Вт, 26.09.2017, 19:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 6123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Встановлення Windows 7 по мережі
Встановлення Windows 7 по мережі
piktor Дата: Ср, 16.03.2011, 22:05 | Повідомлення № 1
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Дано: 12 нових комп’ютерів без CD/DVD, та один новий комп’ютер з CD/DVD, об’єднані в мережу. В принципі, системники не запломбовані, можна всунути привод, але при замовленні техніки я вмовив взяти гігабітного світча, гріх не скористатися network install, тим більше, що всі сучасні материнки вміють PXE.
Хто ставив по мережі Windows 7?
P.S. Ой, згадав, для PXE треба сервер з 192.168.0.1, а він знаходиться за 100Мб світчами і роздає інтернети.

Додано (16.03.2011, 21:05)
---------------------------------------------
P.P.S. Я висмикну зовнішній кабель і зроблю 192.168.0.1 в себе. :$

Andrey123q Дата: Чт, 17.03.2011, 00:45 | Повідомлення № 2
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (piktor)
Ой, згадав, для PXE треба сервер з 192.168.0.1

Зачем? Адрес сервера абсолютно не важен. PXE содержит в себе элементарный DHCP-клиент, который при загрузке отправляет широковещательный запрос и при обнаружении DHCP-сервера получает всю необходимую информацию (сетевые настройки, адрес сервера, имя образа и т.д.)

Додано (16.03.2011, 23:45)
---------------------------------------------
Win 7 по сети не ставил, а XP да - поднимал RIS сервер на виртуалке и ставил на физ машину. А не проще, если компы идентичные, склонировать 1у систему на остальные ПК?

piktor Дата: Сб, 19.03.2011, 14:20 | Повідомлення № 3
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Плюнув, пограбував секретаря на предмет флешки, вкинув туди Hiren's Boot CD, Ghost’ом зробив образ із налаштованого вчительського (на флешку не вліз - вкинув на USB HDD), на кожен наступний комп’бтер витрачав по 20 хвилин разом із налаштуванням ІР та імені хоста.
До речі, хости називав іменами фізиків ядерників та оптиків - Бор, Френель, Курчатов, Шрьодінгер та інші.
NataliyG Дата: Пн, 17.10.2016, 08:52 | Повідомлення № 4
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Допоможіть, не можу встановити Відновс! Emachines D730ZG, стояв Віндовс 7. Злетів. Пробую встановити теж 7, не ставиться, диск форматується, почитається процес встановлення доходить до встановлення оновлень в результаті видає помилку і все. В біос заходжу. Пробувала Арконісом, диск С форматується, але "зарезервований састемою" сектор не форматується. Усі диски стоять як основні, весь диск відформатувати не вдається бо неможливо відформатувати той кусочок який зарезервований системою. Що робити! Порадьте, дуже треба!
swetikccc Дата: Пн, 17.10.2016, 09:04 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3864
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
А знищити всі розділи?
grebenchukov Дата: Пн, 17.10.2016, 09:05 | Повідомлення № 6
Прописаний назавжди
Повідомлень: 249
Нагороди: 2
Рейтинг: 26
а видалити диски і створити по новому можна?
Пилипчук_О_П Дата: Пн, 17.10.2016, 09:17 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3783
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Цитата NataliyG ()
Пробую встановити теж 7, не ставиться, диск форматується, почитається процес встановлення доходить до встановлення оновлень в результаті видає помилку і все.

Спостерігав подібну поведінку, коли в біосі був увімкнений режим вінчестера AHCI. Після вмикання IDE система поставилась.
Bandalak Дата: Пн, 17.10.2016, 10:45 | Повідомлення № 8
Лідер форуму
Повідомлень: 5394
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Можна підключити диск до комп'ютера з ХР.
1.Набрати у командному рядку
diskpart для роботи з розділами.
2. Запускаємо команду list disk, яка покаже нам перелік дисків з номерами.
3. Запускаємо команду select disk #, де # – це номер диска, який потрібно очистити.
4. Командою clean очищаємо його від всієї інформації, яка на ньому була.

Удачі!
NataliyG Дата: Пн, 17.10.2016, 10:49 | Повідомлення № 9
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
А знищити всі розділи?
 Ні не вдається, не можна зробити жодної операції з зарезервованю областю, бо Арконіс хоче перезавантажити систему, і тоді видає помилку.
Цитата Bandalak ()
Можна підключити диск до комп'ютера з ХР.
Не можна завантажувальний диск XP не вантажиться, тільки 7.
Bandalak Дата: Пн, 17.10.2016, 11:18 | Повідомлення № 10
Лідер форуму
Повідомлень: 5394
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Може і на 7-ці працює. В неті пише що повинно працювати, я не пробував.
gu2in Дата: Пн, 17.10.2016, 11:41 | Повідомлення № 11
Досвідчений учасник
Повідомлень: 683
Нагороди: 7
Рейтинг: 230
Я бачу тільки 2 причини, що неможливо видалити резервну область:
1 - не раз стикався, що деякі версії Акроніс дають збій з певними HDD, тому скористайтеся альтернативою: 
Paragon Hard Disk Manager або AOMEI Partition Assistant;
2 - биті сектори на HDD не дозволяють з ним нічого робити. Проганяв програмою HDD Regenerator, якщо пошкодження незначні - допомагало.
Все це є на WinPE 8.0 Sergei Strelec (x86/x64/Native x86) 2016.10.11
NataliyG Дата: Пн, 17.10.2016, 13:15 | Повідомлення № 12
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Дякую усім! Буду пробувати!
gry Дата: Пн, 17.10.2016, 18:48 | Повідомлення № 13
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1018
Нагороди: 3
Рейтинг: 105
Цитата gu2in ()
якщо пошкодження незначні - допомагало
Допомагало... http://faqhard.ru/articles/13/20.php
bgd Дата: Пн, 17.10.2016, 22:22 | Повідомлення № 14
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата gu2in ()
2 - биті сектори на HDD не дозволяють з ним нічого робити. Проганяв програмою HDD Regenerator, якщо пошкодження незначні - допомагало.

Цитата NataliyG ()
Ні не вдається, не можна зробити жодної операції з зарезервованю областю, бо Арконіс хоче перезавантажити систему, і тоді видає помилку.

Можна спробувати стару добру програмку Victoria 4.47 для Windows обо Victoria 3.5 для MSDOS.
Pentiume Дата: Пн, 17.10.2016, 22:53 | Повідомлення № 15
Тут живе...
Повідомлень: 174
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
https://nnm-club.me/forum/viewtopic.php?t=865311Мультизагрузочный Jinn'sLiveUSB 5.2 x86/x64 UEFI [Ru][Обновляемая авторская раздача] -- Це одна з кращих запускних флешок, на яких є програми Акронікс ,  Victoria,  Paragon Hard Disk Manager або AOMEI Partition Assistant, різні версії Віндовса, установки і Лайт СД.  Качайте , не пожалієте.

Додано (17.10.2016, 22:53)
---------------------------------------------
А віндовс по мережі  встановити можна таким чином:
1. Встановлюємо на один комп виндовс з налаштуваннями
2. Встановлюємо акронис  і робимо образ системи . Зберігаємо на окремому диску, Робимо спільний доступ до папки з образом 
3. Робимо автозапускну флешку з акронісом 
4. Встановлюємо на компютери флешку з акронісом , шукаємо образ через мережу і відновлюємо образ
5. Змінюємо ІР-адреса та імена компютерів в мережі

Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Встановлення Windows 7 по мережі
Сторінка 1 з 6123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.