Сб, 23.09.2017, 15:38
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 5«12345»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Сеть. А также сетевые настройки. (Создание, настройка, проблемы с сетью.)
Сеть. А также сетевые настройки.
НІКОЛЯ Дата: Ср, 02.12.2009, 15:36 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
В даной теме предлагаю обсудить проблемы создания, настройки, использования, защиты и оптимизацыи сети.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 10.12.2009, 00:11 | Повідомлення № 31
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (sgrecords)
Справа не цьому. Сьогодні без доступу одна машина завтра інша...
Взагалі я думаю, що всі проблеми почалися з розмноження ОС акронісом, Shadowuser, ShadowDefender.

Ні проблеми почались коли ви проінсталили акроніс автоматом а його потрібно ставити в ручному режимі і без монітора а шандов дефінджер тут ні дочого
за нього таких глюків не виникає.
І ще я важаю що в вас стоїть вінда зверєва яка не оновлююється з сервакабо тільки тоді проявляються такі приколи під час використання акронісу
sgrecords Дата: Чт, 10.12.2009, 01:02 | Повідомлення № 32
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
НІКОЛЯ, у вас гарна пам'ять. Так я писав про пару машин на яких був акроніс, із-за нього не було доступу до ресурсів. Зараз мова про інші (без акронісу) Нестабільність в роботі почала зявлятися після того як встановив осі з образа зробленого все тим же акронісом, але це вже друга тема. А вінда "спартанська"
А такий глюк. З однієї группи немає доступу в іншу, через хвилин 15-20 доступ є...
Bandalak Дата: Чт, 10.12.2009, 01:09 | Повідомлення № 33
Лідер форуму
Повідомлень: 5387
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
sgrecords, Видаліть Акроніс із сервера! І буде Вам щастя!
sgrecords Дата: Чт, 10.12.2009, 01:33 | Повідомлення № 34
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Quote (Bandalak)
Видаліть Акроніс

Його вже давно нема
Roman255 Дата: Чт, 10.12.2009, 07:57 | Повідомлення № 35
Тут живе...
Повідомлень: 110
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
А яка різниця між IP адресами 192.168.0.1 і 192.168.1.1. В старому комп'ютерному класі стояв WinME були адреса типу 192.168.0.1 так все працювало прекрасно, заходив собі з ком'ютера на комп'ютер і NetOP School працювала тільки повільно, а зараз стоїть WinXP SP2 потужна мережа і щось не те.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 10.12.2009, 09:55 | Повідомлення № 36
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (sgrecords)
НІКОЛЯ, у вас гарна пам'ять. Так я писав про пару машин на яких був акроніс, із-за нього не було доступу до ресурсів. Зараз мова про інші (без акронісу) Нестабільність в роботі почала зявлятися після того як встановив осі з образа зробленого все тим же акронісом,

По перше ви як і всі користувач повертаєте з образу тільки диск С і аж ніяк не MBR Так як MBR. вам даже не приходить в голову архівувати.
По друге Версії акронісу 11,12,13 розроблялись виключно під 3 Пак та севен 7 та вісту. А якщо ви 1 пак та ще й не оновлений з сервака повертаєте 12 версією то вам такі глюки забезпечені. В вашому випадку це НЕСУМІСТНІСТЬ ОСІ З ВЕРСІЄЮ АКРОРНІСУ В ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ ЯКОГО ВИНИКАЮТЬ СИРЙОЗНІ ГЛЮКИ. Тимпаче без відновлення первинної чистої MBR це забезпечено. ;)
Bandalak Дата: Чт, 10.12.2009, 16:27 | Повідомлення № 37
Лідер форуму
Повідомлень: 5387
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
НІКОЛЯ, ніяк не вдається настроїти свого Мурзіка на альтернативне підключення до нету.
Вікно налаштувань там таке:
Прикріплення: 9930715.jpg(27Kb)
sgrecords Дата: Чт, 10.12.2009, 21:26 | Повідомлення № 38
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Quote (НІКОЛЯ)
СИРЙОЗНІ ГЛЮКИ

Ніколя, я не користуюсь акронісом для відновлення ОС. Осі в мене разово встановлені з образа у вересні, слідом shadow user, потім shadow defender.
Вся проблема може у вірусні, а я тут мережу розрулюю :)
Andrey123q Дата: Чт, 10.12.2009, 23:13 | Повідомлення № 39
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (sgrecords)
Тоже есть груда старого наследия, надо ради эксперимента по свободе заняться терминалами

Ну да, если б не жесткая жизненная необходимость - плюс на этой груде приходится работать, для которого мышки и те без колесиков.. Деньги есть пока только на 3и более или менее нормальных ПК для второго комп класса (а на груде старья еще долго будем первый и второй курс учить...)
Терминалы вообщем, для наших задач не подходят: тот же 3ds max 2008 многовато потянит, даже без учета рендеринга.

Хотя для таких учебных задач, как навыки работы с Windows, MS Office, 1C, даже Mathcad - вполне терминальный сервер потянул бы.
Удивляюсь почему у нас на Украине такие терминальные классы не входят в обиход, как сказали сегодня на одной фирме, такая система только в Артеке на Украине стоит. Хотя в России такие классы в школы завозят. Как по мне очень удобно, хотя понятно есть и свои минусы.

Відредаговано: Andrey123q - Чт, 10.12.2009, 23:15
sgrecords Дата: Чт, 10.12.2009, 23:27 | Повідомлення № 40
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Я на старье уже отмучался, "почти". Организовали третий класс. Сделал с него чисто тестовую аудиторию, но без завкабинета класс потихоньку гробят, мародерствуют, в мышки без колесиков :) повставляли шарики с подшипников, нормально ?

...так, это уже оффтоп по ходу...

swetikccc Дата: Чт, 10.12.2009, 23:28 | Повідомлення № 41
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3862
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (sgrecords)
А такий глюк. З однієї группи немає доступу в іншу, через хвилин 15-20 доступ є...

А виною мабуть shadow defender, бо щось аналогічне і в мене буває
Симтоми точні, інший клас де шадова немає працює нормально, а стоїть у мене і там і там ліцензія


Відредаговано: swetikccc - Чт, 10.12.2009, 23:35
sgrecords Дата: Чт, 17.12.2009, 11:25 | Повідомлення № 42
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Пришлось отключить ShadowDefender, что бы сеть работала...
wladgreeniv Дата: Чт, 17.12.2009, 15:46 | Повідомлення № 43
Часто заходить...
Повідомлень: 53
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Вопрос по настройке общего доступа в Интернет по локальной сети.
В классе равнозначная сеть – все компы подключены одинаково.
Учительский компьютер имеет выход в Интернет по Dial-UP.
Это подключение общее для всех компьютеров и доступное всем. Вот об этом далее.
При подключении к Интернету и раздачи по сети этого подключения Виндовс автоматически назначил учительскому компьютеру адрес 192.168.0.1. После этого компьютеры учеников стали вести себя странно. Они не видят общего подключения в Интернет, если установлена статическая адресация типа 192.168.0.2 и т.д. При динамической адресации всё работает. Динамическая адресация меня не устраивает по причине того, что, если учительский компьютер не включен, то сеть не работает – ученические компьютеры получают IP адреса типа 164.146.120.100 и при этом в системном трее висит иконка «Сеть ограничена или отсутствует». Естественно, при этом сеть не работает.
Пробовал при установке IP адреса ученического компьютера в качестве шлюза указывать адрес учительского компьютера 192.168.0.1. При этом иконка доступа в Интернет появляется на всех компьютерах а также в списке сетевых соединений, а вот доступ в Интернет получает только машина с адресом 192.168.0.2.
Коллеги, помогите, кто с этим сталкивался – как настроить общий доступ в Интернет и при этом использовать статическую адресацию?
НІКОЛЯ Дата: Чт, 17.12.2009, 17:48 | Повідомлення № 44
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Можна поконкретніше тип розмежування зірка , паралель, чи інший тип підключення, яка схема підключення? - модем на свіч з свіча на ПК,
чи з модема на у чительський ПК з учительського на свіч з свіча на учнівські, чи інша?.
Чи використовується окремий ПК як сервер рознощик?
Bandalak Дата: Чт, 17.12.2009, 18:10 | Повідомлення № 45
Лідер форуму
Повідомлень: 5387
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
wladgreeniv, Ви мабуть помиляєтеся із маскою підмережі. При спільному доступі до інтернет вона має бути така: 255 255 255 0.
Я у себе зробив так:
1. Включив всі комп'ютери і виставив динамічні адреси (автоматичне визначення), а в підключенні до інтернету встановив галочку "Використовувати спільний доступ до підключення".
Потім коли було провірено, що все працює, я подивився які адреси надалися кожному комп'ютерові, маска та шлюз і виставив те ж саме статично!
У віндовс є алгоритм надання ІР адреси, враховуючи "Ім'я комп'ютера у мережі". Якщо буде 2 компа з однаковим іменем - то буде конфлікт адрес!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.5 Адміністрування Windows » Сеть. А также сетевые настройки. (Создание, настройка, проблемы с сетью.)
Сторінка 3 з 5«12345»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.