Цитата gu2in (  ) Що значить за таку ціну? Це один із найбюджетнішіх варіантів по характеристикам. Я маю на увазі ціну 1 ГБ в порівнянні із звичаним вінчестером. Не сказав би що, оновлення тільки диску зробить старе залізо набагато продуктивнішим.Додано (23.10.2016, 21:57) ---------------------------------------------
Цитата swetikccc (  ) Особисто думаю додати оперативки і відрізати гігабайт з два з неї для всяких кешів підкачок і тому.На планеті той же хром став літати. Правда там робилося для збереження ссд диска Згоден, якщо оперативки достатньо можна підвищити файл підкавчки вручну - працює краще.
Цитата gu2in (  ) що під систему - тільки SSD Там в пані Наталі ноутбук, поставити два жорстких диски думаю що не реально. Тому якщо вибирати один з Вашого поста то краще звичайний. Працювати на ноуті з одним ССД диском на 60 ГБ буде не зовсім комфортно.
|
|
| | |
swetikccc |
Дата: Нд, 23.10.2016, 21:02 | Повідомлення № 55 |
Ветеран спілкування
| Цитата bgd (  ) Згоден, якщо оперативки достатньо можна підвищити файл підкавчки вручну - працює краще. Ви не зрозуміли, частина оперативки виконувати деякі функції жорсткого диску.
|
|
| | |
bgd |
Дата: Нд, 23.10.2016, 21:14 | Повідомлення № 56 |
Досвідчений вчитель
| Цитата swetikccc (  ) Ви не зрозуміли, частина оперативки виконувати деякі функції жорсткого диску.
Тепер зрозумів.
Відредаговано: bgd - Нд, 23.10.2016, 21:15 |
|
| | |
gu2in |
Дата: Нд, 23.10.2016, 21:24 | Повідомлення № 57 |
Досвідчений учасник
| Цитата bgd (  ) Там в пані Наталі ноутбук, поставити два жорстких диски думаю що не реально. Якщо є дисковод - купляють адаптер типу такого ТИЦЬ і ставляють туди HDD, а на місце HDD ставляють SSD. Щодо продуктивності - дивлячись що вкладувати в це поняття. Доки самі не спробуєте - то все теорія.
|
|
| | |
bgd |
Дата: Нд, 23.10.2016, 21:54 | Повідомлення № 58 |
Досвідчений вчитель
| Цитата gu2in (  ) Якщо є дисковод - купляють адаптер типу такого ТИЦЬ і ставляють туди HDD, а на місце HDD ставляють SSD. Щодо продуктивності - дивлячись що вкладувати в це поняття. Вибачайте, але нагадує анекдот, проте як китайці купили в нас вертоліт, і не змогли його скласти за декілька раз, поки дуже уважно не прочитали інструкцію в кінці якої написано "ретельно обробити напильником".
Звичайно що можна і так сам купував для знайомого таку річ, ще в свій час бавився під'єднанням звичайного жорсткого саташного диску він ПК до ноуту через перехідники.
Але навіщо такі клопоти і дороговизна.
Цитата gu2in (  ) Доки самі не спробуєте - то все теорія. Пробував, прикольно працювати, але все залежить для яких цілей. То що швидкість запису/читання набагато більше - це круто.
|
|
| | |
skif |
Дата: Нд, 23.10.2016, 23:30 | Повідомлення № 59 |
Прописаний назавжди
| Цитата gu2in (  ) Під систему: SSD Silicon Power V60 60GB 2.5" SATAIIIДля файлів: Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III
1 рік відпрацювали, політ нормальний.
в мене на настільному стояв 250 гб, стало мало - купив на 500 гб. 500-ка з часом затормозила комп - вікторія і mhdd показили багато червоних секторів. От і вирішив купити один великий, 250 тримати для копії фото/документів, 500 на полку) цього тижня замовлю звіра WD, дякую.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Пн, 24.10.2016, 10:44 | Повідомлення № 60 |
Лідер форуму
| Цитата bgd (  ) цілком достатньо Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III У неї ноутбук, треба диск на 2,5''
Цитата swetikccc (  ) Особисто думаю додати оперативки і відрізати гігабайт з два з неї для всяких кешів підкачок і тому.
Цитата swetikccc (  ) частина оперативки виконувати деякі функції жорсткого диску. Як це зробити?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |