Сб, 23.09.2017, 23:07
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 6 з 20«12456781920»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах
НІКОЛЯ Дата: Пт, 25.12.2009, 13:18 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
В дані темі обговорюємо всі нюанси по проблемах створенні та адмініструванні Wi Fi мережі.
НІКОЛЯ Дата: Сб, 19.11.2011, 01:51 | Повідомлення № 76
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (vada25)
на десктопе работает антена отлично, без всяких проблем, в ноуте встроенный адаптер работает тоже отлично. Заранее благодарен.

Недостатньо живлення
vada25 Дата: Нд, 20.11.2011, 10:20 | Повідомлення № 77
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
а каким способом можно добавить питания?антена отключается также когда ноут подключен к розетке.
balamut_13 Дата: Нд, 20.11.2011, 21:40 | Повідомлення № 78
Часто заходить...
Повідомлень: 87
Нагороди: 1
Рейтинг: 15
Quote (vada25)
а каким способом можно добавить питания?антена отключается также когда ноут подключен к розетке.

Для цього є спеціальні, так звані Y-кабелі: з одного боку вони підключаються до двох USB портів компютера, а з іншого до них підключають споживача...
Ось так він виглядає -
http://htc-linux.org/wiki/images/6/64/Usb-y-power-cable.jpg


Відредаговано: balamut_13 - Нд, 20.11.2011, 21:44
vada25 Дата: Вт, 22.11.2011, 21:17 | Повідомлення № 79
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
разрешил свою проблему путем укорачивания кабеля, заменил на 2-х метровый. антена работает отлично, спасибо за совет!
Bandalak Дата: Вт, 22.11.2011, 23:01 | Повідомлення № 80
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Настройка TL-WA5210G в режиме клиента
Bandalak Дата: Чт, 24.11.2011, 14:07 | Повідомлення № 81
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Хто має досвід настройки TL-WA5210G?
Потрібно один апарат підключити до комп'ютера з USB модемом, щоб інтернет з комп'ютера роздавати по Wi-Fi.
Другий апарат в режимі клієнта підключений до комп'ютера, який повинен використовувати той інтернет. Ще щоб між цими двома комп'ютерами була локальна мережа.
В Інтернеті інформації про це 0.
volodschool2 Дата: Чт, 24.11.2011, 14:42 | Повідомлення № 82
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
На компі, до котрого підключений модем, запустіть майстра налаштування мережі, в ньому вкажіть, що цей комп'ютер підключений до інтернету (виберіть модемне з'єднання) і до нього підключаються інші компи. В налаштуваннях мережевої карти автоматично встановиться ІР 192.168.0.1, маска 255.255.255.0 , не змінюйте цей ІР. Підключіть патчкордом TL-WA5210G до мережної карти цього компа, налаштуйте його в режим точки доступу (АР), вказавши в розділі LAN ІР: 192.168.0.х , маска: 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0.1 . На компах, які будуть отримувати інтернет по віфі встановіть ІР: 192.168.0.х , маска: 255.255.255.0 , DNS: 192.168.0.1 . Можна добавити ще й альтернативний гугловський днс 8.8.8.8, іноді без нього сторінки не хочуть грузитись. Бажаю успіхів.

Відредаговано: volodschool2 - Чт, 24.11.2011, 14:55
Bandalak Дата: Чт, 24.11.2011, 16:07 | Повідомлення № 83
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (volodschool2)
На компах, які будуть отримувати інтернет по віфі встановіть ІР: 192.168.0.х , маска: 255.255.255.0 , DNS: 192.168.0.1 .

Нічого не виходить, мабуть викинув гроші на вітер!

Комп отримуює інтернет по вайфай з такого самого TL-WA5210G, налаштованого в режимі клієнта (AP Client Router).
При цьому інтернет передається нормально, але в одній локальній мережі комп'ютери не хочуть бути!
Як заставити бачитись комп'ютери в одній локалці?
volodschool2 Дата: Чт, 24.11.2011, 20:46 | Повідомлення № 84
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Мабуть, тому вони і не бачать один одного, бо
Quote (Bandalak)
TL-WA5210G, налаштованого в режимі клієнта (AP Client Router).
Налаштуйте його в режимі Operation Mode:AP , Wireless Mode:Access Point. Забудьте про налаштуваня, на котрі давалось посилання в повідомленні №81, це налаштування не для Вашого варіанту мережі. Якщо налаштувати комп з USB-модемом так, як описано в моєму повідомленні №83 і налаштувати TL-WA5210G, котрі будуть підключатись до комп’ютерів-клієнтів в Wireless Mode:Client, будете мати на інтернет на всіх компах і в мережі будете бачити всіх.
Bandalak Дата: Чт, 24.11.2011, 22:12 | Повідомлення № 85
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (volodschool2)
котрі будуть підключатись до комп’ютерів-клієнтів в Wireless Mode:Client, будете мати на інтернет на всіх компах і в мережі будете бачити всіх.

Чи правильно я зрозумів?
1. Базу налаштував правильно, клієнта не правильно.
2. Клієнта треба включити теж у режим AP, але Wireless Mode:Client.
Так?
Апарати я залишив у школі, завтра продовжу експерименти!
volodschool2 Дата: Чт, 24.11.2011, 22:22 | Повідомлення № 86
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
База - Operation Mode:AP , Wireless Mode:Access Point
Клієнт - Operation Mode:AP , Wireless Mode:Client
Bandalak Дата: Чт, 24.11.2011, 23:18 | Повідомлення № 87
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Дякую, завтра спробую!
Bandalak Дата: Пт, 25.11.2011, 13:10 | Повідомлення № 88
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Після сьогоднішніх експерементів все получилось, а тепер порадьте яке вибрати шифрування, щоб ніхто лівий не міг підключитись.
volodschool2 Дата: Пт, 25.11.2011, 13:40 | Повідомлення № 89
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Будь-яке шифрування - це зайве гальмо для мережі. Не полінутесь і пропишіть MAC-адреси клієнтів в фільтр бази, тоді шифрування непотрібне. Звичайно, зловмисник може змінити МАС-адресу свого приймача, але ж він повинен знати дозволені МАС.

Відредаговано: volodschool2 - Пт, 25.11.2011, 13:41
Bandalak Дата: Пт, 25.11.2011, 14:32 | Повідомлення № 90
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Супер получилося через Мак-адреси!
Респект за пораду!
А ноутбук так підключити можна?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Сторінка 6 з 20«12456781920»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.