Сб, 19.08.2017, 06:25
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Встановлення Windows 7 по мережі
Встановлення Windows 7 по мережі
NataliyG Дата: Сб, 22.10.2016, 16:32 | Повідомлення № 46
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Ні моєму диску ще не гаплик, або гаплик але то не є моя вина.
Я запустила HDD реаніматор і він так завис на першій помилці і в такому положенні простояв так десь годин 6 і того я думала, що то вже все. А ні нічого він не зробив (може якийсь недобрий).
Ну то я вирішила ще раз протестувати Вікторією!
І ось які результати :

11428 - дефектів, скажу ще оде воне не підряд на одній частині диску, а так місцями.
То що є сенс його рятувати?
Ще тут я прочитала і усі помилки це є: Reported UNC Errors тобто такі які не можуть бути виправлені системою.  :p (я хотіла знайти смайлик який плаче)
Прикріплення: 2675867.jpg(314Kb)


Відредаговано: NataliyG - Сб, 22.10.2016, 16:42
bgd Дата: Нд, 23.10.2016, 12:31 | Повідомлення № 47
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата NataliyG ()
То що є сенс його рятувати?Ще тут я прочитала і усі помилки це є: Reported UNC Errors тобто такі які не можуть бути виправлені системою. :p (я хотіла знайти смайлик який плаче)

В такому разі йому гаплик. Якщо вони розкидані хаотично, тоді майже неможливо відрізати хвору частину твого диску. І ще навіть ці здорові сектори в твоєму диску не найкращі - час доступу до багатьох із них великий (50-200 мс).

Заміни диск і не мучся!
NataliyG Дата: Нд, 23.10.2016, 19:57 | Повідомлення № 48
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата bgd ()
Заміни диск і не мучся!
Ну що ж, вердикт винесено! Сумно! Я дякую  дорогі друзі, за допомогу!
skif Дата: Нд, 23.10.2016, 20:34 | Повідомлення № 49
Прописаний назавжди
Повідомлень: 343
Нагороди: 2
Рейтинг: 32
Цитата NataliyG ()
Ну що ж, вердикт винесено! Сумно! Я дякую
Коли будете вибирати новий жорсткий, поділіться вибором. Також купуватиму на 1 чи більше Тб
gu2in Дата: Нд, 23.10.2016, 20:54 | Повідомлення № 50
Досвідчений учасник
Повідомлень: 675
Нагороди: 7
Рейтинг: 217
Під систему: SSD Silicon Power V60 60GB 2.5" SATAIII

Для файлів: Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III

1 рік відпрацювали, політ нормальний.


Відредаговано: gu2in - Нд, 23.10.2016, 20:55
bgd Дата: Нд, 23.10.2016, 21:14 | Повідомлення № 51
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата gu2in ()
Під систему: SSD Silicon Power V60 60GB 2.5" SATAIII

А сенс купувти SSD диск на 60 ГБ під систему ще й за таку ціну?

Це актуально для тих хто займається потужними програмами для обробки фото і відео, типу Адобе Лайтрум і т.д. І то там бажано мати два ато ітри таких диски.

А таках як на мене цілком достатньо Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III (з вашого поста).
gu2in Дата: Нд, 23.10.2016, 21:19 | Повідомлення № 52
Досвідчений учасник
Повідомлень: 675
Нагороди: 7
Рейтинг: 217
Дуже хотілось спробувати SSD.  ;) Спробував, тепер для себе вирішив, що під систему - тільки SSD. Самий дешевий спосіб оновити старе залізо.
Що значить за таку ціну? Це один із найбюджетнішіх варіантів по характеристикам.
swetikccc Дата: Нд, 23.10.2016, 21:50 | Повідомлення № 53
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3773
Нагороди: 23
Рейтинг: 336
Особисто думаю додати оперативки і відрізати гігабайт з два з неї для всяких кешів підкачок і тому.
На планеті той же хром став літати. Правда там робилося для збереження ссд диска
bgd Дата: Нд, 23.10.2016, 21:57 | Повідомлення № 54
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата gu2in ()
Що значить за таку ціну? Це один із найбюджетнішіх варіантів по характеристикам.

Я маю на увазі ціну 1 ГБ в порівнянні із звичаним вінчестером. Не сказав би що, оновлення тільки диску зробить старе залізо набагато продуктивнішим.

Додано (23.10.2016, 21:57)
---------------------------------------------

Цитата swetikccc ()
Особисто думаю додати оперативки і відрізати гігабайт з два з неї для всяких кешів підкачок і тому.На планеті той же хром став літати. Правда там робилося для збереження ссд диска

Згоден, якщо оперативки достатньо можна підвищити файл підкавчки вручну - працює краще.

Цитата gu2in ()
що під систему - тільки SSD
Там в пані Наталі ноутбук, поставити два жорстких диски думаю що не реально. Тому якщо вибирати один з Вашого поста то краще звичайний. Працювати на ноуті з одним ССД диском на 60 ГБ буде не зовсім комфортно.
swetikccc Дата: Нд, 23.10.2016, 22:02 | Повідомлення № 55
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3773
Нагороди: 23
Рейтинг: 336
Цитата bgd ()
Згоден, якщо оперативки достатньо можна підвищити файл підкавчки вручну - працює краще.

Ви не зрозуміли, частина оперативки виконувати деякі функції жорсткого диску.
bgd Дата: Нд, 23.10.2016, 22:14 | Повідомлення № 56
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата swetikccc ()
Ви не зрозуміли, частина оперативки виконувати деякі функції жорсткого диску.

  Тепер зрозумів.


Відредаговано: bgd - Нд, 23.10.2016, 22:15
gu2in Дата: Нд, 23.10.2016, 22:24 | Повідомлення № 57
Досвідчений учасник
Повідомлень: 675
Нагороди: 7
Рейтинг: 217
Цитата bgd ()
Там в пані Наталі ноутбук, поставити два жорстких диски думаю що не реально.

Якщо є дисковод - купляють адаптер типу такого ТИЦЬ і ставляють туди HDD, а на місце HDD ставляють SSD. Щодо продуктивності - дивлячись що вкладувати в це поняття.
Доки самі не спробуєте - то все теорія.  ;)
bgd Дата: Нд, 23.10.2016, 22:54 | Повідомлення № 58
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата gu2in ()
Якщо є дисковод - купляють адаптер типу такого ТИЦЬ і ставляють туди HDD, а на місце HDD ставляють SSD. Щодо продуктивності - дивлячись що вкладувати в це поняття.

Вибачайте, але нагадує анекдот, проте як китайці купили в нас вертоліт, і не змогли його скласти за декілька раз, поки дуже уважно не прочитали інструкцію  в кінці якої написано "ретельно обробити напильником". ;)

Звичайно що можна і так сам купував для знайомого таку річ, ще в свій час бавився під'єднанням звичайного жорсткого саташного диску він ПК до ноуту через перехідники.

Але навіщо такі клопоти і дороговизна.

Цитата gu2in ()
Доки самі не спробуєте - то все теорія. ;)

Пробував, прикольно працювати, але все залежить для яких цілей. То що швидкість запису/читання набагато більше - це круто.
skif Дата: Пн, 24.10.2016, 00:30 | Повідомлення № 59
Прописаний назавжди
Повідомлень: 343
Нагороди: 2
Рейтинг: 32
Цитата gu2in ()
Під систему: SSD Silicon Power V60 60GB 2.5" SATAIIIДля файлів: Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III

1 рік відпрацювали, політ нормальний.


в мене на настільному стояв 250 гб, стало мало - купив на 500 гб. 500-ка з часом затормозила комп - вікторія і mhdd показили багато червоних секторів. От і вирішив купити один великий, 250 тримати для копії фото/документів, 500 на полку) 
цього тижня замовлю звіра WD, дякую.
Bandalak Дата: Пн, 24.10.2016, 11:44 | Повідомлення № 60
Лідер форуму
Повідомлень: 5273
Нагороди: 36
Рейтинг: 247
Цитата bgd ()
цілком достатньо Western Digital Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III

У неї ноутбук, треба диск на 2,5''
Цитата swetikccc ()
Особисто думаю додати оперативки і відрізати гігабайт з два з неї для всяких кешів підкачок і тому.

Цитата swetikccc ()
частина оперативки виконувати деякі функції жорсткого диску.

Як це зробити?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Встановлення Windows 7 по мережі
Сторінка 4 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.