Вт, 24.10.2017, 10:34
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 4«1234
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.2 Реально корисний софт » Програма ShadowUser Pro (Програма, що відновлює початковий стан комп’ютера.)
Програма ShadowUser Pro
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 11.03.2008, 23:20 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
В темі "Антивірусні програми" розпочалася розмова про програму ShadowUser Pro. Прочитати детальний опис можливостей програми рекомендую тут або тут. В даній темі пропоную обговорити прийоми роботи з програмою, поділитись досвідом використання програми. Програму завантажу через 1-2 дні в приватний форум для ознайомлення.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Пт, 06.06.2008, 02:13
swetikccc Дата: Сб, 06.08.2011, 11:33 | Повідомлення № 46
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Quote (Махновець_Ігор)
Поділюсь як я використовую програму ShadowUser Pro

Пане Ігорь, у Вас хрюша з другим сервіспаком?
W-w-W Дата: Сб, 06.08.2011, 18:13 | Повідомлення № 47





Quote (mouse)
Махновець_Ігор, а можна цю програмку на пошту mouse2004@inbox.ru ?

вночі перешлю архів, оскільки вдень лімітний інтернет, а вночі безлімітний :)

Quote (swetikccc)
Пане Ігорь, у Вас хрюша з другим сервіспаком?

swetikccc, диски йдуть ліцензійні з 2 сервіспаком, я просто ставлю на учнівських пк поверх 3 сервіспак і тоді все добре
W-w-W Дата: Пн, 02.04.2012, 17:19 | Повідомлення № 48





Налагоджую захист пк і виникли деякі проблеми на учнівських машинах. Якщо встановлена програма ShadowUser Pro все нормально працює в мережі, але з захистом самої програми не дуже, встановив ShadowDefender все поналаштовував, але виникли ось які проблеми з мережею:


Ось приклад де значення непарне, то проблем нема, можна з вчительського пк все перекидати на даний учнівський пк, це стосується і пк 3, пк 5:


а от що цікаве, на пк, значення в яких парне видається ось таке повідомлення, це стосується і пк 2, пк-4, пк-6:


Що я не робив, так і не зміг розібратись в чому проблема, можливо в когось була схожа проблема і знає її вирішення, буду дуже вдячний за допомогу
swetikccc Дата: Пн, 02.04.2012, 19:09 | Повідомлення № 49
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Quote (Махновець_Ігор)
Що я не робив, так і не зміг розібратись в чому проблема, можливо в когось була схожа проблема і знає її вирішення, буду дуже вдячний за допомогу

Права кнопочка на папці, там вкладочка безпека
Там і відредагуйте дозволи
PTetyana Дата: Вт, 03.04.2012, 15:06 | Повідомлення № 50
Прописаний назавжди
Повідомлень: 289
Нагороди: 3
Рейтинг: 40
Користуюся програмою ShadowDefender вже кілька років - проблем із мережею нема. Правда засобами ОС Windows зайти на інший ПК часто не можна (але точно не скажу чи це проблема даної програми, бо не цікавилася тим). Мережа в той же час працює добре, тому користуюся іншими програмами, а не папкою "сетевое окружение" і все чудово.
Quote (Махновець_Ігор)
а от що цікаве, на пк, значення в яких парне видається ось таке повідомлення

дане вікно було у мене минулого року на усіх ПК. Спробуйте таке: відкрийте папку (як правило будь-яку), у меню вікна "Сервіс / Свойства папки" на вкладці "Вид" зніміть галочку навпроти слів "использовать простой общий доступ к файлам", цей доступ стоїть по замовчуванню, у мене спрацювало. Може й вам допоможе.
volodschool2 Дата: Ср, 04.04.2012, 20:54 | Повідомлення № 51
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Quote (PTetyana)
ShadowDefender вже кілька років - проблем із мережею нема

Я також не помічав проблем роботи мережі з причини ShadowDefender.
Махновець_Ігор, чому впала підозра на ShadowDefender, мені здається, що ця програма мережу не зачіпає.
W-w-W Дата: Ср, 04.04.2012, 23:54 | Повідомлення № 52





нажаль вже декілька днів в селі ведуться електромонтажні роботи і немає змоги перевірити пк, тому найблищим часом спробую

Quote (volodschool2)
Махновець_Ігор, чому впала підозра на ShadowDefender, мені здається, що ця програма мережу не зачіпає.

справа в тому, що до інсталяції даної програми все працювало стабільно, як тільки встановив, то виникли такі проблеми, на тих пк видалив прогу, знову нормально от це мене й насторожило. З програмою ShadowUser Pro таке не спостерігається. На днях спробую все перевірити з дозволами
Bandalak Дата: Чт, 05.04.2012, 19:45 | Повідомлення № 53
Лідер форуму
Повідомлень: 5438
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Зробіть, щоб на всіх комп'ютерах було точно таке саме ім'я користувача і пароль, як на центральному комп'ютері.
Кормстувачів може бути багато, але серед них обов'язково саме такий і з правами адміністратора та з непорожнім, точно таким самим паролем, як на центральному.
Через це ім'я не обов'язково заходити в систему, але такий користувач на комп'ютері повинен бути!
Спробуйте, попустить!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
А в мене інша проблема. Комп'ютери знаходяться під Shadow Defender 1.1.0.254. Лише вставляю чужу флешку, ту що ще не була розпізнана раніше - система перегружається!
Що робити, де копати?

Доречі, проблем з мережею у мене немає.
alderius Дата: Ср, 12.06.2013, 14:20 | Повідомлення № 54
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Bandalak - було щось подібне. Спробуйте поритись в драйверах USB. Доречі, колеги, програмка дійсно дуже корисна, але в неї є великий мінус - вона вбиває жорсткі диски, точніше знижує їх термін роботи. Зтикнувся з ситуацією, коли на диску було 50% Bad секторів після використання програми в термін - 2 роки(жорсткому диску було 8). Я тестую інший варіант - виставити права доступу до системних файлів, відредагувати дозволи, створити обмеженого користувача і все під пасс.
Yura_Shrol Дата: Ср, 19.06.2013, 23:02 | Повідомлення № 55
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 522
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Цитата (alderius)
Доречі, колеги, програмка дійсно дуже корисна, але в неї є великий мінус - вона вбиває жорсткі диски, точніше знижує їх термін роботи. Зтикнувся з ситуацією, коли на диску було 50% Bad секторів після використання програми в термін - 2 роки(жорсткому диску було 8).
Два роки стоїть шадов дефендер, комп'ютерам більше 4. Сьогодні прогнав один вінт (160ГБ) на наявність битих блоків, результат 0 битих. Так що цей факт поки не підтверджений.
swetikccc Дата: Чт, 20.06.2013, 09:18 | Повідомлення № 56
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Цитата (alderius)
Зтикнувся з ситуацією, коли на диску було 50% Bad секторів
А чому не 95% написали?  ;)
4 роки одним компам і 10 іншим, на них 4 роки стоїть Shadow Defender, і все чудово.
Цитата (Yura_Shrol)
Я тестую інший варіант - виставити права доступу до системних файлів, відредагувати дозволи, створити обмеженого користувача і все під пасс.
Робіть Active Directory  і все, правда якщо  серверна ОС є.


Відредаговано: swetikccc - Чт, 20.06.2013, 09:18
Bandalak Дата: Чт, 20.06.2013, 22:47 | Повідомлення № 57
Лідер форуму
Повідомлень: 5438
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата (swetikccc)
4 роки одним компам і 10 іншим, на них 4 роки стоїть Shadow Defender, і все чудово.

Звичайно, для комп'ютера чудово! Але у разі відсутності антивірусної програми, компютер може стати потенційним розмножувачем вірусів через флешки. Достатньо вставити одну заражену флешку (або спіймати звірину з нету), як від неї заразяться всі флешки, що вставлявлятимуться в комп до перезавантаження комп'ютера.
alderius Дата: Сб, 22.06.2013, 12:29 | Повідомлення № 58
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата (swetikccc)
А чому не 95% написали?
Тому, що ну ніяк не 95%+)
Цитата (swetikccc)
Робіть Active Directory і все, правда якщо серверна ОС є.
вже+)
Цитата (Bandalak)
Але у разі відсутності антивірусної програми, компютер може стати потенційним розмножувачем вірусів через флешки. Достатньо вставити одну заражену флешку (або спіймати звірину з нету), як від неї заразяться всі флешки, що вставлявлятимуться в комп до перезавантаження комп'ютера.
Тут все не таке вже й страшне - відключаємо автозапуск зйомних пристроїв, на всякий випадок  - "Зоркий Глазъ". Ніяких проблем+)
swetikccc Дата: Сб, 22.06.2013, 12:38 | Повідомлення № 59
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Цитата (Bandalak)
Звичайно, для комп'ютера чудово! Але у разі відсутності антивірусної програми, компютер може стати потенційним розмножувачем вірусів через флешки. Достатньо вставити одну заражену флешку (або спіймати звірину з нету), як від неї заразяться всі флешки, що вставлявлятимуться в комп до перезавантаження комп'ютера.
Це особисті проблеми, всі прекрасно знають що потрібно спочатку перезавантажити комп, а потім скидати.
Bandalak Дата: Нд, 23.06.2013, 11:21 | Повідомлення № 60
Лідер форуму
Повідомлень: 5438
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата (alderius)
Тут все не таке вже й страшне - відключаємо автозапуск зйомних пристроїв

Та діти й без автозапуска вміють віруси запускати!

Цитата (swetikccc)
Це особисті проблеми, всі прекрасно знають що потрібно спочатку перезавантажити комп, а потім скидати.

Це дійсно дієво, тільки постійно перезавантажувати незручно!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.2 Реально корисний софт » Програма ShadowUser Pro (Програма, що відновлює початковий стан комп’ютера.)
Сторінка 4 з 4«1234
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.