Вт, 27.06.2017, 01:17
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 18 з 20«121617181920»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах
НІКОЛЯ Дата: Пт, 25.12.2009, 13:18 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
В дані темі обговорюємо всі нюанси по проблемах створенні та адмініструванні Wi Fi мережі.
zivert Дата: Пт, 13.09.2013, 22:17 | Повідомлення № 256
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (volodschool2)
Навіщо в’язати додаткові мотузки?
Потрібно було зеекономити на розетці.... ))

Додано (13.09.2013, 21:17)
---------------------------------------------
Якщо Tp-Link 5210g перепрошити в Nanostation2, чи залишиться в ньому режим віддаленого доступу?

Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 13.09.2013, 23:07 | Повідомлення № 257
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3604
Нагороди: 17
Рейтинг: 187
Цитата (zivert)
Якщо Tp-Link 5210g перепрошити в Nanostation2, чи залишиться в ньому режим віддаленого доступу?
Ну а якже. По ip адресу так само (по замовчуванню 192.168.1.20).
zivert Дата: Сб, 14.09.2013, 00:02 | Повідомлення № 258
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (Ковальчук_Олександр)
Ну а якже. По ip адресу так само (по замовчуванню 192.168.1.20).

а якщо Tp-Link 5210g підключити до роутера, який дає динамічний ip ?
Чи можливим буде тоді віддалене керування тп-лінком через Інтернет ?
swetikccc Дата: Сб, 14.09.2013, 00:11 | Повідомлення № 259
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3723
Нагороди: 23
Рейтинг: 326
Цитата (zivert)
а якщо Tp-Link 5210g підключити до роутера, який дає динамічний ip ?
Чи можливим буде тоді віддалене керування тп-лінком через Інтернет ?

Якщо до того ж роутера підключите комп, та встановите відповідну програму, то да.
Адрес то динамічний ;)

Додано (13.09.2013, 23:11)
---------------------------------------------
Ось таку наприклад
LiteManager - это программа для удаленного управления компьютерами через Интернет и удаленного администрирования локальных или глобальных сетей. В режиме дистанционного доступа к монитору компьютера, в окне, размер которого можно изменять, вы удаленно управляете рабочим столом компьютера своей мышкой и клавиатурой

zivert Дата: Сб, 14.09.2013, 00:50 | Повідомлення № 260
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (swetikccc)
Якщо до того ж роутера підключите комп, та встановите відповідну програму, то да.
Справа в тому, що роутер належить провайдеру. Бігати на дах до 5210g не завжди можливо....
Тому хотілося б мати віддалене керуваня до нього зі Інтернету
volodschool2 Дата: Сб, 14.09.2013, 13:58 | Повідомлення № 261
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1309
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
Цитата (zivert)
Якщо Tp-Link 5210g перепрошити в Nanostation2, чи залишиться в ньому режим віддаленого доступу?
Цікаво, а яка така фішка є в стандартній прошивці, котра дає Вам можливість заходити на тплінк з інтернету? Чи під віддаленим доступом Ви маєте на увазі щось інше?


Відредаговано: volodschool2 - Сб, 14.09.2013, 14:40
zivert Дата: Сб, 14.09.2013, 19:37 | Повідомлення № 262
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (volodschool2)
Цікаво, а яка така фішка є в стандартній прошивці
Та отож то що немає....
Думав, що в обладнанні такого класу повинна бути функція віддаленого доступу.
Так як в tp-link 741 такою функцією користуватися можна.

Чи не може хтось скинути мені конфіги бази та клієнта Tp-Link 5210g перепрошитого в Nanostation2 ?


Відредаговано: zivert - Сб, 14.09.2013, 19:37
volodschool2 Дата: Сб, 14.09.2013, 20:41 | Повідомлення № 263
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1309
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
Цитата (zivert)
Так як в tp-link 741 такою функцією користуватися можна
Не бачив я там такого, покажіть скрін або вкажіть адресу сторінки з цього ЕМУЛЯТОРА


Відредаговано: volodschool2 - Сб, 14.09.2013, 20:44
zivert Дата: Сб, 14.09.2013, 22:46 | Повідомлення № 264
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (volodschool2)
Не бачив я там такого, покажіть скрін або вкажіть адресу сторінки з цього ЕМУЛЯТОРА


В наносі2 є можливість керувати та моніторити за допомогою сервісу flymon.net ( вкладка SERVICES )
От тільки як там отримати доступ до своєї точки доступа я не розумію....

Додано (14.09.2013, 21:46)
---------------------------------------------
Які IP адреси потрібно записати на вкладці NETWORK(бази та клієнта), щоб база,
яка підключена до маршрутизатора і отримує динамічний IP,
могла роздавати свої IP адреси комп'ютерам, які підключені до клієнта Tp-Link 5210g перепрошитого в Nanostation2.


Відредаговано: zivert - Сб, 14.09.2013, 22:27
volodschool2 Дата: Нд, 15.09.2013, 01:12 | Повідомлення № 265
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1309
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
Спробуйте так, ІР-адреси можете підставити інші:

База


Клієнт


Відредаговано: volodschool2 - Нд, 15.09.2013, 01:17
zivert Дата: Ср, 18.09.2013, 11:30 | Повідомлення № 266
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Дякую всім за допомогу ! 
Я побудував WI-FI міст. Але чомусь іноді розриває зв'язок.
ОС відає повідомлення "Сетовой кабель не подключён". Скоріш за все це прояви якогось вірусу, бо антивірус спершу не був встановлений...
volodschool2 Дата: Ср, 18.09.2013, 13:20 | Повідомлення № 267
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1309
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
Цитата (zivert)
ОС відає повідомлення "Сетовой кабель не подключён"
Причини можуть бути різні - конектори, кабель і т.д. Однією з причин може бути використання надто довгого лан-кабелю, виготовленого з дешевих алюмінієвих проводів. При 20-ти метровій довжині такого кабелю точці доступу не вистачає живлення, великі втрати в кабелі. Був випадок, коли було неможливо встановити лінк при нормальному сигналі, поміняли кабель на мідний і все запрацювало.


Відредаговано: volodschool2 - Ср, 18.09.2013, 13:22
zivert Дата: Нд, 17.11.2013, 14:39 | Повідомлення № 268
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата zivert ()
ОС відає повідомлення "Сетовой кабель не подключён".

Проблему вирішив переустановкою драйвера мережевої карти.

Ще в мене виникає питання:"Чи не буде в мене проблем з "Укрчастотнаглядом"",
якщо я побудував цей міст тільки для власного використання(не з метою продажу) ?
Потужність tp-link 5210 поставив мінімальну 10 dB.

Вибачте колеги за флуд я знайшов в цій темі дозвіл на використання tp-link 5210 
http://www.tp-link.ua/resources/document/certs/ua/TL-WA5210G.pdf

Чи не буде моя база заважати сусіду, якщо вона стоїть позаду та трохи вгору на відстані 70 см.
Канал я вибрав 237(2312MHz)


Відредаговано: zivert - Нд, 17.11.2013, 15:03
volodschool2 Дата: Нд, 17.11.2013, 18:15 | Повідомлення № 269
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1309
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
Цитата zivert ()
я знайшов в цій темі дозвіл на використання tp-link 5210
 Не для того пристрою шукали, тепер треба читати цей документ:





Цитата zivert ()
Чи не буде моя база заважати сусіду, якщо вона стоїть позаду та трохи вгору на відстані 70 см. Канал я вибрав 237(2312MHz)
На такій відстані заважатимуть одна одній, але при обраній нестандартній частоті і мінімальній потужності (сусід також занизив потужність?) вплив буде незначним. Можете через веб-інтерфейс прошити найновішою прошивкою, там рівень сигналу можна зменшити до 1 dbm.
zivert Дата: Нд, 17.11.2013, 18:49 | Повідомлення № 270
Тут живе...
Повідомлень: 151
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата volodschool2 ()
але при обраній нестандартній частоті...

Але ж в сертифікаті вказано, що мінімальна частота випромінювання 2400MHz... А в мене буде 2312MHz.
Чи не виникне через це проблем ?
Наскільки розумію, що я ці сертифікати тицяю при перевірці Укрчастотнаглядом і мені не потрібно нічого платити, і мене не посадять ?

До речі знайшов кольорові варіанти цих сертифікатів


Відредаговано: zivert - Нд, 17.11.2013, 19:01
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Сторінка 18 з 20«121617181920»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.