|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Програми для розведення монтажних плат |
| Bandalak |
Дата: Пт, 28.03.2008, 21:24 | Повідомлення № 1 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Колись у мене був саморобний комп'ютер Spectrum-ZX (Сінклєр - 8 біт). Для нього була дуже цікава прога для розведення монтажних плат. Зараз цей комп морально застарів і не працює, використовується тільки як експонат музею. Хто знає якусь сучасну подібну програму на російській, або українській мові? Я ніяк не можу знайти! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| Yura_Shrol |
Дата: Вт, 08.04.2008, 09:31 | Повідомлення № 2 |
|
Знаток супутникового інету
Група: VIP-користувачі
| sprint layout в мене є версія 4 - 1Мб в архіві і 5 - 4.3Мб. Обидві мають російський інтерфейс. Нема під рукою ссилочки звідки качав. Якщо не знайдете пошуком то завтра кину адресу.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Вт, 08.04.2008, 10:43 | Повідомлення № 3 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Дякую! Кидайте 5 версію сюди! vashkola@ukr.net
|
|
| | |
| Igor66 |
Дата: Нд, 14.12.2008, 16:14 | Повідомлення № 4 |
|
Я тут недавно...
Група: Кандидати в VIP
| Існує також програма DipTrace. На жаль вона англомовна і орієнтована на зарубіжні радіо компоненти, але є можливість редагування компонентів.
|
|
| | |
| VicS13 |
Дата: Пн, 05.01.2009, 08:00 | Повідомлення № 5 |
|
Тут живе...
Група: VIP-користувачі
| Proteus, есть кряки... Сильная вещь, симулятор вообще бомба. Eagle Layout, на любителя. KiKad. Открытый. Злая штука. На любителя. Но безграничные возможности. www.diptrace.com/rus русскоязычная часть сайта. версия 1.30 посностью русская. www.diptrace.com/lang официальный русификатор там есть на последнюю версию 1.50. на kazus.ru ищите официальную регистрацию от разработчиков. ограничения - 1000 пин в проекте, 2 слоя.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|