|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Сеть. А также сетевые настройки. |
| НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 02.12.2009, 13:36 | Повідомлення № 1 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| В даной теме предлагаю обсудить проблемы создания, настройки, использования, защиты и оптимизацыи сети.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 09.12.2009, 22:11 | Повідомлення № 31 |
|
Знавець вірусів
| Quote (sgrecords) Справа не цьому. Сьогодні без доступу одна машина завтра інша... Взагалі я думаю, що всі проблеми почалися з розмноження ОС акронісом, Shadowuser, ShadowDefender. Ні проблеми почались коли ви проінсталили акроніс автоматом а його потрібно ставити в ручному режимі і без монітора а шандов дефінджер тут ні дочого за нього таких глюків не виникає. І ще я важаю що в вас стоїть вінда зверєва яка не оновлююється з сервакабо тільки тоді проявляються такі приколи під час використання акронісу
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Ср, 09.12.2009, 23:02 | Повідомлення № 32 |
|
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
| НІКОЛЯ, у вас гарна пам'ять. Так я писав про пару машин на яких був акроніс, із-за нього не було доступу до ресурсів. Зараз мова про інші (без акронісу) Нестабільність в роботі почала зявлятися після того як встановив осі з образа зробленого все тим же акронісом, але це вже друга тема. А вінда "спартанська" А такий глюк. З однієї группи немає доступу в іншу, через хвилин 15-20 доступ є...
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 09.12.2009, 23:09 | Повідомлення № 33 |
|
Модератор
| sgrecords, Видаліть Акроніс із сервера! І буде Вам щастя!
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Ср, 09.12.2009, 23:33 | Повідомлення № 34 |
|
Активний учасник
| Quote (Bandalak) Видаліть Акроніс Його вже давно нема
|
|
| | |
| Roman255 |
Дата: Чт, 10.12.2009, 05:57 | Повідомлення № 35 |
|
Часто заходить...
Група: Кандидати в VIP
| А яка різниця між IP адресами 192.168.0.1 і 192.168.1.1. В старому комп'ютерному класі стояв WinME були адреса типу 192.168.0.1 так все працювало прекрасно, заходив собі з ком'ютера на комп'ютер і NetOP School працювала тільки повільно, а зараз стоїть WinXP SP2 потужна мережа і щось не те.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 10.12.2009, 07:55 | Повідомлення № 36 |
|
Знавець вірусів
| Quote (sgrecords) НІКОЛЯ, у вас гарна пам'ять. Так я писав про пару машин на яких був акроніс, із-за нього не було доступу до ресурсів. Зараз мова про інші (без акронісу) Нестабільність в роботі почала зявлятися після того як встановив осі з образа зробленого все тим же акронісом, По перше ви як і всі користувач повертаєте з образу тільки диск С і аж ніяк не MBR Так як MBR. вам даже не приходить в голову архівувати. По друге Версії акронісу 11,12,13 розроблялись виключно під 3 Пак та севен 7 та вісту. А якщо ви 1 пак та ще й не оновлений з сервака повертаєте 12 версією то вам такі глюки забезпечені. В вашому випадку це НЕСУМІСТНІСТЬ ОСІ З ВЕРСІЄЮ АКРОРНІСУ В ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ ЯКОГО ВИНИКАЮТЬ СИРЙОЗНІ ГЛЮКИ. Тимпаче без відновлення первинної чистої MBR це забезпечено.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Чт, 10.12.2009, 14:27 | Повідомлення № 37 |
|
Модератор
| НІКОЛЯ, ніяк не вдається настроїти свого Мурзіка на альтернативне підключення до нету. Вікно налаштувань там таке:
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Чт, 10.12.2009, 19:26 | Повідомлення № 38 |
|
Активний учасник
| Quote (НІКОЛЯ) СИРЙОЗНІ ГЛЮКИ Ніколя, я не користуюсь акронісом для відновлення ОС. Осі в мене разово встановлені з образа у вересні, слідом shadow user, потім shadow defender. Вся проблема може у вірусні, а я тут мережу розрулюю
|
|
| | |
| Andrey123q |
Дата: Чт, 10.12.2009, 21:13 | Повідомлення № 39 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| Quote (sgrecords) Тоже есть груда старого наследия, надо ради эксперимента по свободе заняться терминалами Ну да, если б не жесткая жизненная необходимость - плюс на этой груде приходится работать, для которого мышки и те без колесиков.. Деньги есть пока только на 3и более или менее нормальных ПК для второго комп класса (а на груде старья еще долго будем первый и второй курс учить...) Терминалы вообщем, для наших задач не подходят: тот же 3ds max 2008 многовато потянит, даже без учета рендеринга. Хотя для таких учебных задач, как навыки работы с Windows, MS Office, 1C, даже Mathcad - вполне терминальный сервер потянул бы. Удивляюсь почему у нас на Украине такие терминальные классы не входят в обиход, как сказали сегодня на одной фирме, такая система только в Артеке на Украине стоит. Хотя в России такие классы в школы завозят. Как по мне очень удобно, хотя понятно есть и свои минусы.
Відредаговано: Andrey123q - Чт, 10.12.2009, 21:15 |
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Чт, 10.12.2009, 21:27 | Повідомлення № 40 |
|
Активний учасник
| Я на старье уже отмучался, "почти". Организовали третий класс. Сделал с него чисто тестовую аудиторию, но без завкабинета класс потихоньку гробят, мародерствуют, в мышки без колесиков повставляли шарики с подшипников, нормально ? ...так, это уже оффтоп по ходу...
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Чт, 10.12.2009, 21:28 | Повідомлення № 41 |
|
Ветеран спілкування
| Quote (sgrecords) А такий глюк. З однієї группи немає доступу в іншу, через хвилин 15-20 доступ є... А виною мабуть shadow defender, бо щось аналогічне і в мене буває Симтоми точні, інший клас де шадова немає працює нормально, а стоїть у мене і там і там ліцензія
Відредаговано: swetikccc - Чт, 10.12.2009, 21:35 |
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Чт, 17.12.2009, 09:25 | Повідомлення № 42 |
|
Активний учасник
| Пришлось отключить ShadowDefender, что бы сеть работала...
|
|
| | |
| wladgreeniv |
Дата: Чт, 17.12.2009, 13:46 | Повідомлення № 43 |
|
Часто заходить...
| Вопрос по настройке общего доступа в Интернет по локальной сети. В классе равнозначная сеть – все компы подключены одинаково. Учительский компьютер имеет выход в Интернет по Dial-UP. Это подключение общее для всех компьютеров и доступное всем. Вот об этом далее. При подключении к Интернету и раздачи по сети этого подключения Виндовс автоматически назначил учительскому компьютеру адрес 192.168.0.1. После этого компьютеры учеников стали вести себя странно. Они не видят общего подключения в Интернет, если установлена статическая адресация типа 192.168.0.2 и т.д. При динамической адресации всё работает. Динамическая адресация меня не устраивает по причине того, что, если учительский компьютер не включен, то сеть не работает – ученические компьютеры получают IP адреса типа 164.146.120.100 и при этом в системном трее висит иконка «Сеть ограничена или отсутствует». Естественно, при этом сеть не работает. Пробовал при установке IP адреса ученического компьютера в качестве шлюза указывать адрес учительского компьютера 192.168.0.1. При этом иконка доступа в Интернет появляется на всех компьютерах а также в списке сетевых соединений, а вот доступ в Интернет получает только машина с адресом 192.168.0.2. Коллеги, помогите, кто с этим сталкивался – как настроить общий доступ в Интернет и при этом использовать статическую адресацию?
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 17.12.2009, 15:48 | Повідомлення № 44 |
|
Знавець вірусів
| Можна поконкретніше тип розмежування зірка , паралель, чи інший тип підключення, яка схема підключення? - модем на свіч з свіча на ПК, чи з модема на у чительський ПК з учительського на свіч з свіча на учнівські, чи інша?. Чи використовується окремий ПК як сервер рознощик?
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Чт, 17.12.2009, 16:10 | Повідомлення № 45 |
|
Модератор
| wladgreeniv, Ви мабуть помиляєтеся із маскою підмережі. При спільному доступі до інтернет вона має бути така: 255 255 255 0. Я у себе зробив так: 1. Включив всі комп'ютери і виставив динамічні адреси (автоматичне визначення), а в підключенні до інтернету встановив галочку "Використовувати спільний доступ до підключення". Потім коли було провірено, що все працює, я подивився які адреси надалися кожному комп'ютерові, маска та шлюз і виставив те ж саме статично! У віндовс є алгоритм надання ІР адреси, враховуючи "Ім'я комп'ютера у мережі". Якщо буде 2 компа з однаковим іменем - то буде конфлікт адрес!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|