|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Зображення української клавіатури
| |
Viktoriya |
Дата: Пт, 17.10.2008, 11:46 | Повідомлення № 1 |
Часто заходить...
| Допоможіть знайти малюнок або фото української клавіатури, бажано з підписаними пальцями, які літери, якими пальцями натискати по сліпому 10-пальцевому методу, буду вдячна за будь-яку допомогу Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
filnick |
Дата: Пт, 17.10.2008, 18:01 | Повідомлення № 2 |
Мудрий вчитель
| А можна взяти клавіатурний тренажер BabyType, у якому досить гарна демонстрація роботи кожного пальця при сліпому наборі. Можна зробити скріншоти, хоч для кожної літери поодинці чи для всіх відразу.
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Сб, 18.10.2008, 12:11 | Повідомлення № 3 |
| Можливо підійде 
|
|
| |
Viktoriya |
Дата: Ср, 22.10.2008, 16:56 | Повідомлення № 4 |
Часто заходить...
| filnick, WWW, спасибі, дуже допомогли, ще в сходинках знайшла матеріал. WWW, а що це у вас за програмка? Де таку можна взяти?
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Ср, 22.10.2008, 19:54 | Повідомлення № 5 |
| Quote (Viktoriya) WWW, а що це у вас за програмка? Де таку можна взяти? Viktoriya, це не програма, а один з стендів мого компютерного класу!!!! Я сьогодні спробую скинути новішу версію BabyType, а стара десь на форумі є, скину як найду силочку
|
|
| |
Viktoriya |
Дата: Ср, 22.10.2008, 20:55 | Повідомлення № 6 |
Часто заходить...
| WWW, вау, а інші стенди ви в приват не викладали? Стенд суперовий Ще раз спасибі.
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Ср, 22.10.2008, 22:22 | Повідомлення № 7 |
| Quote (Viktoriya) а інші стенди ви в приват не викладали? Стенд суперовий Viktoriya, зайдіть по цій силці і там всі стенди, які я раніше закинув на форум Повідомлення № 129 СТЕНДИ, їх можна замовити у видавництві Ранок
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |