Сб, 23.09.2017, 15:46
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 10 з 20«12891011121920»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах
НІКОЛЯ Дата: Пт, 25.12.2009, 13:18 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
В дані темі обговорюємо всі нюанси по проблемах створенні та адмініструванні Wi Fi мережі.
Bandalak Дата: Чт, 22.12.2011, 03:12 | Повідомлення № 136
Лідер форуму
Повідомлень: 5388
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (НІКОЛЯ)
Вимкни Днсп сервер отак

Що це дасть?
Quote (НІКОЛЯ)
Ну і швидкість 5 метрів жесть для роздачі 10 абонентів це по 500 кіл на буца жесть

У людей і близько 500 кіл ніколи не було, для них це за щастя!
Веду переговори з молдтелекомом на рахунок каналу 100 мбіт. Але треба зробити міст 7 км.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 05.01.2012, 01:36 | Повідомлення № 137
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (mouse)
Підключено до ПК звичайною витою парою та Wi-Fi адаптером.

Отут щось недожену ;) Можете хоча б в пеінті намалювати схемку.

Quote (mouse)
Як буде перерозподілятися трафік? Скільки буде йти через виту пару, а скільки через радіоканал?

Приорітет матиме вита пара але є куча але ;)
Я так зрозумів що половина локалки на виті парі а половина на Wi-Fi адаптерах. Запитання як і на яких адаптерах. З серваком - без. Конкретизуйте!
mouse Дата: Чт, 05.01.2012, 01:36 | Повідомлення № 138
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Хто кого озадачив :)
Спробую конкретно.

Работает в сети dhcp сервер, раздает адреса. Стоит в сети подключенная к свичу точка доступа dlink dap-1150, интернет в сети раздается через другой сервер на основе Win2008 через ADSL модем.
К моей машине подключена сеть витая пара. И через usb адаптер tp-link tl-wn722n. В сети адреса у серверов 192.168.137.1 и 192.168.137.2, у всех остальных как повезло. У моей машины на витой паре 192.168.137.11, а на вайфае 192.168.137.14.
Возник вопрос: как же они работают вместе? Какой трафик через каждый идет? Спец настроек никаких больше нет.

Додано (04.01.2012, 18:51)
---------------------------------------------
Ніколя, хотілось би побачити Вашу відповідь :)

НІКОЛЯ Дата: Чт, 05.01.2012, 01:36 | Повідомлення № 139
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Попорядку ;)
Quote (mouse)
Работает в сети dhcp сервер, раздает адреса.

dhcp сервер к чортові матері прописуєм руцями статистичні.

Quote (mouse)
К моей машине подключена сеть витая пара. И через usb адаптер tp-link tl-wn722n

Отут бабка за внучку внучка за рєпку ;)
mouse Намалюйте хочаб приблизну схему що у вас з чим конектиця бо або я геть в глазки балуюсь або мозги посадив але з бредняка який ви пишете неможу вкурить що ви куди підключаєте
Може вам програмку порадити для цього вона проста як двері портаблик зробіть опис хочаб приблизний в ній. http://depositfiles.com/files/1c5801y7s
mouse Дата: Чт, 05.01.2012, 01:36 | Повідомлення № 140
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Quote (НІКОЛЯ)
але з бредняка який ви пишете

Я Вашу роботу на форумі як модератора поважаю, але вибачте мені - це вже схоже на хамство. Мені не потрібна більше Ваша відповідь. Все і так чітко було написано. Якщо не розумієте - Ваші проблеми. Не чекав від Вас такої некомпетентності.
Звертаюсь до Адміністратора, прошу звернути на таке ставлення модератора!
НІКОЛЯ Дата: Чт, 05.01.2012, 01:36 | Повідомлення № 141
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (mouse)
Я Вашу роботу на форумі як модератора поважаю, але вибачте мені - це вже схоже на хамство. Мені не потрібна більше Ваша відповідь. Все і так чітко було написано. Якщо не розумієте - Ваші проблеми. Не чекав від Вас такої некомпетентності.

mouse я вас поважаю.
Вибачайте може й некоректно було з моєї сторони так різко відписатись. Але справді можите намалювати хочаб приблизну схему ну неможу я збагнути, туманно описано
Quote (mouse)
Работает в сети dhcp сервер, раздает адреса. Стоит в сети подключенная к свичу точка доступа dlink dap-1150
ви берете нет через безпроводну точку доступу початково чи через ADSL модем?
Опишіть хоча б ось так змалюйте
mouse Дата: Чт, 05.01.2012, 01:55 | Повідомлення № 142
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Зацікавило питання: що відбувається?
Початкові умови.
Локальна мережа. Підключено до ПК звичайною витою парою та Wi-Fi адаптером.
Знайти.
Як буде перерозподілятися трафік? Скільки буде йти через виту пару, а скільки через радіоканал?
Работает в сети dhcp сервер, раздает адреса. Стоит в сети подключенная к свичу точка доступа dlink dap-1150, интернет в сети раздается через другой сервер на основе Win2008 через ADSL модем.
К моей машине подключена сеть витая пара. И через usb адаптер tp-link tl-wn722n. В сети адреса у серверов 192.168.137.1 и 192.168.137.2, у всех остальных как повезло. У моей машины на витой паре 192.168.137.11, а на вайфае 192.168.137.14.
Возник вопрос: как же они работают вместе? Какой трафик через каждый идет? Спец настроек никаких больше нет.

Додано (04.01.2012, 23:55)
---------------------------------------------
Навіщо видаляти пости??? Це нічого не змінить у ситуації. Поверніть їх назад, так хоч чесно буде та будьте чоловіком! НІКОЛЯ!

Andrey123q Дата: Чт, 05.01.2012, 03:22 | Повідомлення № 143
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
mouse, netstat -r (таблица маршрутизации) , ipconfig /all , tracert - с вашего ПК, можно и с остальных
НІКОЛЯ Дата: Чт, 05.01.2012, 14:34 | Повідомлення № 144
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (mouse)
Навіщо видаляти пости??? Це нічого не змінить у ситуації. Поверніть їх назад, так хоч чесно буде та будьте чоловіком! НІКОЛЯ!

Я взагалі то не видаляв пости а переніс в службовий розділ. І до чого тут будьте чоловіком?.
Розумійте мене як важаєте за потрібне, хамити вам я немав на меті але для мене інформації було замало. Незрозумів я суті. Може хтось з учасників пояснить вашу проблему я ж з даним обємом наданої інфи пас.
А що до повідомлень повертаю назад будь-ласка, як уже писалось на форумі жодне з повідомлень невидаляється а переноситья в відповідний розділ для службового користування.
mouse Дата: Чт, 05.01.2012, 15:37 | Повідомлення № 145
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Для мене цей розділ "Службовий" недоступний, і як наслідок враження таке, що повідомлення видалили.
Andrey123q Дата: Чт, 05.01.2012, 17:11 | Повідомлення № 146
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
mouse, инфы действительно не слишком много. Как по мне логическую схему сети может и необязательно рисовать, но без детальных сетевых настроек и таблиц маршрутизации устройств не обойтись, чтобы ответить на ваш вопрос.
Bandalak Дата: Пт, 06.01.2012, 11:56 | Повідомлення № 147
Лідер форуму
Повідомлень: 5388
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
З'явилася необхідність поставити 5 шт. ТП-Лінків на одну трубу у різних напрямках на різних каналах.
Чи не заважатимуть вони один одному?

На вході інтернет 100 Мбіт з моста 5 ГГц через 8-ми портовий гігібітний світч.
Доречі, який порадите міст купити? Дальність 7-8 км., видимість майже пряма.
НІКОЛЯ Дата: Пт, 06.01.2012, 12:48 | Повідомлення № 148
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (Bandalak)
З'явилася необхідність поставити 5 шт. ТП-Лінків на одну трубу у різних напрямках на різних каналах.
Чи не заважатимуть вони один одному?

Аж ні трохи, айпішніки тіки кожні різні постав щоб неналазили одна на одну бо по замовчуванню вони стоять 192.168.1.254 в кождій
Bandalak Дата: Пт, 06.01.2012, 15:58 | Повідомлення № 149
Лідер форуму
Повідомлень: 5388
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Такий мостик підійде?
http://lanmarket.net/komplekt/komplekt-6-1354/
НІКОЛЯ Дата: Сб, 07.01.2012, 23:44 | Повідомлення № 150
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (Bandalak)
Такий мостик підійде?

В самий раз ;) Хоча для запасу можна всетаки булоб б ті що я рекомендував в режим WDS моста.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Wi Fi - Мережа, створення в домашніх умовах (Формат обговорення вільний)
Сторінка 10 з 20«12891011121920»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.