Пн, 23.10.2017, 10:52
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 17 з 20«12151617181920»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах
НІКОЛЯ Дата: Пт, 25.12.2009, 13:18 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
В дані темі обговорюємо всі нюанси по проблемах створенні та адмініструванні Wi Fi мережі.
volodschool2 Дата: Пн, 17.06.2013, 11:26 | Повідомлення № 241
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Цитата (Ковальчук_Олександр)
Зокрема чи ставити галочку Noise Immunity?
Ця штука має покращити роботу в зашумленому ефірі. Я поставив цю галочку.
Цитата (Bandalak)
Прикріплення: Downloads.zip(3Kb)
А пароль на архів буде?
Bandalak Дата: Пн, 17.06.2013, 19:49 | Повідомлення № 242
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Пароль в ОП.
zivert Дата: Чт, 22.08.2013, 12:55 | Повідомлення № 243
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Хочу колезі роздати інтернет від Київстар. Я знаходжуся на 5 поверсі, а він в приватному секторі.
Чи вистачить двох Tp-Link 5210g для створення wi-fi мосту в межах прямої видимості на 400 м ?

А може в якості приймача сигналу краще викоритстати Alfa AWUS036H 1000mW ?


Відредаговано: zivert - Чт, 22.08.2013, 13:35
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 22.08.2013, 15:07 | Повідомлення № 244
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Тп-лінків з головою вистачить. В них 320 мВт карточки + 12 дбі антена. Вистачить і на пару кілометрів.
Тп-лінки краще всьго перепрошити в Nanostation2. Дійсно, лінк буде набагато стабільнішим + можливість використання нестандартних каналів частот
zivert Дата: Пт, 23.08.2013, 12:14 | Повідомлення № 245
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Чи може бути в моєму випадку дешевший варіант реалізації Wi-Fi мосту (ніж 2 Tp-Link 5210g) ?
Відстань ніби і невелика.
Може можна використати менш потужні передавачі ?
volodschool2 Дата: Пт, 23.08.2013, 14:27 | Повідомлення № 246
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Цитата (zivert)
Може можна використати менш потужні передавачі ?
Можна, але для забезпечення нормальної роботи Вам доведеться встановлювати направлені антени та ще й помістити точки доступу в гермобокси. Якщо ж апаратура не підтримує РоЕ, то ще й доведеться придумувати, як подати електроживлення. Tp-Link 5210g - все в одному, та й ціна прийнятна.


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 23.08.2013, 15:14
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 23.08.2013, 15:20 | Повідомлення № 247
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Чи правильно я розумію, що понижені частоти, наприклад, 2342, подають слабший рівень сигналу? Тому що перейшли на них для тесту і сигнали у віддалених клієнтів упали з -72 до -88.
volodschool2 Дата: Пт, 23.08.2013, 16:35 | Повідомлення № 248
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Рівень сигналу не може бути однаковим на всіх частотах, все залежить від антени, адже її розміри розраховуються на конкретну частоту, найчастіше це середина діапазону. Тому рівень сигналу буде меншим на 2.3 і 2.5, аніж на 2.4 Ггц. Фізика, однако :) . Ковальчук_Олександр, у Вас є потреба використовувати нестандартні частоти? Я перешив усі свої туполінки в NS2 і вони працюють дуже стабільно на стандартних частотах навіть в загадженому ефірі.
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 23.08.2013, 16:39 | Повідомлення № 249
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Дякую. Потреба є, в загадженому ефірі робота на порядок гірша.
zivert Дата: Чт, 29.08.2013, 14:14 | Повідомлення № 250
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Чи можна використовувати точку TL-WA5210G без інжектора, тобто використати живлення через LAN кабель від маршрутизатора ?
Дайте, будь-ласка, власні рекомендації по прошивці в NS2.
І навіщо потрібна активація МАК адресу при прошивці в NS2 &


Відредаговано: zivert - Чт, 29.08.2013, 17:43
tipo4ek Дата: Чт, 29.08.2013, 14:39 | Повідомлення № 251
Тут живе...
Повідомлень: 113
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Цитата (zivert)
Хочу колезі роздати інтернет від Київстар. Я знаходжуся на 5 поверсі, а він в приватному секторі.Чи вистачить двох Tp-Link 5210g для створення wi-fi мосту в межах прямої видимості на 400 м ?
На мою думку, вистачить і однієї, вирішив питання передачі інтернету на відстань в 150м + 2 несучі стіни багатоповерхівки одним Тп-Лінком і "свистком" від асус. Швидкість інтернету 2 Мбіта, на другому така ж, швидкість локалки не перевіряв. При потребі протестую...


Відредаговано: tipo4ek - Чт, 29.08.2013, 14:55
zivert Дата: Чт, 29.08.2013, 17:27 | Повідомлення № 252
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Як високо можна ставити TL-WA5210G, щоб не згорів від електрост. розряду блискавки ?
volodschool2 Дата: Пт, 30.08.2013, 00:35 | Повідомлення № 253
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Цитата (zivert)
без інжектора, тобто використати живлення через LAN кабель від маршрутизатора ?
Звичайно можна, скрутіть синій і білосиній провідники і під’єднайте до "+" , а коричневий і білокоричневий до "-"  блока живлення. Таким чином, в конекторі залишиться обжати інші чотири провідники, зберігаючи правильну розпіновку (БО-О-БЗ-С-БС-З-БК-К). 
Цитата (zivert)
навіщо потрібна активація МАК адресу при прошивці в NS2
Розробники програми для прошивки аргументують це тим, що без активації буде перешито дуже багато тплінків і це загадить ефір нестандартних частот. Але мені здається, що все набагато простіше - хлопці хочуть грошей.
Цитата (zivert)
Як високо можна ставити TL-WA5210G, щоб не згорів від електрост. розряду блискавки ?
А на якій висоті у Вашій місцевості вдаряє блискавка? Не знаю, як у Вас, а у нас минулого літа в сусідки блискавка убила курку, яка сховалась від дощу під кущем картоплі.
zivert Дата: Нд, 01.09.2013, 10:35 | Повідомлення № 254
Тут живе...
Повідомлень: 159
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (volodschool2)
скрутіть синій і білосиній провідники і під’єднайте до "+" , а коричневий і білокоричневий до "-"  блока живлення
 ... можна їх під'єднати до блока живлення маршрутизатора ?
volodschool2 Дата: Нд, 01.09.2013, 11:37 | Повідомлення № 255
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Цитата (zivert)
можна їх під'єднати до блока живлення маршрутизатора ?
 Блок живлення від маршрутизатора повинен мати запас потужності, якої вистачить для двох пристроїв. А чим не задовольняє стандартна схема живлення через рідний БЖ з інжектором? Навіщо в’язати додаткові мотузки?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Сторінка 17 з 20«12151617181920»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.