Нд, 22.10.2017, 13:11
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Встановлення Windows 7 по мережі
Встановлення Windows 7 по мережі
beregok Дата: Вт, 18.10.2016, 01:48 | Повідомлення № 16
Прописаний назавжди
Повідомлень: 210
Нагороди: 6
Рейтинг: 33
Для таких випадків в завжди під рукою live-usb  SliTaz, (~40 M) з  GParted на борту, для операцій з розділами жорсткого диску; можна і в консолі - cfdisk

На крайній випадок, затерти нулями
dd if=/dev/zero of=/dev/sda1 bs=1M
NataliyG Дата: Вт, 18.10.2016, 17:07 | Повідомлення № 17
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата gu2in ()
1 - не раз стикався, що деякі версії Акроніс дають збій з певними HDD, тому скористайтеся альтернативою:
 Скачала образ, ставлю диск: не виконує жодних дій з зарезервованою областю, каже що треба змінити режим SATA  AHCI на  IDE.
Переставляю в біосі з диску нічого не завантажується.(
Може спробую з флеш накопичувача. В біосі є можливість вантажитися з флешки.
gu2in Дата: Вт, 18.10.2016, 21:41 | Повідомлення № 18
Досвідчений учасник
Повідомлень: 693
Нагороди: 7
Рейтинг: 239
Дисками не користувався вже років 4, тому вже не пам'ятаю що Вам підсказати. Якби глянув на БІОС - то, напевне, згадав би.  ;)

Пробуйте з флешки.
Bandalak Дата: Вт, 18.10.2016, 21:48 | Повідомлення № 19
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Мабуть диску капут!

Пробували Diskpart?
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 18.10.2016, 23:54 | Повідомлення № 20
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3823
Нагороди: 28
Рейтинг: 329
Цитата NataliyG ()
каже що треба змінити режим SATA AHCI на IDE.

Не працює?
NataliyG Дата: Ср, 19.10.2016, 10:26 | Повідомлення № 21
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата Пилипчук_О_П ()
Не працює?
Ні не завантажуються диски. 
Від учора я підсунулася на один крок уперед.) Мені вдалося відформатувати ЖД, вірніше видалити усі розділи і утворити їх наново за допомогою Paragon Hard Disk Manager! Це мені вдалося зробити з диска і в режимі SATA - AHCI. Але Віндовс 7 з диска все одно не поставився на етапі завершення встановлення видало що завантажувальний диск не справний, я б повірила, але завантажувальних дисків у мене 3.
NataliyG Дата: Ср, 19.10.2016, 11:25 | Повідомлення № 22
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Пробувала встановлювати Віндовс з флешки, той самий процес, Віндовс на етапі заершення встановлення просто не переривається і пише що завантажувальний диск пощкожено. Може система не може перезавантажувати компютер? Може справі щось в Біосі треба включити  
Прикріплення: 9050130.jpg(91Kb)


Відредаговано: NataliyG - Ср, 19.10.2016, 11:27
NataliyG Дата: Ср, 19.10.2016, 11:28 | Повідомлення № 23
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Прикріплення: 4607938.jpg(148Kb)
NataliyG Дата: Ср, 19.10.2016, 13:27 | Повідомлення № 24
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37

Додано (19.10.2016, 13:27)
---------------------------------------------

Цитата Bandalak ()
Дата: Вт, Вчора, 21:48 | Повідомлення № 19
Ветеран спілкування

Повідомлень: 4471
Нагороди: 27  +
Рейтинг: 183  ±
Зауваження: 0%

Мабуть диску капут!
Але ж програми його ідентифікують і форматують. Хіба це не ознака того що диск живий?
Прикріплення: 1237312.jpg(193Kb)
swetikccc Дата: Ср, 19.10.2016, 16:50 | Повідомлення № 25
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Берете ж той Paragon Hard Disk Manager!

І відновлюете завантажувач на диску, а потім встановлюєте.

MBR часто відновлюю ним.


Відредаговано: swetikccc - Ср, 19.10.2016, 16:51
Bandalak Дата: Ср, 19.10.2016, 20:09 | Повідомлення № 26
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата NataliyG ()
це не ознака того що диск живий?

Ознака, що диск живий - це позитивне проходження тесту, наприклад, Вікторії!

Ще раз нагадую, скористайтеся Diskpart із під віндовса завантаженого з флешки, чи ДВД.

Цитата Bandalak ()
1.Набрати у командному рядку
diskpart для роботи з розділами.
2. Запускаємо команду list disk, яка покаже нам перелік дисків з номерами.
3. Запускаємо команду select disk #, де # – це номер диска, який потрібно очистити.
4. Командою clean очищаємо його від всієї інформації, яка на ньому була.


Після очищення протестуйте Вікторією. У разі позитивного тесту створіть акронісом потрібні розділи на mbr і тоді пробуйте встановити вінду.

-----
gu2in Дата: Ср, 19.10.2016, 20:10 | Повідомлення № 27
Досвідчений учасник
Повідомлень: 693
Нагороди: 7
Рейтинг: 239
Одного разу по молодості встановлював 8 разів підряд Win XP оригінал з різних дисків, і кожного разу вдало проходило форматування встроєною утилітою, йшло встановлення ОСі і починаючи з середини і до кінця встановлення кожного разу викидувало якусь помилку. Після того почав читати по Форумах про HDD і пробувати різні програми. Як і виявилось - проблеми були у стані диску - bad sector. Щось подібне у Вас.
Я би скинув налаштування Біоса на дефолтні і прогнав би HDD утилітою на биті сектори.
bgd Дата: Ср, 19.10.2016, 22:49 | Повідомлення № 28
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата NataliyG ()
Пробувала встановлювати Віндовс з флешки, той самий процес, Віндовс на етапі заершення встановлення просто не переривається і пише що завантажувальний диск пощкожено. Може система не може перезавантажувати компютер? Може справі щось в Біосі треба включити Прикріплення: 9050130.jpg(91Kb)
Встанови правильно системну дату і час.

Цитата NataliyG ()
Але ж програми його ідентифікують і форматують. Хіба це не ознака того що диск живий?

Цитата Bandalak ()
Ознака, що диск живий - це позитивне проходження тесту, наприклад, Вікторії!


Так це дійсно ознака що він живий, але можливі биті сектори, і на певному етапі встановлення коли інформація починає в них записуватися диск починає видавати помилки.

Перевір диск на биті сектори (там можна налаштувати виправлення або їх затирання) програмою Victoria 4.47 для Windows або Victoria 3.5 для MSDOS.
NataliyG Дата: Чт, 20.10.2016, 15:56 | Повідомлення № 29
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата bgd ()
Перевір диск на биті сектори
Перевірюя з допомогою Victoria 4,47 1,1% перевірно: Err = 492,
Block 69..... Error: UNCR
bgd Дата: Чт, 20.10.2016, 16:13 | Повідомлення № 30
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата NataliyG ()
Перевірюя з допомогою Victoria 4,47 1,1% перевірно: Err = 492,Block 69..... Error: UNCR

Це погано. Але якщо є можливість краще перевір програмою Victoria 3.5 для MSDOS.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Встановлення Windows 7 по мережі
Сторінка 2 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.