Додано (13.09.2013, 21:17) --------------------------------------------- Якщо Tp-Link 5210g перепрошити в Nanostation2, чи залишиться в ньому режим віддаленого доступу?
а якщо Tp-Link 5210g підключити до роутера, який дає динамічний ip ? Чи можливим буде тоді віддалене керування тп-лінком через Інтернет ?
Якщо до того ж роутера підключите комп, та встановите відповідну програму, то да. Адрес то динамічний
Додано (13.09.2013, 23:11) --------------------------------------------- Ось таку наприклад LiteManager - это программа для удаленного управления компьютерами через Интернет и удаленного администрирования локальных или глобальных сетей. В режиме дистанционного доступа к монитору компьютера, в окне, размер которого можно изменять, вы удаленно управляете рабочим столом компьютера своей мышкой и клавиатурой
Якщо до того ж роутера підключите комп, та встановите відповідну програму, то да.
Справа в тому, що роутер належить провайдеру. Бігати на дах до 5210g не завжди можливо.... Тому хотілося б мати віддалене керуваня до нього зі Інтернету
Якщо Tp-Link 5210g перепрошити в Nanostation2, чи залишиться в ньому режим віддаленого доступу?
Цікаво, а яка така фішка є в стандартній прошивці, котра дає Вам можливість заходити на тплінк з інтернету? Чи під віддаленим доступом Ви маєте на увазі щось інше?
Та отож то що немає.... Думав, що в обладнанні такого класу повинна бути функція віддаленого доступу. Так як в tp-link 741 такою функцією користуватися можна.
Чи не може хтось скинути мені конфіги бази та клієнта Tp-Link 5210g перепрошитого в Nanostation2 ?
Не бачив я там такого, покажіть скрін або вкажіть адресу сторінки з цього ЕМУЛЯТОРА
В наносі2 є можливість керувати та моніторити за допомогою сервісу flymon.net ( вкладка SERVICES )
FlyMon DMS (Device Management System) предназначена для оперативного мониторинга и управления большим количеством устройств на базе OS Linux. Система позволяет отслеживать OnLine статус, получать параметры ADSL или WiFi соединений, телеметрическую и любую другую информацию с устройств. Возможна активация автоматического бекапа конфигураций с устройств, а так-же настройка L2/L3 VPN туннелей на базе ppp, openvpn и vtun. В роли контролируемых устройств могут выступать компьютеры, спутниковые тюнера, устройства мультимедиа, модемы, маршрутизаторы, WiFi точки доступа, WEB-камеры и другое оборудование. Серверная часть FlyMon DMS реализована с использованием языков высокого уровня Ruby и Javascript, что позволяет оперативно модифицировать код под текущие нужды, добавлять поддержку новых устройств и функций. Так как система мониторинга FlyMon DMS является односторонней (передачу данных ведет отслеживаемый хост), то могут проверяться устройства, не имеющие реальных IP. Демонстрационный доступ в систему доступен через любой WEB-браузер (мы рекомендуем Firefox или Chrome) по данному адресу. Логин и пароль для входа - demo.
От тільки як там отримати доступ до своєї точки доступа я не розумію....
Додано (14.09.2013, 21:46) --------------------------------------------- Які IP адреси потрібно записати на вкладці NETWORK(бази та клієнта), щоб база, яка підключена до маршрутизатора і отримує динамічний IP, могла роздавати свої IP адреси комп'ютерам, які підключені до клієнта Tp-Link 5210g перепрошитого в Nanostation2.
Дякую всім за допомогу ! Я побудував WI-FI міст. Але чомусь іноді розриває зв'язок. ОС відає повідомлення "Сетовой кабель не подключён". Скоріш за все це прояви якогось вірусу, бо антивірус спершу не був встановлений...
ОС відає повідомлення "Сетовой кабель не подключён"
Причини можуть бути різні - конектори, кабель і т.д. Однією з причин може бути використання надто довгого лан-кабелю, виготовленого з дешевих алюмінієвих проводів. При 20-ти метровій довжині такого кабелю точці доступу не вистачає живлення, великі втрати в кабелі. Був випадок, коли було неможливо встановити лінк при нормальному сигналі, поміняли кабель на мідний і все запрацювало.
ОС відає повідомлення "Сетовой кабель не подключён".
Проблему вирішив переустановкою драйвера мережевої карти.
Ще в мене виникає питання:"Чи не буде в мене проблем з "Укрчастотнаглядом"", якщо я побудував цей міст тільки для власного використання(не з метою продажу) ? Потужність tp-link 5210 поставив мінімальну 10 dB.
я знайшов в цій темі дозвіл на використання tp-link 5210
Не для того пристрою шукали, тепер треба читати цей документ:
Цитатаzivert ()
Чи не буде моя база заважати сусіду, якщо вона стоїть позаду та трохи вгору на відстані 70 см. Канал я вибрав 237(2312MHz)
На такій відстані заважатимуть одна одній, але при обраній нестандартній частоті і мінімальній потужності (сусід також занизив потужність?) вплив буде незначним. Можете через веб-інтерфейс прошити найновішою прошивкою, там рівень сигналу можна зменшити до 1 dbm.
Але ж в сертифікаті вказано, що мінімальна частота випромінювання 2400MHz... А в мене буде 2312MHz. Чи не виникне через це проблем ? Наскільки розумію, що я ці сертифікати тицяю при перевірці Укрчастотнаглядом і мені не потрібно нічого платити, і мене не посадять ?
До речі знайшов кольорові варіанти цих сертифікатів