|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Портативні версії програм
|
W-w-W |
Дата: Пн, 02.03.2009, 02:50 | Повідомлення № 1 |
| Блукаючи в неті випадково зайшов на PORTABLE Портативні версії програм-великий вибір програм, які змінюють програми, що інсталюються!!! Ваші думки щодо цих програм, а також силки залишайте будь ласка по таких програмах Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
gry |
Дата: Пн, 02.03.2009, 06:41 | Повідомлення № 2 |
Досвідчений учасник
| Користуюся вже декілька місяців програмкою з цього сайту для запису CD/DVD - BurnAware Professional 2.3.1.+Portable. Нормально працює, не гірше ніж Nero і аналоги. Інших програм не скачував, хоча, думаю це може бути альтернативним джерелом безкоштовних програм. Ще одна перевага - шо більшість версій програм, як правило, портативні. Не люблю всановлювати на комп багато лишнього. Додано (02.03.2009, 06:41) --------------------------------------------- Користуюся вже декілька місяців програмкою з цього сайту для запису CD/DVD - BurnAware Professional 2.3.1.+Portable. Нормально працює, не гірше ніж Nero і аналоги. Інших програм не скачував, хоча, думаю це може бути альтернативним джерелом безкоштовних програм. Ще одна перевага - шо більшість версій програм, як правило, портативні. Не люблю всановлювати на комп багато лишнього.
|
|
| | |
alpex |
Дата: Пн, 02.03.2009, 08:38 | Повідомлення № 3 |
Часто заходить...
| Теж активно користуюся портабельним софтом. Качнув якось з торрента Total Commander 25 (архів - 1,5 гіг, після встановлення - 2,5Гб). Звісна річ, 99% об'єму - портабельні проги. Хай мені з піною у рота доводять, що тотал такого розміру - це збочення, але одна річ - ставити утиліту, яка тобі знадобиться раз у місяць, інша річ - тримати її на флешці чи просто на вінті без засмічення реєстру і пр.
|
|
| | |
Yura_Shrol |
Дата: Пн, 02.03.2009, 22:37 | Повідомлення № 4 |
Знаток супутникового інету
| За допомогою Thinstall.Virtualization.Suite (див диск від CHIP за лютий 2009р.) можете самі створювати портативний софт. Сам пробував виходить. Зробив неро, фотошоп 7 та 9 і деякі інші - все працює.
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Пн, 02.03.2009, 23:11 | Повідомлення № 5 |
| ось ще один непоганий сайт по цих же програмах!!!!!!!!!! відкрити
|
|
| | |
bambuchia |
Дата: Пн, 02.03.2009, 23:42 | Повідомлення № 6 |
Тут живе...
| Портативні проги вещ. Мені сподобалось. Але, нажаль, багато програм на англійській мові.
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Вт, 03.03.2009, 09:57 | Повідомлення № 7 |
Перспективна вчителька
| На этом сайте тоже много портабл-версий Доступно тільки для користувачів
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Вт, 03.03.2009, 13:34 | Повідомлення № 8 |
| Quote (bambuchia) Портативні проги вещ. Мені сподобалось. Але, нажаль, багато програм на англійській мові. Вже є багато русифікованих таких програм!!!!!!!!
|
|
| | |
ppima |
Дата: Вт, 03.03.2009, 19:06 | Повідомлення № 9 |
Тут живе...
| На Софтодромі у розділі Новинки часто виставляють портативний Доктор Вебер. Сподобався, гарна добавка до інших антивірусних прог. Додано (03.03.2009, 19:06) --------------------------------------------- http://soft.softodrom.ru/scr/news.php
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Вт, 03.03.2009, 19:44 | Повідомлення № 10 |
| Quote (ppima) виставляють портативний Доктор Вебер. Сподобався, гарна добавка до інших антивірусних прог Так, а саме більше мені сподобалось, що вони без проблем оновлюються
|
|
| | |
filnick |
Дата: Вт, 03.03.2009, 22:55 | Повідомлення № 11 |
Мудрий вчитель
| Близько місяця тому дістав два DVD диски з понад півтитисячою різноманітних Portable-програм. Потратив кілька діб, але перепробував всі. Забракував близько 95% і лише кілька десятків виявилися такими, що можуть коректно працювати на різних комп'ютерах. Тому моя загальна оцінка "урізаних" програм - негативна.
|
|
| | |
alpex |
Дата: Вт, 24.03.2009, 11:28 | Повідомлення № 12 |
Часто заходить...
| Quote (filnick) Забракував близько 95% і лише кілька десятків виявилися такими, що можуть коректно працювати на різних комп'ютерах. В мене на зовнішньому HDD стоїть збірка Total25 - Тотал командер + 2 Гб портабельного софту. З нього 90% працює "на ура".
|
|
| | |
gu2in |
Дата: Вт, 09.06.2009, 20:51 | Повідомлення № 13 |
Досвідчений учасник
| Досить непоганий менеджер паролей, причому портативний. Є російська мова, легко розібратись. Вбудований Генератор паролей. Безкоштовний. Читаємо та дивимось скріни: http://soft.oszone.net/program/5579/KeePass_Password_Safe_Portable/
|
|
| | |
Nicola |
Дата: Сб, 04.07.2009, 08:23 | Повідомлення № 14 |
Прописаний назавжди
| Вдома на старому ноутбуці(233 МГц, ОЗУ 144 Мб) стоїть XP SP2.Працює, але важко. Можливо є варіанти відключення деяких функцій для полегшення навантаження на процесор?
|
|
| | |
gu2in |
Дата: Пн, 06.09.2010, 16:13 | Повідомлення № 15 |
Досвідчений учасник
| На одному з комп'ютерів переглядаючи папку Program Files знайшов папку, яка належала агенту mail.ru, але самого агента вже не було - деінсталювали. Вирішив я бахнути її, але не вийшло - система не могла видалити один файл.dll - кричить зайнята ця бібліотека роботою. Ну я недовго думаючи рішив видалити її за допомогою Unlokera, але не виходило. Проаналізувавши цю dll я вияснив, що її використовує процес explorer.exe - Провідник. Ну думаю приїхали - як її тепер вигризти? І тут в новинах мені на очі потрапляє програмка RemoteDLL 1.3: "RemoteDLL - позволяет подгружать и выгружать библиотеки из процессов, что позвояет, в частности, легко удалить из процесса внедрившийся в него вредоносный модуль (DLL). Такую технику - внедрение своей DLL в законный процесс и последующее действие от имени этого процесса с тем, чтобы обычные пользователи даже не подозревали о ее присутствия - в Spyware используется все чаще и чаще." Програма портативна Статус: Free Ос: XP/Vista/7 Мова: англ(рос. немає) Може комусь також допоможе...
Відредаговано: gu2in - Пн, 06.09.2010, 16:17 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |