Вт, 21.11.2017, 23:16
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 9 з 20«1278910111920»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах
НІКОЛЯ Дата: Пт, 25.12.2009, 12:18 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
В дані темі обговорюємо всі нюанси по проблемах створенні та адмініструванні Wi Fi мережі.
НІКОЛЯ Дата: Пт, 16.12.2011, 00:14 | Повідомлення № 121
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (yuravm)
ещо один вопрос если можно НІКОЛЯ я просто не видел в глаза это оборудование и не представляю себе как всё делаеться , например я беру оптику канал беру медиа конвертор как мне его подсоединить к Mikrotik RouterBoard RB411 а потом уже к антене Ubiquiti AirGrid M5 27dBi HP

А навіщо ще й мікротік ;)
Оптика через переходнік який десь, 800 гр коштує бо по 430 фуфлячі в хаб туда ж і антену підєднуєм в хаб. можна в світч. В самі антені достатньо всього для контролю до 240 абонентів це і трафік і графіки шумів та інший моніторинг з контролем ;) мікротік відпочиває. підєднуємось до хаба наприкладноутом, налаштовуєм антену. Точка А готова в пункті прийому беремо таку саму антену ставим на прийом .Тикаєм в хаб в який ліпим 4 TP-Linkи в різні сторони маєм афігітільний ретранслятор . Чим вище тим краще ;) І ніяких серверів та іншого мотлоху. Головне щоб антени не спулили ;)
yuravm Дата: Пт, 16.12.2011, 10:31 | Повідомлення № 122
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
а как контролировать абонентов резать их по макадресам
НІКОЛЯ Дата: Пт, 16.12.2011, 10:52 | Повідомлення № 123
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (yuravm)
а как контролировать абонентов резать их по макадресам

В в меню антени це все присутнє! як ТР -Лінках так і в юбініті.
mouse Дата: Пт, 16.12.2011, 13:58 | Повідомлення № 124
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
НІКОЛЯ, а ось мені цікаво, наскільки це "законно" - така мережа, особливо у місті?
yuravm Дата: Пт, 16.12.2011, 15:30 | Повідомлення № 125
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
я уже разобрался во всём да там есть контроль по макадресам нно вот вопрос в том как это зааконно так как есть укрчастотнагляд пока они лояльны но это до поры до времени в городе это строго по району ещо кое как
НІКОЛЯ Дата: Пт, 16.12.2011, 19:17 | Повідомлення № 126
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (yuravm)
нно вот вопрос в том как это зааконно так как есть укрчастотнагляд пока они лояльны но это до поры до времени в городе это строго по району ещо кое как

А оце вже з другої історії ;) Якщо використовуєте Ubiniti треба ліцензію + кучц дозволів від укрчастот нагляду служби безпеки та інше. Якщо тільки ТР-Лінк 5210G непотрібно нічого згідно стандартів. Так як даний пристрій немає зовнішнього поляризатора і використовує тільки стандарти B та G але якщо прошиву підшаманить то і інші. але це вже зовсім друге. ;)
І доказати що роздаєте нет трудновато буде може в вас десяток друзів в локалкі сидить і ви в контру пострілюєтесь. Отак то. Ну якщо ви звісно не через банк оплату братимите ;)
Quote (mouse)
НІКОЛЯ, а ось мені цікаво, наскільки це "законно" - така мережа, особливо у місті?

Вилізьте на дах, а краще сканірніть ТР лінком любий напрямок побачте стільки десятків або сотень пристроїв WI-FI відкриє і це тільки в одному напрямку.
Як ви думаєте на всі є ліцензії і всі законно працюють ;) Ми ж не в Штатах живем ;)
mouse Дата: Сб, 17.12.2011, 13:50 | Повідомлення № 127
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Quote (НІКОЛЯ)
Вилізьте на дах, а краще сканірніть ТР лінком любий напрямок побачте

Його ж треба ще десь взяти :)

А что скажете об этом: http://www.dlink.ru/ru/products/5/228_b.html d-link ANT24-0801


Відредаговано: mouse - Сб, 17.12.2011, 14:11
НІКОЛЯ Дата: Сб, 17.12.2011, 19:05 | Повідомлення № 128
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (mouse)
А что скажете об этом:

8.5 dBi Цим все сказано ;)
4. На радиус действия могут влиять факторы окружающей среды. ;)
Bandalak Дата: Ср, 21.12.2011, 00:39 | Повідомлення № 129
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Не можу зрозуміти приколу. Якщо вай-фай з точки доступу 54 Мбіти на сек, підключено 10 клієнтів. То в безпровідній локалці буде 54 Мбіт на сек. чи швидкість поділиться на всіх і лишиться по 5?
Щось у мене локалка з ТП-лінка сильно тормозить.

В принципі, якщо у мережі є 2 репідери, то вони мають працювати на тому самому каналі що і база чи на іншому?
НІКОЛЯ Дата: Ср, 21.12.2011, 09:14 | Повідомлення № 130
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
В принципі, якщо у мережі є 2 репідери, то вони мають працювати на тому самому каналі що і база чи на іншому?

Толян а ти ІР другого репітора змінив на інший чи теж 254 висить? Моя тобі порада! Щоб лінки нетупили вимкни мережу на на модемові та включи ізоляцію другої точки репітора і тоді інтернет роздаватиметься без перезапроса пакетів тоість без двойної обробки а то і тройної. А опитування пристроїв можеш робити оцею прогой MyLanViewer v4.3.0 ;)


Да і ще один момент! Якщо хтось з клієнтів користується конектом до точки з ноута наприклад і в нього сигнал на мінімумі то відбуваються багаторазові запроси малими пакетами типа досатаки і тоді відбувається затінення все підвисає. В таких випадках пораджу тр лінковський модем такий як флешка в ноут і немає проблем. І Толя відкрий мережу прогой яку я вказав і глянь по ІР та компах може в тебе вже не 10 клієнтів а набагато більше в чому я більш чим упевнений ;)
Bandalak Дата: Ср, 21.12.2011, 11:52 | Повідомлення № 131
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (НІКОЛЯ)
Толян а ти ІР другого репітора змінив на інший чи теж 254 висить?

Всім пристроям у мережі поставив різні ІР.

Quote (НІКОЛЯ)
включи ізоляцію другої точки репітора

Ізоляція репітерів включена

Quote (НІКОЛЯ)
Щоб лінки нетупили вимкни мережу на на модемові

Це як?
У мене ЮЗБ модем через Dir-320.

Quote (Bandalak)
В принципі, якщо у мережі є 2 репідери, то вони мають працювати на тому самому каналі що і база чи на іншому?

Так що на рахунок каналів для репідерів?
volodschool2 Дата: Ср, 21.12.2011, 14:49 | Повідомлення № 132
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Репітери мають працювати на тому ж каналі, що і база. Зверніть увагу та те, що в 5210 є два варіанти підключення в режимі повторювача: репітер і універсальний репітер. Перший працює в режимі WDS, цей режим окрім певних переваг має суттєвий недолік - зменшує швидкість роботи мережі. Спробуйте увімкнути універсальний репітер.

Відредаговано: volodschool2 - Ср, 21.12.2011, 15:18
НІКОЛЯ Дата: Ср, 21.12.2011, 15:21 | Повідомлення № 133
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
Так що на рахунок каналів для репідерів?

По замовчуванню він стоїть автоматично небачу смислу змінювати.

Вимкни Днсп сервер отак.
Bandalak Дата: Ср, 21.12.2011, 16:54 | Повідомлення № 134
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (НІКОЛЯ)
Вимкни Днсп сервер отак.

А що це дасть?

Зранку я поставив ізоляцію ще й на центральну базу.
Інтернет заворушився, але пропала локалка! Точніше всю локалку видно тільки з бази, а з кожного репідера видно свою частину гілки!
НІКОЛЯ Дата: Ср, 21.12.2011, 18:39 | Повідомлення № 135
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Толя а ти що хотів щоб на великих відстаннях пристрої з слабим приймачем сигналу тянули по мережі з інших таких же пристроїв з слабим приймачем файли і не вішали тобі локалку ;) От через що в таких випадках і розраховується сила клієнтських пристроїв якщо сигнал 14 dbi то при навантаженні буде тільки 7 або 8 це посадка сигналу при робочі нагрузці. Для кождого випадку різна. Ось що ставим клієнтам щоб небуло гемора http://asp24.com.ua/besprov....-wn422g
Ну і швидкість 5 метрів жесть для роздачі 10 абонентів це по 500 кіл на буца жесть. ;) і звідки ти впевнений що ніхто нічого недує торентом Щас 3.0 версія торента лупить через через 23 порт ну і ще деякі приколи тоість він обходить більшу половину обмежень які раніш неміг. Так що варіант сервачок з Юзер Джейтом і двома мережевими картами. А інакше це торба.
Что нового в uTorrent 3.1 build 26595?
оптимизирована общая производительность программы
исправлены разнообразные ошибки и устранены сбои
небольшие изменения в интерфейсе
добавлена поддержка внешних устройств для передачи загруженных файлов (Apple, Android, консоли Xbox 360 и Playstation 3)
поддержка воспроизведения видео в окне программы с помощью внешнего плеера и др.

Access Point Isolation (Изоляция точки доступа)

Если маршрутизатор будет использоваться в общедоступном месте, но при этом беспроводным клиентам должно быть запрещено использовать общие файлы или принтеры, установите флажок Access point isolation (Изоляция точки доступа). Если этот флажок установлен, то все беспроводные клиенты смогут получить доступ только в Интернет. Примером такого общедоступного места, где может потребоваться активация этой функции, является кафе или гостиница. По умолчанию эта функция отключена.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Сторінка 9 з 20«1278910111920»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.